Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 446
130 μια ωρα ,2 τελειωματα και πισω πορτα μεσα στην τιμη !!! ?" ... 130 2μπαλο με κουλουρι ..."
τι σημαίνει αυτό ?
130 μια ωρα ,2 τελειωματα και πισω πορτα μεσα στην τιμη !!! ?" ... 130 2μπαλο με κουλουρι ..."
τι σημαίνει αυτό ?
Αν έγινε αυτό ακόμα πιο πολύ μαύρο στην κορασίδα !!!Καλησπέρα γκαις
Επειδή έχουν επικοινωνήσει μαζί μου κάποια παιδιά και τους έχω πει την γνώμη μου για το κορίτσι
Να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δεν έχει παχακια και δεν είναι 35 με 40
Το φοτοσοπ όντως ισχύει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό
Υποψιάζομαι ότι στο ραντεβού του φίλου πήγε κάποια άλλη, φίλη της ίσως
Αν έχεις πάει μαζί της μπορείς να μας πεις μια κριτική για την συνάντηση σας?Καλησπέρα γκαις
Επειδή έχουν επικοινωνήσει μαζί μου κάποια παιδιά και τους έχω πει την γνώμη μου για το κορίτσι
Να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δεν έχει παχακια και δεν είναι 35 με 40
Το φοτοσοπ όντως ισχύει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό
Υποψιάζομαι ότι στο ραντεβού του φίλου πήγε κάποια άλλη, φίλη της ίσως
Δούλεψε μας και εσυνα την δεις και να μας πεις μετά ... αγωνιώ να μάθω τη συνέχεια
αααα, ωραία ... κατάλαβα130 μια ωρα ,2 τελειωματα και πισω πορτα μεσα στην τιμη !!! ?
απλά αγαπώ ...Δούλεψε μας και εσυ
Πόσο αθωα εισαι κατα βαθος" ... 130 2μπαλο με κουλουρι ..."
τι σημαίνει αυτό ?
άστα να πάνε ... παρθένα θα πεθάνω ...Πόσο αθωα εισαι κατα βαθος
Χαχαχααα Κωλαρακι βρε Νανα !!!αααα, ωραία ... κατάλαβα
κατάλαβα και την "πίσω πόρτα"
expert θα γίνω εδώ μέσα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απλά αγαπώ ...![]()
ναι ψυχή μου ... κατάλαβα λέμεΧαχαχααα Κωλαρακι βρε Νανα !!!![]()
Νανα Νανα θα σου κανω των κωλο να χαχχααχαχχα γουσταρεισ πρωκτικο ;;;;; Σου αρεσει ;;ναι ψυχή μου ... κατάλαβα λέμε
Αν έχεις πάει μαζί της μπορείς να μας πεις μια κριτική για την συνάντηση σ
Δες στην σελίδα 5902Αν έχεις πάει μαζί της μπορείς να μας πεις μια κριτική για την συνάντηση σας?
Νανά άσε τα ψυχή μου και απαντά σε κανένα pm. Έλεος !ναι ψυχή μου ... κατάλαβα λέμε
δεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μουΝανα Νανα θα σου κανω των κωλο να χαχχααχαχχα γουσταρεισ πρωκτικο ;;;;; Σου αρεσει ;;
δεν έχω pm χαρά μου ...Νανά άσε τα ψυχή μου και απαντά σε κανένα pm. Έλεος !
??
Ελα να το δοκιμασουμε μαζι ειμαι καλοσ χειριστησ θα το φασ γλυκαδεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μου
καλά, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσωΕλα να το δοκιμασουμε μαζι ειμαι καλοσ χειριστησ θα το φασ γλυκα
Βρε Νανά, βρε Νανούκα, σε ένα άλλο νήμα μας έλεγες για αυνανισμό από τα 10 σου και για τρεις οργασμούς καθημερινά με τους συντρόφους σου και δεν έχει τύχει να σου ζητήσει κανείς κώλο;;; ???Λίγο περίεργα μας τα λεςδεν το έχω δοκιμάσει ... δε μου το ζήτησε και κάποιος ποτέ μου
Πρέπει να κάνουμε εντατικά μαθήματα... να μάθεις εκφράσεις να μπορείς να συνεννοηθείςδεν έχω pm χαρά μου ...
κι όμως !!! περίεργο, ξεπερίεργο είναι η αλήθεια ... δε με νοιάζει τι πιστεύεις!!!Βρε Νανά, βρε Νανούκα, σε ένα άλλο νήμα μας έλεγες για αυνανισμό από τα 10 σου και για τρεις οργασμούς καθημερινά με τους συντρόφους σου και δεν έχει τύχει να σου ζητήσει κανείς κώλο;;; ???Λίγο περίεργα μας τα λες