Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Πέρασε κανεις και είδε αν είναι τώρα;
Πέρασε κανεις και είδε αν είναι τώρα;
Είναι άκυρο αυτό διότι και εμβολιασμενος μπορεί να κολησης όποτε πιο σοφό είναι να δουν ραπιντ έστω μια ημέρας πριν !!!Δεν καταλάβατε... ζητούσαν πιστοποιητικό
εμβολιασμού μόνο! Όχι ράπιντ!
Μελαχρινή ή ξανθιά; Ύψος; Πού είχε το τατού; Ποια περίοδο την πέτυχες;Μαγκες μου θελω βοήθεια
Υπήρχε μια πιτσιρικά γύρο στα 20 με τεράστια βυζια και μικρό τατου ηταν στα σπιτάκια στην φυλής
Δεν θυμαμαι εθνικότητα νομιζω η Ρουμανία η Μολδαβια
Θυμάται κάποιος ακριβώς για να με προσανατολίσει ;;;;
Τουλάχιστον να είναι δικό του...Για οσους την ψαχνουν η Ολγα απο το Ιασονος 46 αριστερο ειναι εγγυος και θα λειψει καιρο απο το αθλημα.
Συμφωνα με πληροφοριες αυτος που την γκαστρωσε ειναι πελατης της.
Τελικα οι μεγαλυτεροι ερωτες γεννιουνται στα μπουρδελα !
Ότι ανέφερες. Πιο πολυ γαμησι και λιγότερο μασάζ. Στην ουσία είναι γραφείο call girl με περιτυλίγμα μασάζ.Άσχετο, στο osmose massage κάνουν γαμησι; happy ending?
Κατ οίκον επίσκεψη
50€ η ώρα τίποτα. Βέβαια είναι πεσμενο το ρόστερ....Ότι ανέφερες. Πιο πολυ γαμησι και λιγότερο μασάζ. Στην ουσία είναι γραφείο call girl με περιτυλίγμα μασάζ.
Tη Μαρία λογικά εννοείς. Στο μεσαίο μπλοκ από 65 και μετά, κάπου εκεί γυρόφερνε. Φόλα ολκής όμως αν όντως εννοείς αυτήνΜαγκες μου θελω βοήθεια
Υπήρχε μια πιτσιρικά γύρο στα 20 με τεράστια βυζια και μικρό τατου ηταν στα σπιτάκια στην φυλής
Δεν θυμαμαι εθνικότητα νομιζω η Ρουμανία η Μολδαβια
Θυμάται κάποιος ακριβώς για να με προσανατολίσει ;;;;
Για την ακρίβεια είναι 50€ 70€ 90€ για 60' 90' 120' αντίστοιχα και τα έξτρα που ζητάνε οι κοπέλες για πηδηγμα. Αν το σκεφτείτε καλά η τιμή είναι πολυ ψηλή. Για 90' πχ είναι 70€, βάλε και ένα 50€ που θα ζητήσει (minimum) η κοπέλα παμε στα 120€ + hotel 140€ συνολο.50€ η ώρα τίποτα. Βέβαια είναι πεσμενο το ρόστερ....
Πέρασε η μία ξανθια να αγοράσει κάτι από το μαγαζί. Την είδε το αφεντικό μου, του είπα ότι παλιά δούλευε Φυλής, έψαξα και την βρήκα osmose. Θέλει να τη φέρει σπίτι του.Για την ακρίβεια είναι 50€ 70€ 90€ για 60' 90' 120' αντίστοιχα και τα έξτρα που ζητάνε οι κοπέλες για πηδηγμα. Αν το σκεφτείτε καλά η τιμή είναι πολυ ψηλή. Για 90' πχ είναι 70€, βάλε και ένα 50€ που θα ζητήσει (minimum) η κοπέλα παμε στα 120€ + hotel 140€ συνολο.
η Άντζελα από φυλής όταν είχαμε καραντίνα δούλευε osmose και μου περνε 100 την ώραΓια την ακρίβεια είναι 50€ 70€ 90€ για 60' 90' 120' αντίστοιχα και τα έξτρα που ζητάνε οι κοπέλες για πηδηγμα. Αν το σκεφτείτε καλά η τιμή είναι πολυ ψηλή. Για 90' πχ είναι 70€, βάλε και ένα 50€ που θα ζητήσει (minimum) η κοπέλα παμε στα 120€ + hotel 140€ συνολο.
Καλυτερα τοτε παιρνεις call girl και χυνεις με την ησυχια σου!Για την ακρίβεια είναι 50€ 70€ 90€ για 60' 90' 120' αντίστοιχα και τα έξτρα που ζητάνε οι κοπέλες για πηδηγμα. Αν το σκεφτείτε καλά η τιμή είναι πολυ ψηλή. Για 90' πχ είναι 70€, βάλε και ένα 50€ που θα ζητήσει (minimum) η κοπέλα παμε στα 120€ + hotel 140€ συνολο.
Ψηλομύτα πιτσιρικά μωρεTη Μαρία λογικά εννοείς. Στο μεσαίο μπλοκ από 65 και μετά, κάπου εκεί γυρόφερνε. Φόλα ολκής όμως αν όντως εννοείς αυτήν
Oύτε κουμπιά ούτε αποκούμπια. Απόφυγε όπως ο διάολας το λιβάν. ΕΚτός κι αν είσαι βαρόνος και τα έχεις για πέταμα τα 20άρικα.Ψηλομύτα πιτσιρικά μωρε
Ειναι να βρεις τα κουμπιά της
Δεν υπάρχει πιο ωραια φυλησ αντικειμενικά τωρα
(για τα δικά μου γούστα και αυτες που εχω δει)
Απλα οι υπηρεσίες ειναι οτι να ναι
Για τα βουλγαράκια και τη μαυρούλα πες άντε να σε πιστέψω.... Αλλά για τη γκατζόλα τη ντόπια δύσκολο... Συναντούσαν φαντάρο και άλλαζαν δρόμο, μόνον ως πορτοφόλια μας έβλεπαν. Το ίδιο μου έλεγαν και από άλλες μονάδες. Με όσους μίλαγα από τη σειρά μου, δεν είχε βρει κανείς. Επομένως ή έπεσες σε περιπτωσάρα ή με παραμυθιάζεις.
Γεια σου , ειναι καμια απο αυτες που κανει πρωκτικο η ελευθερο στοματικο ?? και περιπου χρεωνουν ??Ότι ανέφερες. Πιο πολυ γαμησι και λιγότερο μασάζ. Στην ουσία είναι γραφείο call girl με περιτυλίγμα μασάζ.