Τι λες ρε φιλε για χαζους μας εχεις και που ξερουμε ποιος εισαι η Βασια εχει καει και ξερει τι κανει πανε εκει που εχουν αγγελιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Στον Γιάννη πες τα όχι σε μέναΤι λες ρε φιλε για χαζους μας εχεις και που ξερουμε ποιος εισαι η Βασια εχει καει και ξερει τι κανει πανε εκει που εχουν αγγελιες

Ασε πού μας διαβάζει η βάσια κ μπορεί να καεί οποίος το πει
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Στον Γιάννη πες τα όχι σε μένα![]()
Ασε πού μας διαβάζει η βάσια κ μπορεί να καεί οποίος το πει

Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Θα μαυρίσεις κ άλλο μ αυτά πού φουμαρεις
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Φιλικη συμβουλή αν ξαναπάρεις , πάρε από άλλο νούμερο, δεν υπάρχει περίπτωση να σε δεχθεί. Πρώτα βρες κάποιον πελάτη της που θα σε εμπιστευτεί με γνωριμία από κοντά και μετά αυτός θα μιλήσει με Βάσια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Παιδια καλησπέρα μια εξυπηρέτηση αν μπορεί καποιος για το στουντιο της βασιας.... Εχω το τηλέφωνο της απλα δεν με δεχεται γιατι πρεπει πρωτα να παρει καποιος ενα τηλέφωνο που ειναι θαμωνας εκει και να πει το δικο μου ονομα οτι με ξέρει για να μπω και εγω.... Οποιος οηγαινει εκει ας παρει ενα τηλέφωνο και ας πει οτι ξέρει τον Γιάννη....
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Χαχαχαχαχα πήγα να στο στείλω στο messager... Pm..έχει κάτι αξιόλογο η Βάσια ? επειδή έχω χάσει όντως τον αριθμό της , μπορεί κάποιος να μου τον στείλει σε pm >?
Αγαπητέ μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία επικοινωνίας ή την αγγελία της? Ευχαριστώ.Περασμα χτες με κυρα μπετυ απο δελφων. παλια στο κουρμπετι απο οτι εμαθα μου την προτεινε ενας φιλος τυχαια.
Μεγαλη σε ηλικια γυρω στα 50 σπασμενη με σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της, καλο βυζι σιγουρα φτιαγμενο απο τα νιατα της και εμπειρικες κινησεις απο μερος της.
Ευχαριστη παρουσια πολυ ευγενικη
σου προτεινει να κανεις ντουζ,χωρος καθαρος ,μπανιο καθαρο.
Ξεκινησαμε με μασαζ κανονικο πατουσε κανονικα και με τεχνικη,και καποια ελαφρια αισθησιακα χαηδεματα στο σωμα γενικα.
στην συνεχεια σε γυρναει και σου αρχιζει το γλυψιμο ακαποτο!
σε βαζει τα χερια στο σωμα της να την καυλωσεις για να γινει η πραξη.
στην συνεχεια σου βαζει σκουφι και αρχιζει η πραξη.
Δε το κατεχει πολυ καθως η ηλικια της φαινοταν οτι την κουραζε πανω στην πραξη.
εναλλαγες στασεων με δικη της πρωτοβουλια και φαινοταν να το ζουσε φουλ!
τελευταια σταση στα 4 και τελειωμα!
συμπερασμα- για 50 ευρω μια τιμια επιλογη αφου προσφερει και μασαζ και μαλιστα κανονικο.
θα την ξαναεπελεγα αν δεν υπηρχε κατι διαθεσιμο και εχοντας μονο αρκετες γκαυλες.
mankaran12
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάπου αγγελία της ροζιτας από Ξηροκρήνη?
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.340
- Πόντοι
- 7.191
Συμφωνώ κ γώ έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά επειδή δεν είχα άκρη να μου κάνει Κονε να πάω το ‘χω καημό!!Σκέφτομαι η επόμενη καταδρομική να είναι στην Μαριάννα...ξέρεις κάποιος να πει για το προσωπικό που έχει στη διάθεση της και ποιες αξίζουν?Η Μαριάννα πάντα ήταν πολύ καλή στην επιλογή κοριτσιών...σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αχ αναπολώ τα χρόνια τα παλιά στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Με Φοίβη, με Σοφία κτλ. Σοφακι, που την πηδούσες και σε άκουγε όλη η γειτονιά. Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω να δω τι παίζει Εκεί.Συμφωνώ κ γώ έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά επειδή δεν είχα άκρη να μου κάνει Κονε να πάω το ‘χω καημό!!
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.340
- Πόντοι
- 7.191
Αν έχει τίποτα καλό κάνε μου κονε μου γτ το έχω μεράκι να πάω !!!στειλε μΑχ αναπολώ τα χρόνια τα παλιά στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Με Φοίβη, με Σοφία κτλ. Σοφακι, που την πηδούσες και σε άκουγε όλη η γειτονιά. Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω να δω τι παίζει Εκεί.
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Υπάρχει κάπου αγγελία της ροζιτας από Ξηροκρήνη?

Χαλαρωτικό μασάζ στον χώρο της απο κοπέλα BBW
30 λεπτά 10€ 45 λεπτά 15€ 1 ωρα 20€ Τα βασικά οφέλη είναι... Βελτιώνει την στάση του σώματος Μειώνει τις φλεγμονές (τενοντίτιδες, οσφυαλγία, ισχιαλγία) Άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους Βελτιώνει τα συμπτώματα μυοσκελετικών παθήσεων (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, σκολίωση) Βελτιώνει την...

Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
οταν ηταν περιοχη ιπποκρατειο και δουλευε η ιδια το μαγαζι ειχε τοπ γυναικες.οταν πηγε χαριλαου και αφησε των παπουλη μεσα ειναι αστα να πανε.Αχ αναπολώ τα χρόνια τα παλιά στην ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Με Φοίβη, με Σοφία κτλ. Σοφακι, που την πηδούσες και σε άκουγε όλη η γειτονιά. Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω να δω τι παίζει Εκεί.
Διαγραμμένο μέλος 218688
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, λέω να πάω στο massagio Που έχει 4 χέρια 40€. Ξέρετε πώς αποφεύγω την πετσέτα σ' αυτό;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Και να μην ξεχνάμε την ξηγημενη συμπεριφορά της Μαριάννας. Άψογη σε όλα.και πιο παλια με ιολη μαρω κλπ. το καλυτερο μαγαζι κατα τη γνωμη μουκαι με διαφορα. γυναικαρες ωραιες, κομψα ντυμενες και υπηρεσιες κορυφη. Εβγαινες αλλοε ανθρωπος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρουμε τι παίζει από κοπέλες τώρα;οταν ηταν περιοχη ιπποκρατειο και δουλευε η ιδια το μαγαζι ειχε τοπ γυναικες.οταν πηγε χαριλαου και αφησε των παπουλη μεσα ειναι αστα να πανε.
brhka apo edw alla den pairnei tilefwnoΦιλικη συμβουλή αν ξαναπάρεις , πάρε από άλλο νούμερο, δεν υπάρχει περίπτωση να σε δεχθεί. Πρώτα βρες κάποιον πελάτη της που θα σε εμπιστευτεί με γνωριμία από κοντά και μετά αυτός θα μιλήσει με Βάσια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.