Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (19 μέλη και 175 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Καμία ιδέα τι παίζει 3η βάρδια στη Φυλής;

Dimostenes90

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εκεί είναι πήγα χτες αλλά θα λείψει έναν μήνα μου είπε η γυναίκα στην πόρτα.. λόγω ατυχήματος. Έσπασε το ποδι της η κούκλα μας.. Κωνσταντίνουπολεως 166?
Ευχαριστούμε αδερφέ

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να μπω σε μπουρδελο η στουντιο η ξενοδοχειο με rapid test? Ευχαριστω

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ασφαλώς και μπορείς.
Σ'ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου.
Μηπως ξερεις αν σκαναρουν το rapid test σε μπουρδελα και ξενοδοχεια. Ρωταω λογω του οτι δεν θα ηθελα να γνωριζουν τα στοιχεια μου για ευνοητους λογους

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σ'ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου.
Μηπως ξερεις αν σκαναρουν το rapid test σε μπουρδελα και ξενοδοχεια. Ρωταω λογω του οτι δεν θα ηθελα να γνωριζουν τα στοιχεια μου για ευνοητους λογους

Προσωπικά μονάχα σ'ένα μπουρδέλο της Διδύμου μου ζήτησαν να σκανάρουν (οπού και τους έριξα άκυρο) τους τελευταίους μήνες.. βασικά θεωρώ πως είναι θέμα υπηρεσίας μπορεί να στο ζητήσουν σκόπιμα εάν ΔΕΝ τους αρέσεις για τον χψ λόγω ώστε να σπαστείς, ΜΗΝ έχεις κτλ.
*Έτυχε σε γνωστό μου γι'αυτό στο αναφέρω.
Από κει και πέρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία επειδή έχω να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό αλλά απ'ότι γνωρίζω από φίλους στα περισσότερα ζητάνε ακόμα και να είσαι εμβολιασμένος για να σε δεχθούν!
**Εάν ΔΕΝ απατώμαι τα παιδιά έχουν ανοίξει νήμα με λίστα ξενοδοχείων που δέχονται πελάτες με τέστ, χωρίς ή αμιγώς εμβολιασμένους...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.647
Πόντοι
10.906
Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά μονάχα σ'ένα μπουρδέλο της Διδύμου μου ζήτησαν να σκανάρουν (οπού και τους έριξα άκυρο) τους τελευταίους μήνες.. βασικά θεωρώ πως είναι θέμα υπηρεσίας μπορεί να στο ζητήσουν σκόπιμα εάν ΔΕΝ τους αρέσεις για τον χψ λόγω ώστε να σπαστείς, ΜΗΝ έχεις κτλ.
*Έτυχε σε γνωστό μου γι'αυτό στο αναφέρω.
Από κει και πέρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία επειδή έχω να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό αλλά απ'ότι γνωρίζω από φίλους στα περισσότερα ζητάνε ακόμα και να είσαι εμβολιασμένος για να σε δεχθούν!
**Εάν ΔΕΝ απατώμαι τα παιδιά έχουν ανοίξει νήμα με λίστα ξενοδοχείων που δέχονται πελάτες με τέστ, χωρίς ή αμιγώς εμβολιασμένους...
Σ'ευχαριστω πολυ για την ενημερωση

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.130
Πόντοι
736
Έχοντας κάνει για πολύ καιρό αποχή από το αγαπημένο μας σπορ, και βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο, χθες "παραστράτησα* και πήγα στην παλιά και πολλάκις δοκιμασμένη milf Άντζελα στο Κολωνού 48 στην πρωινή βάρδια. Άψογη αντιμετώπιση όπως πάντα, έπιασε τον παλμό και με ανακούφισε. Το μοναδικό μείον η τσατσά που δυνάμωσε συνθηματικά τη μουσική πολύ πριν το δεκάλεπτο.
" βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω τροχαίου ατυχήματος που παρολίγον να αποβεί μοιραίο " περαστκά συναγωνιστή πάντα γερός και μάχιμος. :hi:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.866
Πόντοι
11.096
Περαστικά φίλτατε συναγωνιστή. Θέλω να πιστευω πως πλεον έχεις αναρρώσει πληρως για να δίνεις πονο στους οίκους της Κολάσεως!
Πάμε δυνατά!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.262
Πόντοι
26.435
πέρασμα με Μιμή από Κολωνού 27, πολύ καλή πίπα, της γλέντησα το μουνάκι αβέρτα και για κάμποση ώρα :zfuck:δεν χόρταινα να χουφτώνω κώλο όσο την είχα στα τέσσερα! Για λατινοκατάσταση με τα κυβικά αυτά προτείνεται στο ΧΑΛΑΡΟ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.647
Πόντοι
10.906
Περαστικά φίλτατε συναγωνιστή. Θέλω να πιστευω πως πλεον έχεις αναρρώσει πληρως για να δίνεις πονο στους οίκους της Κολάσεως!
Πάμε δυνατά!
Έχω πολύ δρόμο ακόμα, αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανός και το παλεύω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
πέρασμα με Μιμή από Κολωνού 27, πολύ καλή πίπα, της γλέντησα το μουνάκι αβέρτα και για κάμποση ώρα :zfuck:δεν χόρταινα να χουφτώνω κώλο όσο την είχα στα τέσσερα! Για λατινοκατάσταση με τα κυβικά αυτά προτείνεται στο ΧΑΛΑΡΟ
Μέχρι τι ώρα κάθεται αυτή φίλε ? Δώσε και μια περιγραφή σώμα φάτσα..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.262
Πόντοι
26.435
Αυτή είναι 1η βάρδια λογικά 9:00-17:00
Το πολύ μέχρι 25, μαλλί κατάμαυρο μέχρι τα μισά της μέσης, βυζί φτιαγμένο τούμπανο, ΚΩΛΑΡΑ, μέτρια στο ύψος, στα μάτια μου νταρντάνα, κοιλιά δεν έχει, κυτταρίτιδες ορατές δεν έχει, καλά δεν την έχω και περάσει από σκάνερ, καλή φατσούλα γλυκιά με μια ανεπαίσθητη σκληράδα που χουν τα λατινοκόριτσα! Εδώ μέσα την έχουν πει χοντρή και απλά έχω σταυροκοπηθεί! Αν θες τη γνώμη μου να θελε 3-4 κιλά μείον, είναι τούμπανο ΟΧΙ μοντέλα

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Αυτή είναι 1η βάρδια λογικά 9:00-17:00
Το πολύ μέχρι 25, μαλλί κατάμαυρο μέχρι τα μισά της μέσης, βυζί φτιαγμένο τούμπανο, ΚΩΛΑΡΑ, μέτρια στο ύψος, στα μάτια μου νταρντάνα, κοιλιά δεν έχει, κυτταρίτιδες ορατές δεν έχει, καλά δεν την έχω και περάσει από σκάνερ, καλή φατσούλα γλυκιά με μια ανεπαίσθητη σκληράδα που χουν τα λατινοκόριτσα! Εδώ μέσα την έχουν πει χοντρή και απλά έχω σταυροκοπηθεί! Αν θες τη γνώμη μου να θελε 3-4 κιλά μείον, είναι τούμπανο ΟΧΙ μοντέλα
Α κατάλαβα είναι απ' τις τυπισες στ video clip με την κωλαρα σαν την Nicki Minaj ένα πράγμα..ελπίζω να μην είναι σαν τις άλλες Λατινες στον ίδιο οίκο οχι εδώ όχι εκεί κ πιο σιγά κ τέτοια

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.262
Πόντοι
26.435
Α κατάλαβα είναι απ' τις τυπισες στ video clip με την κωλαρα σαν την Nicki Minaj ένα πράγμα..ελπίζω να μην είναι σαν τις άλλες Λατινες στον ίδιο οίκο οχι εδώ όχι εκεί κ πιο σιγά κ τέτοια
όχι ΔΕΝ είναι ούτε Πάμελα ΟΥΤΕ Καρολίνα

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
61
Πόντοι
0
Χαιρετώ του νήματος τ αλάνια!Η Λίζα απ' το Φιλιππίδου 11 παίζει στη 2η βάρδια καθόλου ή μόνο 3η;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.180
Πόντοι
47.170
Η Μιμή είναι μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με 3αρι βυζι και τεράστιο πεταχτώ κωλο,σφιχτό όμως γενικά σώμα πάρα τα κιλά της, δουλεύει από τις 1130 - 1200 το πρωί μέχρι τις 1700 εκτός αν συνεχίσει κ στην επόμενη βάρδια

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Η Μιμή είναι μελαχρινή μελαμψη λατινα χοντρή με 3αρι βυζι και τεράστιο πεταχτώ κωλο,σφιχτό όμως γενικά σώμα πάρα τα κιλά της, δουλεύει από τις 1130 - 1200 το πρωί μέχρι τις 1700 εκτός αν συνεχίσει κ στην επόμενη βάρδια
Καλησπέρα φίλε ρεπόρτερ γνωρίζει εάν δουλεύει κάθε μέρα πρώτη βάρδια όπως σήμερα ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom