walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Στο περίπου πως είναι?Είναι μια ξανθιά με βυζάρες τούμπανο και περνει την πουτσα στο στόμα για καλησπέρα
Στο περίπου πως είναι?Είναι μια ξανθιά με βυζάρες τούμπανο και περνει την πουτσα στο στόμα για καλησπέρα
Θα πάς στον Πειραιά στο μπρ Σκορπιός και θα ζητήσεις την Ντόρα καί θα σου έρθειΣτο περίπου πως είν αι?
θα πάω φίλε όταν έρθω ΕΛλαδα.ναΣΑΙ ΚΑΛΑΘα πάς στον Πειραιά στο μπρ Σκορπιός και θα ζητήσεις την Ντόρα καί θα σου έρθει
Για κοίτα ..Αν ξέρουμε λέει... Στείλε PM
Για όσους ψάχνουν τη Ρούλα από pirouette δουλεύει αυτή τη στιγμή στο Pub 65 μόνο που έχει παχύνει πολύ έχει κάνει εκτός από τα βυζιά και μία μεγάλη κολάρα και κοιλιά είναι πιο παχιά από την Δορα
Τρουμπα=λεφτα για πεταμαθα πάω φίλε όταν έρθω ΕΛλαδα.ναΣΑΙ ΚΑΛΑ
Αν ξέρουμε λέει... Στείλε PM
Σκορπιός αξίζει, τα υπόλοιπα στην Τρούμπα απάτη.Τρουμπα=λεφτα για πεταμα
Δεν πάω τακτικά φίλε μου σε μπαρ. 2-3 φορές τον χρόνο, για το κέφι.Τρουμπα=λεφτα για πεταμα
Φικε μασαζονομαχε καλημέρα,Πολυ πουτάνα η Αμάντα... αν δεν απαιτουσε 80αρι θα την ξανατιμουσα εύκολα. Μεγαλο πορνιδιο αλλα κ εγω την εβαλα κάτω κ εφαγε χοντρη πούτσα....
Φικε μασαζονομαχε καλημέρα,
Εμένα την τελευταία φορά που πήγα χαλαρά η Αμάντα 60αρι μου πήρε για γαμησι.Βεβαια ήταν άδειο το μαγαζί και βαραγαν μύγες οπότε έπαιξε ρόλο..
Χαιρετω τον Αρχηγο της Καλτιλας. Τιμησες το αγαπημενο μου μαγαζι φιλε. Ελπιζω το ρδελομπου που ειδες μεσα να μη σε απογοητευσε ειναι βγαλμενο κατευθειαν απο 20 χρινια πριν και ελπιζω να μιλησες με τη Λανα.Πηγα στο ΚΙΣΣ στο Περιστερι τις προαλλες.... μια γιαγια εκατσε διπλα μ κ σε καποια φαση αρχισε να μ χαιδευει τη πουτσα εξω απο το παντελονι η οποια παραδοξως έγινε κάγκελο.... λεω εντάξει αφου καυλωσα με αυτη καυλωνω κ με ελέφαντα.
Ο χωρος μέσα μπουρδελο ονομα κ πράγμα εχει μια καβατζα πισω .... αλλα ειχε δυο γκομενες μεγαλες η μια ηταν η αγγελικη αν θυμαμαι καλά. Το χαλαρα πολυ καλυτερο....
Χαιρετω τον Αρχηγο της Καλτιλας. Τιμησες το αγαπημενο μου μαγαζι φιλε. Ελπιζω το ρδελομπου που ειδες μεσα να μη σε απογοητευσε ειναι βγαλμενο κατευθειαν απο 20 χρινια πριν και ελπιζω να μιλησες με τη Λανα.
Συμφωνω αρχηγε μου αλλα ειναι απο τα λιγα μερη που βλεπεις αληθινη καλτιλαEλα φιλε μου, ναι μιλησαμε αλλα δεν ήμουν για κασκαντεριλικια του 50αρικου με πουρατζες ... οποτε πηγα κ γάμησα ενα πιπινάκι σε ενα μπουρδελάκι.
Συμφωνω αρχηγε μου αλλα ειναι απο τα λιγα μερη που βλεπεις αληθινη καλτιλα
Μιχαλακοπουλου οπως πας απ το Χιλτον προς το FBI στο αριστερο σου χερι , μολις περασεις το Χιλτον. Αποκλειεται να μην το δειςΞερει κανεις τη διευθυνση στο λαλουνα να πάω για τσεκάρισμα ;