midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Μάλλον είσαι πιτσιρικάς πολύΔεν εισαι καλα μου φαινεται ?
Καλό βράδυ
Μάλλον είσαι πιτσιρικάς πολύΔεν εισαι καλα μου φαινεται ?
Δεν χαλιομαστε για τις πουτανες αδερφε μου αλλα οι ρουμανες μας κανανε αντρες πολλους εδω μεσα θα σεβεσαι τις γυναικαρες αυτες καυλιαρες ειναι και μουναρεςΜάλλον είσαι πιτσιρικάς πολύ
Καλό βράδυ
Έλα ντε χάθηκε αυτή. Πολύ καλός απορροφητηρας! Άμα γαμιοταν λίγο καλύτερα θα μαζυευε καλό μαρουλι πάρα την ηλικία της...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11Α?
τα λες σωστα ,αλλα οι ρουμανες μαγισσες ειναι πλανευτρες και πληγωσαν πολλες αθωεες αγαπησιαρικες καρδιες που καναν το λάθος να τις εμπιστευτούν...Δεν χαλιομαστε για τις πουτανες αδερφε μου αλλα οι ρουμανες μας κανανε αντρες πολλους εδω μεσα θα σεβεσαι τις γυναικαρες αυτες καυλιαρες ειναι και μουναρες
Καλά σου είπε ο γύφτος είναι άρρωστη. Και πιο συγκεκριμένα "διαλύεται". Εγώ μια μέρα στο παρελθόν που την τσιμπουκωνα και της πίεσα το κεφαλάκι αποκολλήθηκεΣε ένα μαγαζί στην Ιάσωνος από τη δεξιά μεριά όπως κατεβαίνεις που έχει μέσα μια σκαλα με 2 μαγαζιά δεξιά και πίσω και αλλά 2 πάνω !στο πάνω λοιπόν δουλεύει ένα πιτσιρίκι ξανθό αδύνατο αρκετά !
Το έχω δοκιμάσει μια φορά !ενας γύφτος μου λέει φίλε άστην είναι άρρωστη !
Ξερει κανείς κάτι για αυτό!
Μαλακά πόσο έβγαλε τι φάση όλο το εργοστάσιο γάλακτος είχε μέσα στο πουτσο του χαχα από ποτέ έχει να το παίξεις αυτός απο τη εποχή του Νοέ?χαχαχαΥπάρχουν σκευάσματα νομίζω γι 'αυτό, μαλάκα 2 λίτρα χύσι...
Έχει καιρό να αναδειχθεί καλή Ρομουνα σε οίκο.Λαθος ειναι αυτο φιλαρακι οι ρουμανες ειναι οι καλυτερες στην πιατσα
Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες παρε Τανια ή Λαρισσα.Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες με κυκλοθυμια και λιγακι αλοφροσυνη,παρε Μπαρμπορα.Μάγκες βοήθεια! Είμαι σε δίλλημα ! Ποια να Παρω;
Εβελίνα περγαμου
Τανια διδυμου
Μπαρμπορα βεργας
Λαρισσα Ιωαννίνων
Έκαναν και δώρα σοκολατάκια και λελουδικά οι αθώες ψυχες;τα λες σωστα ,αλλα οι ρουμανες μαγισσες ειναι πλανευτρες και πληγωσαν πολλες αθωεες αγαπησιαρικες καρδιες που καναν το λάθος να τις εμπιστευτούν...
Λοιπόν μάγκες εν τελει επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος έδωσα σε Εβελινα που είχα ξαναδώσει κ είχα μείνει ευχαριστημένος !Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες παρε Τανια ή Λαρισσα.Αν θες σιγουρατζα υπηρεσιες με κυκλοθυμια και λιγακι αλοφροσυνη,παρε Μπαρμπορα.
Αν θες εισαι διατεθημενος να επενδυσεις σε σειρα εμφανισεων μετα δημοσιων σχεσεων με την τσατσα της Εβελινας που μελλοντικα και υπο προϋποθεσεις να σου εξασφαλισουν καλυτερες υπηρεσιες απο ωραιο μωρο,παρε Εβελινα.
Πες τα τύπετη Μαρία τη βυζού την καραφόλα μην την αποπαίρνετε τοσο. Δείτε το και έτσι, στο κοσάρι γαμας,όπως γαμας, ωραίο μουνι που ούτε στον ύπνο σου δεν θα το βλεπες. θα εξαφανιστεί κι αυτή και θα κλαίγεστε παλι ότι μόνο καραμπάζα έχει στη Φολής. Μην περιμένετε και ωραίο μουνί και τοπ υπηρεσίες και όλα στο κοσαρι.
Όπως τα λες ακριβός δεν αξίζει πια … δυο στήθια σαν πετρα σαν να είναι κολλημένα στον θώρακα !!! Και όλα τα αλλά μηχανικά τέλειος …..Εχτές λοιπόν που δεν την έψαχνα, πέτυχα την Εβελίνα.
Ακατάλληλη εντελώς για τα γούστα μου εμφανισιακά, μπαζάκι της διπλανής πόρτας ή καλύτερα του διπλανού χωριού της σιβηρικής ζούγκλας με άγρια φάτσα απ το πολικό ψύχος και με μια σπαστική φωνή σαν αντιπαθητικό γατί που νιαουρίζει.
Στις φωτογραφίες φαινόταν σώμα λαμπάδα. Στην πραγματικότητα αρχισε να χοντραίνει ο κώλος της,είναι κοντή και φέρει δύο μικρά άσχημα πλαστικά βυζια. Έβγαζε μια αδιαφορη αύρα.
Με ξενέρωσε. Μια στριφογυριστη πιπα εχει που δεν την απόλαυσα καθ όσον ξενερωτος. Δεν ξαναπατάω. ουσιαστικά έκλαψα το εικοσάρικο.
Το μόνο συν το μαγαζι. Καθαρό και διακοσμημένο σαν στούντιο.
Κάποιος ρώτησε για τη Σονια την τσιμπουκομάνα . Την είδα χτες το απόγευμα στη Βικτώρια, κατηφόριζε προς τα δεξιά οπότε στη Φιλιππίδου πήγαινε.
Η Μαρία η βυζου,πέρασα το απόγευμα δεν ήταν. Εχω μια υποψία ότι ίσως κάνει κάμποσο μέχρι να ξαναφανει.
Λέγεσαι βορδελος και δεν ήξερες τι εστί Εβελίνα?Εχτές λοιπόν που δεν την έψαχνα, πέτυχα την Εβελίνα.
Ακατάλληλη εντελώς για τα γούστα μου εμφανισιακά, μπαζάκι της διπλανής πόρτας ή καλύτερα του διπλανού χωριού της σιβηρικής ζούγκλας με άγρια φάτσα απ το πολικό ψύχος και με μια σπαστική φωνή σαν αντιπαθητικό γατί που νιαουρίζει.
Στις φωτογραφίες φαινόταν σώμα λαμπάδα. Στην πραγματικότητα αρχισε να χοντραίνει ο κώλος της,είναι κοντή και φέρει δύο μικρά άσχημα πλαστικά βυζια. Έβγαζε μια αδιαφορη αύρα.
Με ξενέρωσε. Μια στριφογυριστη πιπα εχει που δεν την απόλαυσα καθ όσον ξενερωτος. Δεν ξαναπατάω. ουσιαστικά έκλαψα το εικοσάρικο.
Το μόνο συν το μαγαζι. Καθαρό και διακοσμημένο σαν στούντιο.
Κάποιος ρώτησε για τη Σονια την τσιμπουκομάνα . Την είδα χτες το απόγευμα στη Βικτώρια, κατηφόριζε προς τα δεξιά οπότε στη Φιλιππίδου πήγαινε.
Η Μαρία η βυζου,πέρασα το απόγευμα δεν ήταν. Εχω μια υποψία ότι ίσως κάνει κάμποσο μέχρι να ξαναφανει.