ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 4.006
ΑκριβόςΕπομένως ΠΡΙΝ το ΕΝΑ κ ΕΝΑ κάπου δεξια
ΑκριβόςΕπομένως ΠΡΙΝ το ΕΝΑ κ ΕΝΑ κάπου δεξια
ΣωστοςΜα την έχουν πατησει δικέ μου.Και πολλοί δεν μπαίνουν να τα γράφουν γιατί είτε είναι εξωθεσμικοί,είτε γιατί φοβούνται το κράξιμο απο διάφορους εδώ μέσα.Δεν ειναι τωρινά αυτα.
Πολύ ωραία η Ευγενία!!!που συχνάζει συνήθως?πολύ ωραίο κορμίΠριν κάνω την 3η δόση χθες, πήγα να καταθέσω το σπέρμα μου λόγω του ότι δεν γνώριζα αν θα είχα παρενέργειες. Πολύ αστυνομία παντού, λίγες κορασίδες, οι Κινέζες εξαφανισμένες. Να είναι καλά η Ευγενία από την Ουκρανία, ευγενέστατο άτομο και με σιλικόνες στα βυζιά. Δεν δίνει κώλο, αλλά μου προσφέρει θερμό σεξ και πολύ κοντινό σε GFE. Χαλάλι τα 20€ που παίρνει
Τελικά;;; Έχεις παρενέργειες;;;Πριν κάνω την 3η δόση χθες, πήγα να καταθέσω το σπέρμα μου λόγω του ότι δεν γνώριζα αν θα είχα παρενέργειες. Πολύ αστυνομία παντού, λίγες κορασίδες, οι Κινέζες εξαφανισμένες. Να είναι καλά η Ευγενία από την Ουκρανία, ευγενέστατο άτομο και με σιλικόνες στα βυζιά. Δεν δίνει κώλο, αλλά μου προσφέρει θερμό σεξ και πολύ κοντινό σε GFE. Χαλάλι τα 20€ που παίρνει
Ισχύει Ιωάννη. Από τις καλύτερες πίπες του τριγώνου κατα την γνωμη μου και φοβερά βυζομπαλαΠριν κάνω την 3η δόση χθες, πήγα να καταθέσω το σπέρμα μου λόγω του ότι δεν γνώριζα αν θα είχα παρενέργειες. Πολύ αστυνομία παντού, λίγες κορασίδες, οι Κινέζες εξαφανισμένες. Να είναι καλά η Ευγενία από την Ουκρανία, ευγενέστατο άτομο και με σιλικόνες στα βυζιά. Δεν δίνει κώλο, αλλά μου προσφέρει θερμό σεξ και πολύ κοντινό σε GFE. Χαλάλι τα 20€ που παίρνει
Πιατσάρει Χαλκοκονδύλη μέχρι το φανάρι με τη Σωκράτους, έχει κόκκινα μαλλιά, μέτριο ύψος προς το κοντό, καλό πρόσωπο για τα γούστα μου. Όχι τίποτα άλλο, βαρέθηκα να βλέπω τις φωτογραφίες της πατσαβούρας της Αλβανιδοκωλάρας και να τη θεοποιούνΠολύ ωραία η Ευγενία!!!που συχνάζει συνήθως?πολύ ωραίο κορμί
όχι, απλά νιώθω ελαφριά ενόχληση στο μπράτσο, τίποτα πραγματικά ενοχλητικόΤελικά;;; Έχεις παρενέργειες;;;
Τι ώρες περίπου φίλε ;Πιατσάρει Χαλκοκονδύλη μέχρι το φανάρι με τη Σωκράτους, έχει κόκκινα μαλλιά, μέτριο ύψος προς το κοντό, καλό πρόσωπο για τα γούστα μου. Όχι τίποτα άλλο, βαρέθηκα να βλέπω τις φωτογραφίες της πατσαβούρας της Αλβανιδοκωλάρας και να τη θεοποιούν
Απόγευμα μέχρι βράδυ την έχω συναντήσειΤι ώρες περίπου φίλε ;
Γερανίου φίλε δυστυχώς έχει πεθάνει εδώ και χρόνια και οι τιμές που αναφέρεις δεν υπάρχουν ούτε στο ΜπαγκλαντέςΑδέρφια καλησπέρα μετά από χρόνια είπα να μπω μιλήσω λίγο να δω τι παίζει αν και μερικές φορές σας διαβάζω. Τι νέα από Τρίγωνο και τα πέριξ μέρη; Εχουμε τπτ από Γερανίου, διάβασα από ένα συναγωνιστή για μία με κόκκινο μαλλί στα 40 ευρώ για τρεις ώρες ισχύει;
Axxx παλιές καλές εποχές του αγνού πορνισμού στις πιάτσες
Απόγευμα μέχρι βράδυ την έχω συναντήσει
ενδιαφερουσα περιπτωση για δωσε πιο αναλυτκη περιγραφη πωσ να την αναγνωρισουμε κι αν εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικοΑπόγευμα μέχρι βράδυ την έχω συναντήσει
πόσα περισσότερα να γράψω τύπε; Κόκκινο μαλλί, μέτριο προς κοντό ύψος, καλό σώμα, μιλάει με τη συνηθισμένη Ουκρανική προφορά, πιατσάρει αρχή Χαλκοκονδύλη μέχρι Ορφέα, την έχω συναντήσει από 19.00 - 22.00ενδιαφερουσα περιπτωση για δωσε πιο αναλυτκη περιγραφη πωσ να την αναγνωρισουμε κι αν εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο
αψογος ευχαριστωπόσα περισσότερα να γράψω τύπε; Κόκκινο μαλλί, μέτριο προς κοντό ύψος, καλό σώμα, μιλάει με τη συνηθισμένη Ουκρανική προφορά, πιατσάρει αρχή Χαλκοκονδύλη μέχρι Ορφέα, την έχω συναντήσει από 19.00 - 22.00
Αυτή τη μιλφ που καθόταν στη στάση του λεωφορείου απέναντι από πάρκο Ναυαρίνου στη Τρικούπη την ψάχνω καιρό, σταματησε?φιλε εγω εχω παρει μεσα στο αμαξι την Ρανια. Μια βουλγαρα και ειχε καλη συμπεριφορα. Μια αλλη ποτ ειχα παρει η οποια ειναι σε εναν καθετο δρομο στην σωλονος (οχι χαριλαου ουτε ιππωκρατους) ειναι ψηλα στην σωλονος ηταν η απολυτη ξεπετα.δε μου αρεσε η συμπεριφορα της. και εχω παρει για τσιμπουκι αυτη που καθετε κατα καιρους στην σταση του λεοφοριου στην χαριλαου τρικουπη. καλη και αυτη.
Την ψάχνω ακομα αυτή φίλε, είχε κωλαρα εκανε τρελή πίπα. Την βλέπεις πλέον?Καμια απολυτως σχεση. Η Μαριλενα ειναι στο 1,70, λεπτη, με καστανα σπαστα μαλλια. Κανει οτι μιλαει συνεχεια στο τηλεφωνο, κινουμενη μεταξυ Θεμιστοκλεους και Μαυρομιχαλη. Χαρακτηριστικο περπατημα, σαν να παταει σε πετρες συνεχεια....
Να την πλύνεις καλά τύπε μου... Καλά να περάσετε!!!Σε λίγο έχω ραντεβού με τσιγγανοπουλα ..... όχι επαγγελματία..... σκοπεύω να περάσω καλά.. θα της δώσω και το χαρτζιλίκι της. Δεν μου έχει ζητήσει συγκεκριμένο ποσό. Ευχηθειτε μου καλά γαμισια
Καλά γαμήσια να κάνειςΣε λίγο έχω ραντεβού με τσιγγανοπουλα ..... όχι επαγγελματία..... σκοπεύω να περάσω καλά.. θα της δώσω και το χαρτζιλίκι της. Δεν μου έχει ζητήσει συγκεκριμένο ποσό. Ευχηθειτε μου καλά γαμισια