ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.524
- Πόντοι
- 8.006
χελλοου μυστες
Αλινα από Δ16 είναι ξανθιά με σιλικονάτα 3άρια.Τύπε αν ξέρεις την Αλίνα από Δ16 δε παίζει να τη μπερδέψεις με την Αλίνα τη ξανθιά από το Αλκαμένους 113...δε μοιάζουν καν..μη πάει τσάμπα κόσμος εκεί πέρα...
Βρε καλώς τον...χελλοου μυστες
εσύ δεν είσαι που κάποτε,στα αρχαία χρόνια, έγραφες ότι γαμούσες 20 φορές τη μέρα στα μπουρδελα;χελλοου μυστες
Αλινα από Δ16 είναι ξανθιά με σιλικονάτα 3άρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρε καλώς τον...
ελειπα αρκετα οικογενειακα θεματα αλλα ολα καλαΑλινα από Δ16 είναι ξανθιά με σιλικονάτα 3άρια.
Βρε καλώς τον...
εγω εχω παει στα περισσοτερα σπιτια φυλης και μεταξουργειο ειχα αρκετα λεφτα και εχω παντα ο αγοραιος ερωτας εχει την φαση τουεσύ δεν είσαι που κάποτε,στα αρχαία χρόνια, έγραφες ότι γαμούσες 20 φορές τη μέρα στα μπουρδελα;
Δεν έτυχε. Απείχα πολύ απ' την πιάτσα. Τον τελευταίο χρόνο ξαναγύρισα
Η Αλίνα από διδύμου 16 είναι μελαχροινή με φυσικά τριάρια βυζιά.. μη γράφεται ρε ότι ναναι.Αλινα από Δ16 είναι ξανθιά με σιλικονάτα 3άρια.
Βρε καλώς τον...
Επανήλθες και εσύ δηλαδή μετά από μακροχρόνια αποχή. που να δεις τι ωραία έχουν γίνει τώρα τα μπορδελα. Δεν ξέρεις ποια σαβούρα να πρωτοδιαλέξεις.μου ελειψαν φουλ τα μπουρδελλα
Μιας και αναφέρθηκε η Αλίνα από Διδύμου 16, η οποία είναι (μελαχροινή, μαύρο μαλλί, νταρτνάνα, μπουτάρες, κωλάρα, ευγενική,γύρω στα 50) ξέρει κάποιος που βρίσκεται;Μπάρμπορα κλειστά, δεν θα εισέλθω στον πιο θελκτικο και "χωρίς μα και μου" πρωκτο της Αθήνας.....
Βασίλισσα Εβελίνα κλειστά, δεν θα γευθω το πιο ζεστό στοματάκι και βελουδινο κορμάκι πάλι της Αθήνας....
Τι διάολο.... τόσο γκαντεμης;;
Ο koyiot έγραψε ότι είναι στο Αλκαμένους 113...αλλά πέρασα και δεν.....Μιας και αναφέρθηκε η Αλίνα από Διδύμου 16, η οποία είναι (μελαχροινή, μαύρο μαλλί, νταρτνάνα, μπουτάρες, κωλάρα, ευγενική,γύρω στα 50) ξέρει κάποιος που βρίσκεται;
Μπα, αποκλςείεται. Εκεί παίζει η άλλη Αλίνα, γκιλφ, αλλά όχι τόσο νταρντάνα όσο η Αλίνα από Δ16Ο koyiot έγραψε ότι είναι στο Αλκαμένους 113...αλλά πέρασα και δεν.....
Ναι γνωστό αυτό...αλλά τι λέει ότι είναι του Δ16?.Μπα, αποκλςείεται. Εκεί παίζει η άλλη Αλίνα, γκιλφ, αλλά όχι τόσο νταρντάνα όσο η Αλίνα από Δ16
Το ζήτημα για όσους ενδιαφερόμαστε για γκιλφ ψωμωμένες, να βρούμε την Αλ΄ίνα από Δ16. Επίσης από πληροφορίες που έχω το Δ16 ΜΑΛΛΟΝ έκλεισε οριστικά.Ναι γνωστό αυτό...αλλά τι λέει ότι είναι του Δ16?.
.ο μόνος λόγος που πέρασα να δω ήταν ότι κάποτε αυτά τα μπουρδέλα συνεργαζόντουσαν και λέω....λες?????
Μπάρμπορα είχε αναφέρει οτι θα λείψει λόγω περιόδου. Απο Τετάρτη ή Πέμπτη πάλι η κορασίδα. Επίσης είχε αφήσει να εννοηθεί οτι αρχίζει πάλι τις διπλοβάρδειες κι από πάνω να ξέρετε.Μπάρμπορα κλειστά, δεν θα εισέλθω στον πιο θελκτικο και "χωρίς μα και μου" πρωκτο της Αθήνας.....
Βασίλισσα Εβελίνα κλειστά, δεν θα γευθω το πιο ζεστό στοματάκι και βελουδινο κορμάκι πάλι της Αθήνας....
Τι διάολο.... τόσο γκαντεμης;;
Βρέθηκα πάλι πριν από λίγο εντελώς τυχαία Περγάμου 1,η τσα2 με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά καθάριζε τη σκάλα. Κλείσαμε είπε. Το πρωί ποια δουλεύει στο πάνω;
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?μου ελειψαν φουλ τα μπουρδελλα
και τι γαμουσες τοσο καιρό τύπε ?