Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1

Νατη,η Χριστινα στο ον8μα,την βρηκα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Ειχε κ ενα κασκολ της μπαρτσελονα κρεμασμενο στην πορτα
Κασκόλ της Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει οποιαδήποτε...αλλά πώς διέρρευσε ότι δεν είναι Ισπανίδα αλλά Βουλγάρα;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Πάντως το γλυφοκωλι δεν το έχει και παρα πολύ.
Επισης το belarus,αυτο το καινουργιο διπλα απο το red light,ειναι το ιδιο κτισμα της κωλεττη,που το μετεφερε η Εφη εκει.
22.000 € μου ειπε η τσατσα κοστισε η αδεια,η μεταφορα,το στησιμο και η ανακαινιση.
Μαλιστα στις αρχες ειχαν μεινει απο κοπελες και δουλεψε η Εφη κανα 3ημερο για να βοηθησει,και μετα δεν αντεξε αλλο και σταματησε.
Τυχεροι αυτοι που την πηρανε εκεινες τις 3 μερες,δεν ετυχε να ειναι κανας συναδελφος απο εδω μεσα να πει εντυπωσεις?
Αααχ και τι δεν θα δινα για να ξαναπεράσω μια φορά με την Έφη πανέμορφη κοπέλα με κώλο αριστούργημα και έκανε τα πάντα αν τυχών έχει κανείς κανένα νέο ας ενημερώσεις

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Κασκόλ της Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει οποιαδήποτε...αλλά πώς διέρρευσε ότι δεν είναι Ισπανίδα αλλά Βουλγάρα;
Να ξερεις οι ρουμανες δηλωνουν ισπανιδες οπως οι αλβανιδες ιταλιδες. Ρουμανα ηταν σιγουρα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Να ξερεις οι ρουμανες δηλωνουν ισπανιδες οπως οι αλβανιδες ιταλιδες. Ρουμανα ηταν σιγουρα
Πρώην συναγωνιστής που τώρα είναι στα δεσμά του έγγαμου βίου μόλις έβλεπε την κοπέλα πετούσε εκφράσεις βουλγαρικές,καθώς σπούδασε εκεί,για να βεβαιωθεί για την προέλευση της.

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Αααχ γιε μου πόσα χρόνια με γυρνάς πίσω τώρα... Τι θυμήθηκα ?

Στο Τανταλου 8 ή αλλιώς μαρινόσπιτο είχα γαμήσει πρώτη φορά τη Σάρα τη Ρωσσιδα την υπέροχη,χυμώδη ξανθιά γυναικάρα που αργότερα δούλευε στο Έρως και στη Μαντζαρου.
Θα συμφωνησω!!και εγω ακριβως στο ιδιο σπιτι την πηρα 1η φορα και συνεχισα μετα στα υπολοιπα μεχρι που εφυγε και επαθα καταθλιψη!οτι καλυτερο εχει περασει απο Θεσσαλονικη!εντυπωσιακη σε ολα!γυναικαρα!τι μου θυμισες φιλε al!!!το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα μετα απο 10+ χρονια αντι να ειμαστε καλυτερα εχουμε πατωσει..κατι πρεπει να γινει.σταματησε (ελπιζω πως οχι) η Βικτωρια και δεν ξερω που να παω…βλεπω και την Νικολ που ακομα ειναι μαχημη και 2-3 αλλες αλλα δεν θα φερουν αυτες την ανοιξη!!πρεπει να ερθει νεο αιμα και με ορεξη για δουλεια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746

Αααχ και τι δεν θα δινα για να ξαναπεράσω μια φορά με την Έφη πανέμορφη κοπέλα με κώλο αριστούργημα και έκανε τα πάντα αν τυχών έχει κανείς κανένα νέο ας ενημερώσεις
Πραγματικά η καλύτερη! Ακόμα την σκέφτομαι

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Να φτιαξετε νημα που θα λεγεται "Αναμνησεις από την εποχη Βαρδαρη"..Το παρελθον οσο ωραιο και να ηταν τελειωσε..Φρεσκα κουλουρια!!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Να φτιαξετε νημα που θα λεγεται "Αναμνησεις από την εποχη Βαρδαρη"..Το παρελθον οσο ωραιο και να ηταν τελειωσε..Φρεσκα κουλουρια!!!
Μην μας παρεξηγείς παιδί μου...μας ήρθαν δάκρυα στα μάτια από την πρώτη μας νεότητα....κάποτε θα μας καταλάβεις κι εσύ.... :respect: :cry::woldman:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Πραγματικά η καλύτερη! Ακόμα την σκέφτομαι

Αυτό το έχω πει για την γλυκύτατη Ολλανδέζα Καιτουλα επί της Αφροδίτης 6Γ που μετά μετετέθη κάπου επί της Προμηθέως...τρεις φορές την πέτυχα μόνο αλλά αν την πετύχαινα τώρα θα φρόντιζα να επενδύω πιο πολύ σε αυτήν.....

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Μην μας παρεξηγείς παιδί μου...μας ήρθαν δάκρυα στα μάτια από την πρώτη μας νεότητα....κάποτε θα μας καταλάβεις κι εσύ.... :respect: :cry::woldman:
καμια παρεξηγηση..ακομη θυμαμαι την Λαουρα,την κοντη ουγγαρεζα/ρουμανα στο πρασινο σπιτακι πριν 15 χρονια

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
καμια παρεξηγηση..ακομη θυμαμαι την Λαουρα,την κοντη ουγγαρεζα/ρουμανα στο πρασινο σπιτακι πριν 15 χρονια
Ήμουν ο δεύτερος που πήρε το 2012...Πρωτοχρονιά στα μπουρδέλα 2012...τώρα πλέον δεν έχω τέτοιο απωθημένο γιατι έχω πραγματοποιήσει πλέον την επιθυμία μου αυτήν.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Ήμουν ο δεύτερος που πήρε το 2012...Πρωτοχρονιά στα μπουρδέλα 2012...τώρα πλέον δεν έχω τέτοιο απωθημένο γιατι έχω πραγματοποιήσει πλέον την επιθυμία μου αυτήν.
καποιος σε προλαβε και σπασανε το ροδι..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
καποιος σε προλαβε και σπασανε το ροδι..
Δεν με πείραξε γιατί ο πρώτος ήταν μεγάλος καψουρης μαζί της και θαυμαστής της από το προηγούμενο μαγαζί που δούλευε...μετά από αυτόν όμως ΠΡΩΤΟΣ από όλους τους άλλους ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ...κολακευτικό!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196
Βόλτα σήμερα το πρωί για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα, στου Ερημίτη η Έλενα η οποία έχει βάλει πολλά κιλά και έκανε και εμφάνιση η κυτταρίτιδα, ξενέρωσα και δεν μπήκα. Δίπλα μια Λορεττα σχεδόν σκινυ, μέτριο ύψος, βαμμένο ξανθό μαλλί , 2αρι βυζι και αποδεκτό πρόσωπο, γενικά γαμευσιμο, με ωραίο χαμόγελο. Κάτι μου μυρισε φόλα, δεν θυμόμουν και κριτικές οπότε συνέχισα την βόλτα. Στα Βεγκας και Βενους έφυγα τρέχοντας, είναι για πολύ μερακλήδες. Όλα τα άλλα κλειστά, μόνο η Λαρα στην θέση της. Μπήκα στο πρώτο μπροστά από την "εκκλησία" και βλέπω την Ντόνα, γνωστό και σίγουρο ξεφόρτωμα λέω και πέρασα. Χωρίς τσατσά αυτή την φορά πέρασα καλούτσικα... Γενικά τσατσά είχε μόνο η Έλενα. Στα άλλα που μπήκα ήταν μόνες τους, περικοπές στις τσατσάδες ή ήταν πολύ πρωί;

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Βόλτα σήμερα το πρωί για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα, στου Ερημίτη η Έλενα η οποία έχει βάλει πολλά κιλά και έκανε και εμφάνιση η κυτταρίτιδα, ξενέρωσα και δεν μπήκα. Δίπλα μια Λορεττα σχεδόν σκινυ, μέτριο ύψος, βαμμένο ξανθό μαλλί , 2αρι βυζι και αποδεκτό πρόσωπο, γενικά γαμευσιμο, με ωραίο χαμόγελο. Κάτι μου μυρισε φόλα, δεν θυμόμουν και κριτικές οπότε συνέχισα την βόλτα. Στα Βεγκας και Βενους έφυγα τρέχοντας, είναι για πολύ μερακλήδες. Όλα τα άλλα κλειστά, μόνο η Λαρα στην θέση της. Μπήκα στο πρώτο μπροστά από την "εκκλησία" και βλέπω την Ντόνα, γνωστό και σίγουρο ξεφόρτωμα λέω και πέρασα. Χωρίς τσατσά αυτή την φορά πέρασα καλούτσικα...
Βόλτα σήμερα το πρωί για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα, στου Ερημίτη η Έλενα η οποία έχει βάλει πολλά κιλά και έκανε και εμφάνιση η κυτταρίτιδα, ξενέρωσα και δεν μπήκα. Δίπλα μια Λορεττα σχεδόν σκινυ, μέτριο ύψος, βαμμένο ξανθό μαλλί , 2αρι βυζι και αποδεκτό πρόσωπο, γενικά γαμευσιμο, με ωραίο χαμόγελο. Κάτι μου μυρισε φόλα, δεν θυμόμουν και κριτικές οπότε συνέχισα την βόλτα. Στα Βεγκας και Βενους έφυγα τρέχοντας, είναι για πολύ μερακλήδες. Όλα τα άλλα κλειστά, μόνο η Λαρα στην θέση της. Μπήκα στο πρώτο μπροστά από την "εκκλησία" και βλέπω την Ντόνα, γνωστό και σίγουρο ξεφόρτωμα λέω και πέρασα. Χωρίς τσατσά αυτή την φορά πέρασα καλούτσικα...
τι εννοεις εκκλησια και για πολυ μερακληδες φιλε;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196

Συνημμένα