Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 895
- Πόντοι
- 81
Γαμησε τα λες και δεν τον θελουν αυτες οι καριολαρεςάδικο έχω;Πληρώνω 30 ευρώ για 15 λεπτά για κάτι που θα έπρεπε να είναι τσάμπα και ο βιασμός κατα δικάζεται ως φυλάκιση
Γαμησε τα λες και δεν τον θελουν αυτες οι καριολαρεςάδικο έχω;Πληρώνω 30 ευρώ για 15 λεπτά για κάτι που θα έπρεπε να είναι τσάμπα και ο βιασμός κατα δικάζεται ως φυλάκιση
Κανονικά θα έπρεπε να αρπάζεις στο τσάμπα οποία σε αρέσει και χωρίς την θέληση της .Αν περιμέναμε να θελήσει θα χουμε χρεοκοπήσει στα 30ευρα
Την ειδα αποψε 12 παρά την καινουργια μαυρούλα.Κορμάρα λέμε.
Να φοράς μπλουζάκι covid-free και είσαι κομπλέ.Χαίρετε είμαι νέος στο όλο concept. Ήθελα να ρωτήσω πλέον με τον COVID απαιτείται ραντεβού μέσο τηλεφώνου? Αν όχι τι έγγραφα πρέπει να έχω πάνω μου? (Είμαι εμβολιασμός). Ρωτάω συγκεκριμένα για το studio στην Κατεχάκη.
Κι εμένα αυτό μου είχε πει. Ότι μετά από την παυση της περιοδου θα δουλευε πανω τα απογευματα και κάτω το πρωι.Μπάρμπορα είχε αναφέρει οτι θα λείψει λόγω περιόδου. Απο Τετάρτη ή Πέμπτη πάλι η κορασίδα. Επίσης είχε αφήσει να εννοηθεί οτι αρχίζει πάλι τις διπλοβάρδειες κι από πάνω να ξέρετε.
Μιας και αναφέρθηκε η Αλίνα από Διδύμου 16, η οποία είναι (μελαχροινή, μαύρο μαλλί, νταρτνάνα, μπουτάρες, κωλάρα, ευγενική,γύρω στα 50) ξέρει κάποιος που βρίσκεται;

Στο μερακληδικο της Αγκύρας.καλά υπάρχει μπορδέλο με 30άρι;
Παλικάρι, στην Διδυμου, όταν την πιασεις από Φυλής τα πρωτα 2 αριστερά. Ειναι ισογεια με 1 σκαλακι.Καλημέρα, γνωρίζει κανείς μπουρδέλα στη Φυλής (συν περίχωρα), που να έχουν κάποια υποτυπώδη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες; Πιο συγκεκριμένα, να μην έχουν σκαλί στην είσοδο (ένα πολύ μικρό σκαλάκι δεν είναι θέμα), να μην έχουν επιπλέον σκαλιά στο εσωτερικό ,και τέλος, να μην είναι σε όροφο. Πήγα πρώτη φορά βόλτα και απογοητεύτηκα...
ΝαιΔηλαδή επικροτείς τον βιασμό;;;;![]()
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?
Συναγωνιστή έχεις δίκιο ότι προφανώς η υγεία και η οικογένεια είναι πάνω από τα μπουρδέλα. Εύχομαι τώρα να είσαι καλά και εσύ και οι αγαπημένοι σου και να επανέλθεις δυνατόςη οικοιγενεια ηταν πιο σημαντικη απο τα μπουρδελλα και οταν ειδικα ειχε θεμα υγειας σημαντικο προσωπο παντως στα 15 χρονιαπου εχω πορνοκαριερας εχω δει και καλες φασειις και κακες στα μπουρδελλα αν εισαι χρονια πελατης παντα υπαρχει διαφορα απο καποιον περαστηκο για μια φορα και οι φολες παντα θελουν προσοχη για αυτο ειναι σημαντικο ο χρονος της τσαρκας
Καλημέρα.Καλημέρα, γνωρίζει κανείς μπουρδέλα στη Φυλής (συν περίχωρα), που να έχουν κάποια υποτυπώδη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες; Πιο συγκεκριμένα, να μην έχουν σκαλί στην είσοδο (ένα πολύ μικρό σκαλάκι δεν είναι θέμα), να μην έχουν επιπλέον σκαλιά στο εσωτερικό ,και τέλος, να μην είναι σε όροφο. Πήγα πρώτη φορά βόλτα και απογοητεύτηκα...
Στην Αθήνα εγώ πλήρωνα πάντα δέκαΌταν πληρώνει 20 ευρώ για 10 λεπτά της ώρας τότε πόσα θα τον χρεώσουν για 15 λεπτά;
Επί πλέον, είναι και ο έξτρα χρόνος για να πλύνει η πουτάνα τα πόδια της!
Είσαι απλας! ?Στην Αθήνα εγώ πλήρωνα πάντα δέκα
Πού γίναν όλα αυτά βρε μύστη;Επισης φυλης χθες μια κινεζα ειχε πολυ ωραιο προσωπο κωλο και πλακα βυζι αν και δουλευει σε λαθος μερος γιατι μετα βρεθηκαμε σε ενα μασατζιδικο με τις πιο ευγενικες υπαρξεις που εχω δει αυτες που δουλευαν εκει ναι μεν ηταν σαπιες αλλα το καλοσωρισμα τους και η επεξηγηση του προγραμματος ηταν αναλογη 5αστερου ξενοδοχειου για αυτο και θα ηθελα να δωσω το ρισπεκτ μου στις κυριες αυτες.