kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 4.496
Πρόσφατα έμαθα πως τα ανατολικά gilf παίζουν πολύ ακάποτα και δεν εννοώ μόνο πίπα!!!! ?
Έτυχε … Μετά τον έπλυνα με bedadin εννοείται …Ρε @ISINAS κοψε τα ακα πιπετα ρε συ με του πεζοδρομιου. Θα έχεις κανα θέμα! Εδώ ακα δίνουμε σε οίκους, σπάνια, και τρέμει το φιλοκαρδι μας... Αυτές έχουν τουλάχιστον ηπατίτιδες Β' (το λιγότερο!!!). Κουλαρε λίγο, είσαι ωραίος τυπάκος.
Φίλε μου τα έχουμε πει bedadin δεν κάνει καιΈτυχε … Μετά τον έπλυνα με bedadin εννοείται …
Φαντα εννοείται ήπια πριν μου κάνει ακα ..είχα στο αμάξι …χαχαχΦίλε μου τα έχουμε πει bedadin δεν κάνει και
πολλά! Μόνο η fanta λεμε ? ??
Αυτής της έσωσα cream brûléeΚαι στην άλλη έπρεπε να δώσεις ???
Τόσο παρτάκιας είσαι ;![]()
αν είχε λεύκη, ήταν σίγουρα η Σοφία. Ναι, τα αξίζει αυτά που ζητάειΜου φαινετε ναι γιατί τύπε μ;
(Με ανθρακικό ε!!)Φίλε μου τα έχουμε πει bedadin δεν κάνει και
πολλά! Μόνο η fanta λεμε ? ??
το χειμώνα αρχίζουν και αραιώνουν σιγά σιγά.. ίσως τις πετύχεις κάνα σάββατο βράδυ μόνο και μετά τις 11! ξαναβγαίνουν όλες μαζί από Απρίλιο και μετά...ς μαζί από Απρίλιο και μετά..Άσε που τις πιο καλές τις τσιμπάνε τα γραφεία για call girls βλέπε Joy, Adrianna, Bellaη πιάτσα στην πατησίων με τις μαύρες υπάρχει ακόμα? και αν ναι τη ώρες βγαίνουν? είχα περάσει πριν 3 μήνες και δεν υπήρχε τίποτα
Εννοειται!(Με ανθρακικό ε!!)
Κατά τις 21.00 την εχω πετύχει κανα δυο φορεςΕκείνη στο Ένα κι Ένα τελικά τη δοκίμασε κανεις;
Αναμένουμε ενημέρωσε αγαπητέ προνορεπορτερ!!!Κατά τις 21.00 την εχω πετύχει κανα δυο φορες
Και της δυο φορες εκεί που στεκόταν μου ηταν δυσκολα να σταματήσω
Την μια φορά μαλιστα της έκανα νόημα να έρθει λιγο μετα την στροφή αλλα εννοείτε πως δεν ήρθε μέχρι εκεί
Σημερα θα επιχειρήσω ξανα
Το έχουν πει κι άλλοι για το σημείο!!! Μήπως είναι στόκος ρε και κάθεται εκεί ;;; ??? Κάποιος να την ενημερώσει πως εμποδίζει την κυκλοφορία ???Κατά τις 21.00 την εχω πετύχει κανα δυο φορες
Και της δυο φορες εκεί που στεκόταν μου ηταν δυσκολα να σταματήσω
Την μια φορά μαλιστα της έκανα νόημα να έρθει λιγο μετα την στροφή αλλα εννοείτε πως δεν ήρθε μέχρι εκεί
Σημερα θα επιχειρήσω ξανα
Τύπε εγω την πετυχαίνω όταν κάθεται στο τριγωνάκι στην μέσηΡε μάγκες εγώ όταν την έχω πετυχει μια χαρά ήταν το σημείο και ψιλό σταματάς και ανετα
Οχι τυπε απλά δεν είναι κάθε μέρα κυρίως Σαββατοκυριακα σκάει μυτηΕγώ πάλι περνάω σχετικά συχνά και δεν την έχω πουθενά... Μάλλον εγώ είμαι ο στόκος! ?