Όχι Δυστηχως!!! Μονο ταυλανδη ταξιδι και μου εκατσε να περασω και απο βιτρινες...Στις "πολυκατοικίες" της Γερμανίας έχεις πάει...???
Κατα τα άλλα χτενισμα φυλης που ειναι και το καλυτερο φτηνο γαμησι του λαουτζικου!!!
Όχι Δυστηχως!!! Μονο ταυλανδη ταξιδι και μου εκατσε να περασω και απο βιτρινες...Στις "πολυκατοικίες" της Γερμανίας έχεις πάει...???
Όταν είχα πάει οι μισοί είχαν ίδια εμπειρία με τον φίλοΕιμαι απολυτος οτι δεν αξιζει...
Ειχα παρει μια μουναρα στις βιτρινες. Αλλά...οσα λεφτα και να δωσεις δεν γαμας... Μου το είχαν πει και δεν το πιστευα. Συμφωνησα με την κοπελα με τα 50 ευρω που ζητανε οτι θα μου κανει πιπα και γαμησι...
Δινω λοιπον τα 50 ευρω και αρχισε τον πολεμο νευρων.
Περασα μεσα στο δωματιο, μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλει τα ρουχα της, μετα μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλω τα ρουχα μου..
Συνεχισε με τα κουλα της, αλλά εγω μεχρι εκει ειχα την υπομονη να συνεχισω... Κατάληξη οσα λεφτα εδωσα τελος παντων μου επαιξε μια μαλακια με καποτα και εφυγα...
Φυσικα εκει δεν εχει τσαμπουκαδες, η κοπελα συμφωνησε οτι με 50 ευρω θα κανουμε σεξ δεν το τηρει και θελω τα λεφτα μου πισω... Απο εξω εχει παντου νομιμους φυλακες, οποτε αν αντιδρουσα θεωρω οτι θα με τσουβαλιαζανε στο ξυλο...
Κατι σεξ θεατρα ειχε αμστερνταμ αλλά δεν ειχα χρονο για να μπω μεσα να δω τί ειναι... Ειχε παντως ουρα απο αντρες, γυναικες και ζευγαρια για να μπουν μεσα...
Ειχα δει σε κάποιο ρεπορτάζ ξένου τηλεοπτικού καναλιού ότι στο Άμστερνταμ όχι στις βιτρίνες αλλά στα παρακατιανα μπουρδελα μπορεί κάποιος να κάνει sex λίγων λεπτών με 2 ευρώ..Ειμαι απολυτος οτι δεν αξιζει...
Ειχα παρει μια μουναρα στις βιτρινες. Αλλά...οσα λεφτα και να δωσεις δεν γαμας... Μου το είχαν πει και δεν το πιστευα. Συμφωνησα με την κοπελα με τα 50 ευρω που ζητανε οτι θα μου κανει πιπα και γαμησι...
Δινω λοιπον τα 50 ευρω και αρχισε τον πολεμο νευρων.
Περασα μεσα στο δωματιο, μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλει τα ρουχα της, μετα μου ζήτησε άλλα 50 ευρω για να βγαλω τα ρουχα μου..
Συνεχισε με τα κουλα της, αλλά εγω μεχρι εκει ειχα την υπομονη να συνεχισω... Κατάληξη οσα λεφτα εδωσα τελος παντων μου επαιξε μια μαλακια με καποτα και εφυγα...
Φυσικα εκει δεν εχει τσαμπουκαδες, η κοπελα συμφωνησε οτι με 50 ευρω θα κανουμε σεξ δεν το τηρει και θελω τα λεφτα μου πισω... Απο εξω εχει παντου νομιμους φυλακες, οποτε αν αντιδρουσα θεωρω οτι θα με τσουβαλιαζανε στο ξυλο...
Κατι σεξ θεατρα ειχε αμστερνταμ αλλά δεν ειχα χρονο για να μπω μεσα να δω τί ειναι... Ειχε παντως ουρα απο αντρες, γυναικες και ζευγαρια για να μπουν μεσα...
Παρεπιπτόντως περασα πριν 3 ώρες από εκεί. Ο οίκος αγνώριστος. Έπαθα σοκ το πως καταντησανε ετσι έναν τόσο ιστορικό οίκο με κλασσική διακοσμηση! Με κοπέλες που έχουνε γράψει ιστορία όπως η Μαίρη και φυσικά η βασίλισσα της περιοχης Εβελίνα! Είδα επίσης το περιβόητο χαρτακι με τις παροχες. Μου μιλουσε σε άπταιστα αγγλικά ένα ταιλανδεζικο φρατζολακι και μετά πεταχτηκε κι άλλο ένα φρατζολακι από μέσα. Δυο φρατζολακια λοιπόν. Ναι όντως τα γάμαγα τσαμπα, με λεφτα όχι, με την καμια! Βεβαια ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟ!! Επίσης όντως κι εγώ έχω σοβαρή υποψία και με την τεράστια εμπειρία που έχω στους οίκους της Κολάσεως ότι τα προγράμματα των 100+ πρεπει να παιζει ακαπελα μέχρι και γκροβερ!Το ευχόμαστε να βγάλει Πάσχα, αλίμονο.
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να καταβάσει τις τιμές..20 ευρώ ανά συνεδρία.
Πρέπει κάποιος να τούς βάλει χέρι,
να τους προσγειωση στην πραγματικότητα, να πει τι κάνετε εδώ....
Στην χώρα τους για να βγάλουν 50 κ 70 ευρώ έπρεπε να μαζεύουν τσάι για καμιά εβδομάδα μέσα στα χωράφια κ ήρθαν εδώ στην Ελλάδα για να μας πετσοκοψουν.
Έχω πάει, γκόμενες επιπέδου Μεταξουργείο ίσως και λίγο πιο κάτω, πολύ σκαλοπάτι σε εξαοροφα κτίρια, είχα σταξει κυριολεκτικά με 0 βαθμούς κελσίου έξωΣτις "πολυκατοικίες" της Γερμανίας έχεις πάει...???
Δεν παιζουν αυτα ρε φιλε, εκτος αν το ρεπορταζ ηταν κανενος παραμυθα ευαγγελατου που επλασε την ιστορια που του αρεσε εκεινη τη στιγμη... Ή αν απλα προωθούσαν τον σεξοτουρισμο στην Ολλανδια, ταξιδιωτικα γραφεια και λοιποι για να σε κανουν να πας αμστερνταμ για να βγαλουν λεφτα...Ειχα δει σε κάποιο ρεπορτάζ ξένου τηλεοπτικού καναλιού ότι στο Άμστερνταμ όχι στις βιτρίνες αλλά στα παρακατιανα μπουρδελα μπορεί κάποιος να κάνει sex λίγων λεπτών με 2 ευρώ..
Τωρα κατά πόσο ισχύει αυτό είναι αλονου παππα Ευαγγελιο.
Ο Θεός κ η ψυχή τους..
ΦΥΛΗΣ 4EVER..........
Το video του φερεντινου είναι δεκαετιας 90. Οι πιτσιρικαδες αυτοι, παραμενουν ακόμα συναγωνιστες? Γνωριζει κανεις τη φατσα του? Οι Ελληνες πρεπει να εχουν φυγει ολοι απο τη γειτονιά.
Ναι αλλά οι Ταυλανδέζες εδώ έχουν το κόστος διαβίωσης που υπάρχει εδώ. Όταν πάνε στο σούπερμάρκετ δεν τους λένε θα πληρώσετε ποιό λίγα επειδή είστε από την Ταυλάνδη και εκεί έχετε άλλο κόστος διαβίωσης.Τα περισσότερα τα έχουν (οι άλλες δεν πληρώνουν τόσο πολλά για εισιτήρια και visa μόνο) . Η σύγκριση γίνεται με αφορμή το ότι οι ταιλανέζες στην ταϋλάνδη έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές και δεν μπορούν να έχουν εδώ τις τιμές που έχουν στην χώρα τους. Ενώ άλλες εθνικότητες σε άλλες χώρες έχουν περίπου τις ίδιες τιμές εώς και υψηλότερες γιατί έχουν περίπου το ίδιο κόστος εργασίας και διαβίωσης που έχουν και εδώ.
Δεν έχει άλλάξει τίποτα προς το παρόν.Μαγκες καλησπερα
μια ερωτηση
τα σπιτακια στην φυλης μεχρι τι ωρα κρατανε τωρα με τα νεα μετρα γιατι εχω να κατεβω κανα μηνα και επειδη μενω ψηλα στα βορεια μην κατεβω τσαμπα
ευχαριστω