kafearkoudas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 5.086
Ανεβάζει συνεχώς στόρι το μουνάκι της, χύμα!!!!επειδή δεν έχουμε όλοι insta τι ανέβασε;
Ανεβάζει συνεχώς στόρι το μουνάκι της, χύμα!!!!επειδή δεν έχουμε όλοι insta τι ανέβασε;
να κανονισουμε με κανα συσκευαστηριο τοτε φιλε το χυμα δεν πουλαει πιαΑνεβάζει συνεχώς στόρι το μουνάκι της, χύμα!!!!
Συσκευασμένο το δίνει αυτή και μάλιστα με περιτύλιγμα πολυτελείας ???να κανονισουμε με κανα συσκευαστηριο τοτε φιλε το χυμα δεν πουλαει πια
Κανονίζει μόνο μέσω Ινστα φίλε μου,δεν δίνει τηλέφωνο και όπως λέει ο Παπαροκας στα στορυ που ανεβάζει είναι φωτιά!!!Μάγκες τρόπος επικοινωνίας με Anna.Anula? Instagram μείναμε στο διαβάστηκε.
Για όσους φίλους δεν έχουν Ινστα...Κανονίζει μόνο μέσω Ινστα φίλε μου,δεν δίνει τηλέφωνο και όπως λέει ο Παπαροκας στα στορυ που ανεβάζει είναι φωτιά!!!
![]()
Anna Anula (@anna.anula.311056) • Instagram photos and videos
3,883 Followers, 5,270 Following, 39 Posts - See Instagram photos and videos from Anna Anula (@anna.anula.311056)instagram.com
Απαντάει μια χαρά.. μπορεί με κάποια καθυστέρηση αλλά απαντάει φίλε μου !!!Έχει μιλήσει κάποιος στο Insta μαζί της? Απαντάει γενικά ή παίζει γειωμα?
Τιμουλα? ? Έχω βρει λίγες πληροφορίες γενικά πάντως.Απαντάει μια χαρά.. μπορεί με κάποια καθυστέρηση αλλά απαντάει φίλε μου !!!
130 τα πάντα όλα φιλε μου ΚΑΙ πίσω κίνηση!!!Τιμουλα? ? Έχω βρει λίγες πληροφορίες γενικά πάντως.
Με τον ίδιο λογαριασμό έχει καμια 10αρια διαφορετικές αγγελίες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο. Μάλλον ο Σαράφης θα είναι.ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΆΡΕΙΣ ΤΩΡΑ μάγκες ξέρουμε τίποτα για εδώ?
Ναι έχεις δίκιο μετά το πρόσεξα και εγώΜε τον ίδιο λογαριασμό έχει καμια 10αρια διαφορετικές αγγελίες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο. Μάλλον ο Σαράφης θα είναι.
Δεν μου φαίνεται και πολύ ανεξάρτητη, οπότε θα αμφιβάλω και για τις φωτογραφίες.
Λογικά θα σου απαντήσει. Της παίρνει λίγο χρόνο αλλά απαντάει.Μάγκες τρόπος επικοινωνίας με Anna.Anula? Instagram μείναμε στο διαβάστηκε.
Εγω έκλεισα μια εβδομάδα στο κουβα ?Λογικά θα σου απαντήσει. Της παίρνει λίγο χρόνο αλλά απαντάει.
Περίπου μία εβδομάδα κάνει. Ε, αν είναι 8-9 μέρες δεν θα τα χαλάσουμε.Εγω έκλεισα μια εβδομάδα στο κουβα ?
Παιδιά εγώ είχα βρεθεί πριν κάνα μήνα περίπου.. 130 έπαιρνε το full πότε πρόλαβε και το ανέβασε? Γενικά πάντως τίμια. Γύρω στα 38-40 ηλικία.Πολύ καλή πίπα τον βάζει για πλάκα όλον μέσα, δέχεται γαμήσι δάχτυλα γλύψιμο και χίσιμο παντού. Ωραίο σώμα με φτιαγμένο στήθος αλλά ψιλοάγρια φάτσα. Καλό και ευγενικό κορίτσι σπας αμέσως τον πάγο. Αλλά τα 150 τα θεωρώ πολλά όταν με 130 υπάρχει Τζίνα22 και Κατερινάκι που προσφέρουν πάνω κάτω ίδιες υπηρεσίες αλλά είναι πολύ πιο εμφανίσιμεςΗ neraida1234 ζητάει 150φουλ και όσες πιστολιες θέλεις.
Καλησπέρα παιδιά
Τι κάνετε?
Έχεις καμιά γνώμη για την neraida1234 από instagram?
Ξέρουμε τι
Καλησπερα.Της εστειλα μηνυμα στο ινστα και μου απαντησε σχεδον αμεσως.Εγραψε το τηλεφωνο της και μου ειπε να στειλω μηνυμα στο βαιμπερ.Της εστειλα και την ρωταγα να μου πει προγραμμα,διαρκεια και τιμη.Μου απαντησε φουλ προγραμμα 150 ευρω .Φιλια,ελευθερο στοματικο,πρωκτικο,χυσιμο και γλυψιμο παντου και οσες εκτονωσεις θελω διαρκειας 1 ωρας.Σε ξενοδοχειο priamo η lacoba prive η bill.Νομιζω παρατραβαει.Αν ολοι μας αποδεχομαστε αυτες τις τιμες τι θα γινει αργοτερα?Της εγραψα μεχρι 100 αλλα δεν απαντησε.Καλησπέρα παιδιά
Τι κάνετε?
Έχεις καμιά γνώμη για την neraida1234 από instagram?
Ξέρουμε τι παίζει?
Ευχαριστώ
Ωραιος.Για όσους φίλους δεν έχουν Ινστα...