Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
σιγα ρε αυνανα που βαζεις και λογοτυπο πανω μην σου φαμε την σαπια 45αρα με τα βυζια τα ρυτιδιασμενα
σιγα ρε αυνανα που βαζεις και λογοτυπο πανω μην σου φαμε την σαπια 45αρα με τα βυζια τα ρυτιδιασμενα
Ναι ότι θα παρακαλούσαμε να πηδήξουμε τη γιαγιά είναι σίγουρα μες στα σχέδια μαςενα βλαχακι απο αγρινιο μερια,και μια λουγκρα που οχι μονο παρακαλενε,για να με συνντσουν, αλλα να μην πω τιποτα παραπανο ,μετα την πορτα μου βγαζουν χολη, να τους χαιρομαστε
μια όαση μέσα στην σαπίλα του παρόντος θέματος
φαντάσου τι θα είναι αυτοί που παρακαλάνε,κάπου έλεοςενα βλαχακι απο αγρινιο μερια,και μια λουγκρα που οχι μονο παρακαλενε,για να με συνντσουν, αλλα να μην πω τιποτα παραπανο ,μετα την πορτα μου βγαζουν χολη, να τους χαιρομαστε
Για κανένα λόγο!!!Μόνο αν είσαι Αθήνα και σκάσεις πάνω από 100ρικο
Πάντως παλαιότερα είχε και αγγελια.... Είχε και εναν τύπο για τρίο.....Δεν θυμάμαι το όνομα που έβαζε τις αγγελίες...Δεν ξέρω εγώ πάντως το εννοούσα για το Ισπανικό
Για πες μας ποιοι είναι για να αρχίσουμε το τρολάρισμα!ενα βλαχακι απο αγρινιο μερια,και μια λουγκρα που οχι μονο παρακαλενε,για να με συνντσουν, αλλα να μην πω τιποτα παραπανο ,μετα την πορτα μου βγαζουν χολη, να τους χαιρομαστε
καλημερα δεν χρειαζεταιΓια πες μας ποιοι είναι για να αρχίσουμε το τρολάρισμα!![]()
Καλά, κρίμακαλημερα δεν χρειαζεται
καλημερα δεν χρειαζεται
Ωραίο κωλαρακι
περήφανο.....
εαν δεν το διορθωσεις αυτα θα ανεβασω τα μηνυματα σου που παρακαλας για συναντηση βλαχακιΝαι ότι θα παρακαλούσαμε να πηδήξουμε τη γιαγιά είναι σίγουρα μες στα σχέδια μας
Είδες που εχει νόημα να μας πεις ποιοι είναι?εαν δεν το διορθωσεις αυτα θα ανεβασω τα μηνυματα σου που παρακαλας για συναντηση βλαχακι
Πρώτον δεν σβήνετε εάν αυτό θες να γίνει. Δεύτερον δεν έχω σκοπό να το συνεχίσωεαν δεν το διορθωσεις αυτα θα ανεβασω τα μηνυματα σου που παρακαλας για συναντηση βλαχακι