βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
ποια είναι η κύρια,πως είναι και πότε δουλεύει;Δεν πας να δεις αυτή την Ειρήνη στο Φωκ 24;
ποια είναι η κύρια,πως είναι και πότε δουλεύει;Δεν πας να δεις αυτή την Ειρήνη στο Φωκ 24;
Δεν πας να δεις αυτή την Ειρήνη στο Φωκ 24;
ενα μελαχρινο μπαζοαδιαφορο με μαλλι μεχρι ωμους ειναι.ποια είναι η κύρια,πως είναι και πότε δουλεύει;
δεν αναφέρεται τα ονόματα και λέτε Στανταρακια ! Να μάθουμε και εμείς οποίες είναι καλές !!!Εχθές είδα την Μπέλα από Βέργας 3 και την γυρολογο Αλεξάνδρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου (στον 1ο όροφο, πάνω από το καφενείο) μου άρεσαν και οι δύο..!!
ΑΛΛΑ,
Φοβήθηκα όμως για φολελε....και πήρα τον μπουλελε....
ΥΓ: Πήγα σε στανταρακι μου και περασα ωραία...!!!!
#Τα στανταρακια είναι εγγύηση...!!!
#Οι καινούριες εμπειρίες είναι ρωσική ρουλέτα...!!!
Μπορεί να περάσεις καλά.... αλλά μπορεί καί να φας φόλα...!!!
Εγώ την ΦΟΛΑ πλέον μου κάθεται βαριά δεν την μπορώ...δεν την αντέχω..... μπορεί καί για μια βδομάδα να μην είμαι καλά ψυχολογικά αν φάω ΦΟΛΑ...!!!
Βέβαια το έχουμε ξαναπεί ότι τα στανταρακια είναι σιγουριά....ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...!!!
Οπότε αναγκαστικά στο τέλος θα πάς και με καινούριες κορασίδες.... για την ΑΛΛΑΓΗ!
Τέλος,
ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ........!!!!!!!!!!!!!
![]()
α ωραια, θα επισκεφτω μαλλον...ευχαριστω!Είναι όντως μεγαλοβύζα η Τάνια..Αξίζει φίλε..Κάνει καλή πίπα, δίνει κώλο..VFM...
Ναι, 2η βάρδια την είδα.Απόγευμα δουλεύει;
Πες τα χρυσόστομε !!!
Εγώ θα ήθελα να ειμουνα από μια μεριά να έβλεπα στις 14 πόσοι αγαπουλη δες θα μπουν με δωράκια στο χέρι ….Χαχχααχαχα
Φοβερή ανάλυσηενα μελαχρινο μπαζοαδιαφορο με μαλλι μεχρι ωμους ειναι.
λιγο πριν τη γιουβαρλοποιηση με ακυρη φατσα και πολυ μικρο βυζι.
παντελως ακυρη.
Είναι η βασίλισσα του 10άρικου, η διάσημη Άναμπελ!Σε ένα μαγαζί στην Ιάσωνος από τη δεξιά μεριά όπως κατεβαίνεις που έχει μέσα μια σκαλα με 2 μαγαζιά δεξιά και πίσω και αλλά 2 πάνω !στο πάνω λοιπόν δουλεύει ένα πιτσιρίκι ξανθό αδύνατο αρκετά !
Το έχω δοκιμάσει μια φορά !ενας γύφτος μου λέει φίλε άστην είναι άρρωστη !
Ξερει κανείς κάτι για αυτό!
Λέει τίποτα αυτή; Την είδα στο 17 τώρα όροφο δεύτερη βάρδια! Ωραίο κορμί!Μάιστα...Άκυρο λοιπόν. Βουρ τότε για Τζένη (Φωκ 17Α συνήθως). Λέω να περάσω και γω μια βόλτα από κει...
Και γω θα πάω αργότερα να την δοκιμάσω αν την πετύχω, δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο. Οι απόψεις διίστανται γενικώς αναφορικά με το τελευταίο.Λέει τίποτα αυτή; Την είδα στο 17 τώρα όροφο δεύτερη βάρδια! Ωραίο κορμί!
τι εξυποννοούσε ο μελαμψός ποιητής - συναγωνιστής;;Σε ένα μαγαζί στην Ιάσωνος από τη δεξιά μεριά όπως κατεβαίνεις που έχει μέσα μια σκαλα με 2 μαγαζιά δεξιά και πίσω και αλλά 2 πάνω !στο πάνω λοιπόν δουλεύει ένα πιτσιρίκι ξανθό αδύνατο αρκετά !
Το έχω δοκιμάσει μια φορά !ενας γύφτος μου λέει φίλε άστην είναι άρρωστη !
Ξερει κανείς κάτι για αυτό!
Όπως είπε και ο Χάνιμπαλ στη ζωή σου είναι σημαντικό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα ....Μάγκες βοήθεια! Είμαι σε δίλλημα ! Ποια να Παρω;
Εβελίνα περγαμου
Τανια διδυμου
Μπαρμπορα βεργας
Λαρισσα Ιωαννίνων
αναλογως τι ζητας:Μάγκες βοήθεια! Είμαι σε δίλλημα ! Ποια να Παρω;
Εβελίνα περγαμου
Τανια διδυμου
Μπαρμπορα βεργας
Λαρισσα Ιωαννίνων
φίλε δε ρώτησε κανείς ..Το κουίζ της ημέρας. Τί είναι;
![]()