You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 15.604
- Πόντοι
- 2.256
Κλεμμενη απο ινστα αυτη η φωτο παντως.....
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 15.604
- Πόντοι
- 2.256
Για του λογου το αληθες...Κλεμμενη απο ινστα αυτη η φωτο παντως.....
Συνημμένα
kafearkoudas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 5.086
Εδώ μέσα;;; Κλεμμένη φώτο;;; πέφτω από τα σύννεφα γαμώτη μου ???Για του λογου το αληθες...
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.703
- Πόντοι
- 5.646
Ε, αφού σε καβλώνουν... πάρε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ όμορφα κωλαρακια
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.346
τελεια κυλοταρα,μεχρι τον αφαλο
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
ρε κερατα σου ποζαρουν?
Απίστευτο μωράκι
johnnyholiday44
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Παιδιά βοήθεια πως μπορώ να το κάνω αυτό σε φωτό που έχω ήδη ανεβάσει?Είσαι καινούριος και δεν ξέρεις. Κρυψε το πρόσωπο!!!!
kafearkoudas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 5.086
Σβήσε τη δημοσίευση, επεξεργάσου τη φωτογραφία και μετά πάλι ανέβασμαΠαιδιά βοήθεια πως μπορώ να το κάνω αυτό σε φωτό που έχω ήδη ανεβάσει?
johnnyholiday44
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
πως μπορώ να τη σβήσω δεν βλέπω κάποιο τρόποΣβήσε τη δημοσίευση, επεξεργάσου τη φωτογραφία και μετά πάλι ανέβασμα
johnnyholiday44
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 15.604
- Πόντοι
- 2.256
Απο το ινστα ειναι φιλε.... αποκαλυφθηκε κ αυτος..... ηταν too good to be trueρε κερατα σου ποζαρουν?
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 28.972
- Πόντοι
- 4.656
Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …Απο το ινστα ειναι φιλε.... αποκαλυφθηκε κ αυτος..... ηταν too good to be true
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..
theots81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 206
Ω να σου γαμήσω!! Πόσες ψωλές άραγε τον έπαιξαν και σε έχυσαν μωρό μου εκείνη την μέρα;;))))))
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 1.056
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 15.604
- Πόντοι
- 2.256
Τι να σου πω τωρα με εβαλες στην θεση μ.... το μονο που μας ειπες ειναι οτι εχεις γνωστες... απο το ινσταγκραμ φιλε εχω κ εγω γνωστες τις μισες ελληνιδες κ μπορω ν γεμισω 3 σαιτ οχι ενα.... εγω αυτα π ποσταρω ειναι δικα μ κ δεν θ τ βρεις να τριγυρνανε σ social.... αν θες ν παιρνεις τα credit για κτ φροντισε ν ειναι κ δικο σ....Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
?