batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 606
περημενουμαι νεοτερα καποιος θ πηγε δεν μπορει φαντασου τωρα οτυ ολα αυτα πρην γυνουν αυτο που ειναι τ κανα για τ καβλαντα κ μονο .....
Άστη να τη τρώει το κρύο να πουλάει κοσμήματατην εβλεπα συχνά στην οδό Αιόλου κοντά στη πλατεία της Αγ. Εΐρήνης να πουλάει κοσμήματα στο δρόμο.. της έστειλα μνμ στο whatsapp και μου ειπε οτι προτιμαει να ειναι παθητική και θέλει 100 το μισάωρο και 150 την ώρα.... κακόμαθαν απ τις βρ;αζιλιάνες
Ποια είναι αυτή η Νάταλι ρε παιδιά; θέλω και εγώ. Πενηντάρικο το δίνω άνεταΝάταλι από Καλλιθέα εννοείς;
Θα άραξε με κάνα αγόριΞερει κανεις τι απέγινε η Χαρά από adoos κλπ;
![]()
Για ποια λέτε?την εβλεπα συχνά στην οδό Αιόλου κοντά στη πλατεία της Αγ. Εΐρήνης να πουλάει κοσμήματα στο δρόμο.. της έστειλα μνμ στο whatsapp και μου ειπε οτι προτιμαει να ειναι παθητική και θέλει 100 το μισάωρο και 150 την ώρα.... κακόμαθαν απ τις βρ;αζιλιάνες
Τι εννοείς ;; Εχει πολλεςΣτο κανεσεξ εχει αγγελια ενα ζευγαρι. γνωριζει κανεις κατι;
την ειχα παρει κ αυτη στ πρωτα της βηματα ...τ νεα ηταν ασχημα καποια στυγμη αν αντρεξεις στ φορουμ πολλες σεληδες πισο θ καταλαβεις!!!!!!!!Ξερει κανεις τι απέγινε η Χαρά από adoos κλπ;
![]()
Μια βρήκα με τρανς κ άντρα.Τι εννοείς ;; Εχει πολλες
Στείλε λινκ αν μπορειςΜια βρήκα με τρανς κ άντρα.
Στείλε λινκ αν μπορεις
Στείλε λινκ αν μπορεις
Για ποσο παλιά μιλας;μουτρα ποιος απο τ παλοιους τ σιτε θημαται ενα ωραιο τρανσακι στην καληθεα νομιζω διμοσθενους χαμηλα 4 οροφος απεναντη απο ενα σουπερ μαρκετ !!!μελαχρινο μ τατουαζ που εκανε και παλιοτερα ραντεβου μ μια φυλη
Παιζει να την λέγανε ναντια η τανια κατι τέτοιο θυμαμαιπανε τρια χρονια απο τοτε
Ερευνάτε τας γραφάς......κανε αναζήτηση για Ηρω τρανς και θα μαθεις ότι θέλεις. Πάντως αν δεν σε τρώει ο πισινόςσου,δεν προτείνεται.
Αν ψάξεις στο φόρουμ λένε αρκετά για τις συγκεκριμένεςΜας ήρθαν Θεσσαλονίκη οι συγκεκριμένες...
Τα φωτα σας παρακαλώ!!!
![]()
Η λέξη ΚΑΥΛΑ μου ανήκει..ΝΑΝΣΥ 6985984236
Γεια σου μωρό μου είμαι η Νάνσυ Ελληνίδα τρανς κοπέλα..Παίζω ενεργοπαθητικο πρόγραμμα .. το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..έχω δικό μου χώρο στο κέντρο https://onlyfans.com/nansyzaxaria insta@nansyzaxaria 100% αληθινές οι φωτογραφίες μου... θα παρακαλέσω όχι μηνύματα σταθερά και...kanesex.com
![]()
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com
αννα δαγκωτο !!!!!τωρα για νανση ελπιζω να τ πουμε συντομα !!Μας ήρθαν Θεσσαλονίκη οι συγκεκριμένες...
Τα φωτα σας παρακαλώ!!!
![]()
Η λέξη ΚΑΥΛΑ μου ανήκει..ΝΑΝΣΥ 6985984236
Γεια σου μωρό μου είμαι η Νάνσυ Ελληνίδα τρανς κοπέλα..Παίζω ενεργοπαθητικο πρόγραμμα .. το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..έχω δικό μου χώρο στο κέντρο https://onlyfans.com/nansyzaxaria insta@nansyzaxaria 100% αληθινές οι φωτογραφίες μου... θα παρακαλέσω όχι μηνύματα σταθερά και...kanesex.com
![]()
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com