The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Φεύγοντας από δουλειά.Πως και πηγές εκεί μες το χιόνι μένεις κοντά?
Φεύγοντας από δουλειά.Πως και πηγές εκεί μες το χιόνι μένεις κοντά?
υπάρχουν νομίζω κριτικές για την Αλισια, εγώ είχα περάσει καλά μαζί της τις 2 από τις 3 φορές, μόνο τη πρώτη ήταν κάπωςΦυλής 67 Αλισια ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες γιά αυτήν ως τό πώς συμπεριφέρεται στόν αγώνα? (συμμετοχή, διάθεση κλπ) ??
Δυστυχώς για σένα όχι η Γιασμιν σουΠοια Γιασμίν....????? Τρελανέ με τώρα...Το ρουμανάκι..?? Η δικιά μου..?
Πού είναι αυτα τα μουνιά;Όνομα, περιγραφή και διεύθυνση, γιατί έχω να περάσω από τότε που ήταν 'κλειστά' με το λοκντάουν.Μίδα προσέχω ρε σύ.... εντάξει έχω το νου μου!
ΥΓ: Πάντως να ξέρεις...το Μεταξουργείο γ@μ@ει....
Με 10 ευρώ γ@μ@ς τα καλύτερα μουνι@....!!!!!!!
Σίγουρα κάποια θα είναιΛέτε να ναι ανοιχτά τα σπιτάκια ?
Ωχχχ... Ευχαριστώ..!Δυστυχώς για σένα όχι η Γιασμιν σου
Για δωσε μια ενημέρωση ρε τύπεΑνεβαίνω με τραινο για πρωινή κατάθεση μακάρι να ναι πολλά ανοιχτά να μπερδεύτω αλλιώς θα σας πω εγώ τι είναι και τι
ΝαιΦυλης πως παω με τα μεσα; Με τρενο μεχρι βικτωρια και μετα ποδια;
Για περιγραφές μπες στο Αχαρνών 85 ->Κριτικές.Επίσης κάποιος φιλομπόρδελος ας περιγράψει εμφανισιακά την Εβελίνα στο Περγάμου 1. Πολύς ντόρος γίνεται γι αυτή.
Πολλες κοπελες μενουν κοντα στο χωρο δουλειας τους.Αχαααχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για σημερα δυσκολο δεν νομιζω να πανε και οι κοπελες πως θα πανε δουλεια
Πού είναι αυτα τα μουνιά;Όνομα, περιγραφή και διεύθυνση, γιατί έχω να περάσω από τότε που ήταν 'κλειστά' με το λοκντάουν.
Επίσης κάποιος φιλομπόρδελος ας περιγράψει εμφανισιακά την Εβελίνα στο Περγάμου 1. Πολύς ντόρος γίνεται γι αυτή.
*ΣαμπίναΛιοσίων 73 πάνω ΕΜΥ, κάτω μελαχρινή με πιασίματα τέλος βέργας στο πρώτο δεν θυμάμαι αριθμό μια ξανθιά γυρολόγος με βιογραφικό Ντουμπάϊ κλπ, να μην κουράσω θα δοκιμαστεί η Σαμπρίνα στο δίπλα ωραίο κορμί το μόνο μείον η ακμή στο πρόσωπο της .
10/10, χαμόγελο και χαρακτήρας! Κορμάρα επίσης!
Εβελινα Περγάμου 1 όροφος![]()