Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλά τα λες αλλά υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί που νομίζουν ότι τα μπουρδέλα είναι το σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ να έχουν χαρτιά.
Αν είχαν επαφή με την πραγματικότητα θα λειτουργούσαν σύμφωνα με τον νόμο ,όπως κάνουν και τα ζώα που υπακούνε σε ο,τι ισχύει από την Φύση για το είδος τους...το να συγκρίνω τα ναυάγια αυτά με τα ζώα θίγει τα καημένα τα ζώα.
Μωρη μαλακισμενη τι δεν καταλαβαινεις?4 φορες πηγα γαμησα αυτον τον μηνα στα σπιτακια και κανεις δεν μου ζητησε τιποτα.Την μια μονο φορα που πηγα μια τσατσα με ρωτησε αν εχω κανει το εμβολιο.Και τις απαντησα πολυ απλα ναι το εχω κανει.Τιποτα αλλο.Ουτε μου ειπε δειξε ταυτοτητα,πιστοποιητικο η τιποτα αλλο.Οποτε οτι γραφεις ειναι εντελως ακυρο.Σοβαρεψου και σταματα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τα ψυχολογικα σου.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Μωρη μαλακισμενη τι δεν καταλαβαινεις?4 φορες πηγα γαμησα αυτον τον μηνα στα σπιτακια και κανεις δεν μου ζητησε τιποτα.Την μια μονο φορα που πηγα μια τσατσα με ρωτησε αν εχω κανει το εμβολιο.Και τις απαντησα πολυ απλα ναι το εχω κανει.Τιποτα αλλο.Ουτε μου ειπε δειξε ταυτοτητα,πιστοποιητικο η τιποτα αλλο.Οποτε οτι γραφεις ειναι εντελως ακυρο.Σοβαρεψου και σταματα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τα ψυχολογικα σου.
Aυτο λεω ρε τριμπαζο....βρήκες και κανεις.Αν γινόταν σωστά ο έλεγχος εσύ και κάτι άλλοι "έξυπνοι" θα έπαιρναν τον μπούλο και θα σκουζατε εδώ μέσα.Εσυ μπορεί να έκανες το εμβόλιο αλλά μπορεί να μην έχεις πάνω σου χαρτιά λες και πας στο περιπτερο....Οπως γίνεται σωστά σε καφετέριες και θέατρα που δεν έχουν χωροφύλακες εκεί μέσα να ελέγχουν.Εκτος αν δέχεσαι τον έλεγχο εκεί αλλά πουλάς τρελιτσα για τον έλεγχο στα μπουρδέλα για να δείξεις "επαναστατικό" προφίλ.Αλλος ένας "επαναστάτης" της πλάκας... :uglystupid: :buck2:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Δεν ειναι θεμα εξυπναδας απλα ΔΕΝ γουσταρω να φαω το μπολι...και φυσικα θα ζω ελευθερος ...
....με τέτοια μυαλά μπορεί να μην είναι για πολύ.Ελπιζω να κάνω λάθος .Αλλά αυτό δεν είναι ένα συναχακι.ΑΝ μεγαλώσεις θα καταλάβεις(;).

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Aυτο λεω ρε τριμπαζο....βρήκες και κανεις.Αν γινόταν σωστά ο έλεγχος εσύ και κάτι άλλοι "έξυπνοι" θα έπαιρναν τον μπούλο και θα σκουζατε εδώ μέσα.Εσυ μπορεί να έκανες το εμβόλιο αλλά μπορεί να μην έχεις πάνω σου χαρτιά λες και πας στο περιπτερο....Οπως γίνεται σωστά σε καφετέριες και θέατρα που δεν έχουν χωροφύλακες εκεί μέσα να ελέγχουν.Εκτος αν δέχεσαι τον έλεγχο εκεί αλλά πουλάς τρελιτσα για τον έλεγχο στα μπουρδέλα για να δείξεις "επαναστατικό" προφίλ.Αλλος ένας "επαναστάτης" της πλάκας... :uglystupid: :buck2:
Γιατι βρε βλητο εχουν αδεια τα περισσοτερα σπιτακια και θα πρεπει να δειξω εγω τα στοιχεια μου και τα προσωπικα δεδομενα?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Γιατι βρε βλητο εχουν αδεια τα περισσοτερα σπιτακια και θα πρεπει να δειξω εγω τα στοιχεια μου και τα προσωπικα δεδομενα?
Γιατί εσύ είσαι πελάτης ρε Μαρτυρα του Αυναν...ποτε μπήκες τελευταία σε θέατρο η καφετέρια ;Η πρώτα ρωτάς αν έχουν άδεια;Τόσο ακοινωνητο ψυχοπαθολογικο περιστατικό είσαι;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Γιατί εσύ είσαι πελάτης ρε Μαρτυρα του Αυναν...ποτε μπήκες τελευταία σε θέατρο η καφετέρια ;Η πρώτα ρωτάς αν έχουν άδεια;Τόσο ακοινωνητο ψυχοπαθολογικο περιστατικό είσαι;
Τα θεατρα και οι καφετεριες σιγουρα εχουν αδεια και ειναι νομιμα.Για τα σπιτακια δεν παιρνω ορκο :think:

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Τι να παίζει ρε τυπε,έγραψα ότι είναι χοντρή,έχει και κρεμασμένα βυζιά...είναι τόσο ωραία αυτή η εικόνα για σένα για να πληρώσεις ένα τέτοιο θέαμα;
Φιλαράκι είχες δίκιο για την Καταλίνα για την κοιλιά της αλλά πρέπει να μπήκες μέσα και να το διαπιστωσες το ίδιο ισχύει και για τα βυζιά της και την προηγούμενη φορά που την είδα στα σκοτάδια πιο ωραία φαινόταν σήμερα είχαν πιο πολύ φως στο μαγαζί. Μέσα ήταν Κλάιν Μάιν αν θα την ξανασυναντουσα; Ούτε καν

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
Πηγε κανενας σοφια? Στεγνωσε η ακομα εχει τα κιλα της δευτερης καραντινας?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Φιλαράκι είχες δίκιο για την Καταλίνα για την κοιλιά της αλλά πρέπει να μπήκες μέσα και να το διαπιστωσες το ίδιο ισχύει και για τα βυζιά της και την προηγούμενη φορά που την είδα στα σκοτάδια πιο ωραία φαινόταν σήμερα είχαν πιο πολύ φως στο μαγαζί. Μέσα ήταν Κλάιν Μάιν αν θα την ξανασυναντουσα; Ούτε καν
Να ξέρεις ότι,αυτά που γράφω τα έχω δει με τα μάτια μου και ποτέ δεν θα γράψω ψέματα η μπαρουφες,δόξα το θεό έχω καλή όραση ακόμα ?

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Να ξέρεις ότι,αυτά που γράφω τα έχω δει με τα μάτια μου και ποτέ δεν θα γράψω ψέματα η μπαρουφες,δόξα το θεό έχω καλή όραση ακόμα ?
Σε κάποιες περιπτώσεις είσαι υπερβολικός είναι ιεροσυλία να υποτιμάται η Γιασμίν :rockon::2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Δεν ειναι και το καλυτερο να μαθαινουν οι τσατσαδες τα ονοματα μας...ακομα και αμα δεν το σκαναρουν μπορει να δει το ονομα και να το σημειωσει..καλο ειναι να υπαρχει ανωνυμια στα μπουρδελα...
Aντε και το σημειωσε..να το κανει τι;
Θα περασουν τοσα ατομα..και αυτη θα γραφει σ ενα μπλοκακι ονοματα; θα εχει ξεχασει τα προσωπα μεχρι να αλλαξει βαρδια..δηλαδη θα τις μεινουν μονο ονοματα, αρα αχρηστα ειναι για οτιδηποτε.
Μπορεις και εσυ να το κανεις παρε ενα καταλογο και γραφε ονοματα το ιδιο ειναι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Απο τι καταλαβα μερικοι νομιζετε οτι το καθε μαγαζι η οπουδηποτε αλλου σας σκαναρουν..εχουν και προσβασει στα στοιχεια σας.. λαθος..μονο διαπιστωνεται οτι εχει γινει ο εμβολιασμος, τιποτε αλλο!
Οσο για τα στοιχεια που βλεπει η τσα2 για να μαθει ποιος εισαι..εχει δεκαδες τροπους να τα βρουν..οποτε αν σας εχουν π.χ στην μπουκα, σας ξερουν σιγουρα..δεν περιμενουν να βγαλεις ενα πιστοποιητικο για να το μαθουν.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.154
Πόντοι
201
Απο τι καταλαβα μερικοι νομιζετε οτι το καθε μαγαζι η οπουδηποτε αλλου σας σκαναρουν..εχουν και προσβασει στα στοιχεια σας.. λαθος..μονο διαπιστωνεται οτι εχει γινει ο εμβολιασμος, τιποτε αλλο!
Οσο για τα στοιχεια που βλεπει η τσα2 για να μαθει ποιος εισαι..εχει δεκαδες τροπους να τα βρουν..οποτε αν σας εχουν π.χ στην μπουκα, σας ξερουν σιγουρα..δεν περιμενουν να βγαλεις ενα πιστοποιητικο για να το μαθουν.
Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο αμα θελουν να μαθουν ποιος εισαι μπορουν και απο της πινακιδες του αυτοκονητου/μηχανακι παντου καμερες εχουν.....Στα περισσοτερα σπιτακια δεν ζητανε τιποτα απλα μου φανηκε περιεργο που ζητανε στο μπελα ντονα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Παιδιά τζάμπα ανησυχείτε...ήδη φακελωνενοι είμαστε .. είτε με τους παραδοσιακούς τρόπους είτε με τους καινούριους..( ρουφιάνοι, χαφιέδες, τεχνολογία)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο αμα θελουν να μαθουν ποιος εισαι μπορουν και απο της πινακιδες του αυτοκονητου/μηχανακι παντου καμερες εχουν.....Στα περισσοτερα σπιτακια δεν ζητανε τιποτα απλα μου φανηκε περιεργο που ζητανε στο μπελα ντονα
Μπορει να ετυχε σ εμενα.. στο ιδιο στουντιο πιο παλια πριν τα χαρτια δηλαδη, μου λεγανε γραψε σ ενα χαρτι ονομα και τηλ.
τοτε που γραφανε οτι να ναι στοιχεια λεω :grin: αλλου δεν ζητουσαν τιποτα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Παιδιά τζάμπα ανησυχείτε...ήδη φακελωνενοι είμαστε .. είτε με τους παραδοσιακούς τρόπους είτε με τους καινούριους..( ρουφιάνοι, χαφιέδες, τεχνολογία)
Το μονο σιγουρο, πλεον στην νεα ταξη των πραγματων θα γνωριζουν τα παντα για καθε πολιτη.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Τι φακελωμα των πολιτών συμβαίνει από πάντα.. μεταπολεμικά είναι πάγια τακτική...και συνεχίζεται από τότε χωρίς διακοπή...

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1

Stories

Νέο!