kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.888
- Πόντοι
- 486
3-4 ποστ πιο πάνω, στην ίδια σελίδα ?Για ποια λες; Για να μην την πατήσουμε δηλαδή
3-4 ποστ πιο πάνω, στην ίδια σελίδα ?Για ποια λες; Για να μην την πατήσουμε δηλαδή
Ναι το είδα ... το θωρηκτό Αβέρωφ δεν είδα, λινκ δηλαδή3-4 ποστ πιο πάνω, στην ίδια σελίδα ?
Ποια εινΙ η νεραιδα φιλε?Το κακό είναι ότι δε διαπραγματεύεται με τίποτα τη τιμή πχ χωρίς αναλ..150 είναι με στάνταρ πρόγραμμα φουλ..ε θα την πάρω σίγουρα κάποια στιγμή είναι ένα άχτι μου
Έχεις συναντηθεί μαζί της;@anastasiaseng24 απο insta τα κάνει όλα για 2ωρες με 35 προκαταβολή και 15 σε δικό της χώρο ή δικό σου...
Σιγά μη δώσουμε προκαταβολή και 50 ευρώ για 2 ώρες μου βρωμάει η υπόθεση...@anastasiaseng24 απο insta τα κάνει όλα για 2ωρες με 35 προκαταβολή και 15 σε δικό της χώρο ή δικό σου...
Γαμωσταυριδια ριχνω σε ολες αυτες τις γαμιολες ή τους γαμιοληδες!@anastasiaseng24 απο insta τα κάνει όλα για 2ωρες με 35 προκαταβολή και 15 σε δικό της χώρο ή δικό σου...
καραFake...Έχεις συναντηθεί μαζί της;
Οχι φυσικά. Απλά ενημερώνωΈχεις συναντηθεί μαζί της;
Λες για την Μαρινα που εχει banner στο διπλα σαιτ??Αγαπητοί συναγωνιστές θα ήθελα εν συντομία να μοιραστώ την εμπειρία μου με την γνωστή Μαρίνα εκ Βουλγαρίας
Η κοπέλα δεν είναι απλά ζουμερή όπως αφήνει να φανεί στις φωτογραφίες της
Μιλάμε είναι υπέρβαρη, κανονικό θωρηκτό
Γιατί δεν λάκισα μόλις μπήκα στο χώρο της ούτε και εγώ το ξέρω
Κατά τα λοιπά κατάφερα να τελειώσω μια φορά, ήπια το καφεδάκι μου, τα είπαμε λίγο και Λούης ...
ΑκριβώςΛες για την Μαρινα που εχει banner στο διπλα σαιτ??
Καλα και μου το ειπες γιατι την προηγουμενη εβδομαδα μιλησαμε για να βρεθουμε αλλα δεν ταιριαξαν οι ωρες μαςΑκριβώς
Την είχα δει αρκετά χρόνια πριν, που δούλευε στο Φ104 και πραγματικά τρόμαξα. Αν έχει βάλει κι άλλα κιλά από τότε, απλά δεν θα βλέπεται.Αγαπητοί συναγωνιστές θα ήθελα εν συντομία να μοιραστώ την εμπειρία μου με την γνωστή Μαρίνα εκ Βουλγαρίας
Η κοπέλα δεν είναι απλά ζουμερή όπως αφήνει να φανεί στις φωτογραφίες της
Μιλάμε είναι υπέρβαρη, κανονικό θωρηκτό
Γιατί δεν λάκισα μόλις μπήκα στο χώρο της ούτε και εγώ το ξέρω
Κατά τα λοιπά κατάφερα να τελειώσω μια φορά, ήπια το καφεδάκι μου, τα είπαμε λίγο και Λούης ...
Περαστικά FARAW, και εγώ μια από ίδια αλλά το πέρασα πιο ελαφρύ και από γρίπη ίσα ίσα μια μέρα. Εύχομαι και εσύ το ιδιο.Κοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Φίλε FARAW και εδώ αν επιθυμείς είναι ενδιαφέρονΝαι δες πμ φίλε ικαρια τζιμ (ελπιζω να σε βοηθήσα).
μαλιστα.@anastasiaseng24 απο insta τα κάνει όλα για 2ωρες με 35 προκαταβολή και 15 σε δικό της χώρο ή δικό σου...