Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Σιγα μην παει τωρα η αστυνομια να κανει ελεγχο στα σπιτακια...:confused::confused::confused:
Ετσι μπορει να πει και ενας που ειχε μαντρι στο βουνο και το εκανε μαγαζι, ποιος θα ασχοληθει μαζι μ.
ναι αλλα το ρισκο υπαρχει και το προστιμο ειναι μεγαλο.. και μην ξεχνας οτι εισαι στην Ελλαδα η ρουφιανια βασιλευει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Εσυ βρε μαλακιδη τραβα να κανεις την 6 δοση και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.Οπου γουσταρουμε να θα πηγαινουμε χωρις ελεγχο.
Εσύ χωρίς έλεγχο ΜΟΝΟ με καμμία κότα...και αν κολλήσει η κότα θα βαφτίσουν από εσένα το νέο στέλεχος.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι μπορει να πει και ενας που ειχε μαντρι στο βουνο και το εκανε μαγαζι, ποιος θα ασχοληθει μαζι μ.
ναι αλλα το ρισκο υπαρχει και το προστιμο ειναι μεγαλο.. και μην ξεχνας οτι εισαι στην Ελλαδα η ρουφιανια βασιλευει.
Eγω τυπε το εχω κανει το εμοβλιο απο κει και περα στα αρχιδια μου.Στοιχεια και ταυτοτητες δεν δειχνω σε κανεναν.Αν θελουν να με βαλουν μεσα εχει καλος.Αν οχι τοτε προβλημα τους!!!Μεχρι τωρα παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εσύ χωρίς έλεγχο ΜΟΝΟ με καμμία κότα...και αν κολλήσει η κότα θα βαφτίσουν από εσένα το νέο στέλεχος.
4 γαμησια εκανα μωρη αρρωστη τον τελευταιο μηνα και κανενας δεν μου ζητησε τιποτα.Κατσε εσυ και ψαχνε ποιος που και τι βαρεμενε μουρλογερε :birdman:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Για πλάκα πηγες τότε...σαν γκόμενα που δεν περιορίζεται στο να κάνει χαβαλε στην βιτρίνα αλλά κάνει άνω κάτω το μαγαζί και δεν ψωνίζει...μάλιστα.
Ναι ρε..Γουσταρω να μπαινω στα μπουρδελα και να τους λεω οτι δεν εχω πιστοποιητικα, αλλη δουλεια δεν εχω να κανω.:confused:?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Eγω τυπε το εχω κανει το εμοβλιο απο κει και περα στα αρχιδια μου.Στοιχεια και ταυτοτητες δεν δειχνω σε κανεναν.Αν θελουν να με βαλουν μεσα εχει καλος.Αν οχι τοτε προβλημα τους!!!Μεχρι τωρα παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.
Δεν ειμαστε μακρια στην λογικη συναδελφε, εγω αν εξαιρεσης την Λαρα που ηθελα να περασω.. ειπα σε μπουρδελα που θα με ζητανε πιστοποιητικο θα λεω δεν εκανα το εμβολιο, μπορω να περασω..αν μου λενε οτι οχι, δηλαδη οτι ειπαν στην επαρχια φευγω και στ @@ μ. αυτη χανουν οχι εγω. Σε πιθανο ελεγχο ειμαι καλλυμενος οποτε δεν ρισκαρο τιποτα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν ειμαστε μακρια στην λογικη συναδελφε, εγω αν εξαιρεσης την Λαρα που ηθελα να περασω.. ειπα σε μπουρδελα που θα με ζητανε πιστοποιητικο θα λεω δεν εκανα το εμβολιο, μπορω να περασω..αν μου λενε οτι οχι, δηλαδη οτι ειπαν στην επαρχια φευγω και στ @@ μ. αυτη χανουν οχι εγω. Σε πιθανο ελεγχο ειμαι καλλυμενος οποτε δεν ρισκαρο τιποτα.
Μπορω να τους δειξω το χαρτι αν θελουν.Αλλα ονοματα,ταυτοτητες κλπ στοιχεια δεν παιζει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
4 γαμησια εκανα μωρη αρρωστη τον τελευταιο μηνα και κανενας δεν μου ζητησε τιποτα.Κατσε εσυ και ψαχνε ποιος που και τι βαρεμενε μουρλογερε :birdman:
Μα είπαμε σε ψωλιστες έπεσες...στην Κατερίνη θα έπαιρνες τον μπούλο σαχλοκουδουνο...πρόλαβες να ψωνίσεις κάνα ματζουνι από το "υπουργείο θεραπείας " των ψεκιων;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μπορω να τους δειξω το χαρτι αν θελουν.Αλλα ονοματα,ταυτοτητες κλπ στοιχεια δεν παιζει.
Ετσι εγινε σ εμενα και μαλιστα ηταν και λιγο σκοτεινα ξες μεσα στην υποδοχη..τωρα τι διαβασε η τσα2 μονο αυτη ξερει.
Παντως το σεναριο για αλλου (οχι μπουρδελα) δηλαδη να παρεις αλλο πιστοποιητικο να δειξεις δεν παιζει.
φιλος ανεμβολιαστος μου λεει δωσε μου το πιστοποιητικο σου και θα μπω στο ταδε μαγαζι, του λεω με τιποτα και βαζουμε στοιχημα, το πηρε πηγε του ζητησαν ταυτοτητα εκανε μεταβολη και πληρωσε το στοιχημα ο μαγκας. ?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μα είπαμε σε ψωλιστες έπεσες...στην Κατερίνη θα έπαιρνες τον μπούλο σαχλοκουδουνο...πρόλαβες να ψωνίσεις κάνα ματζουνι από το "υπουργείο θεραπείας " των ψεκιων;
Ρε θειο πηγαινε να δεις αν ερχομαι.Κατερινη λεει ο γιδοβοσκος...λες και παω εγω στην Κατερινη.Σιγα να μην παω και στην Κρητη για να γαμησω.Μαλακιδη ακου.Θεσσαλονικη μια χαρα την εκανα την δουλεια μου και χωρις ελεγχο.Εγω εμβολιο εχω κανει(οχι οτι το χρειαζομαι) εσυ απο την αλλη ειτε το κανεις ειτε οχι δεν γλιτωνεις.Ειναι θεμα χρονου αν θα το κολλησεις και σε βλεπω πολυ δυσκολα θειτσο.Κατσε σπιτι και ασε τα σπιτακια...δεν ειναι για εσενα:birdman:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι εγινε σ εμενα και μαλιστα ηταν και λιγο σκοτεινα ξες μεσα στην υποδοχη..τωρα τι διαβασε η τσα2 μονο αυτη ξερει.
Παντως το σεναριο για αλλου (οχι μπουρδελα) δηλαδη να παρεις αλλο πιστοποιητικο να δειξεις δεν παιζει.
φιλος ανεμβολιαστος μου λεει δωσε μου το πιστοποιητικο σου και θα μπω στο ταδε μαγαζι, του λεω με τιποτα και βαζουμε στοιχημα, το πηρε πηγε του ζητησαν ταυτοτητα εκανε μεταβολη και πληρωσε το στοιχημα ο μαγκας. ?
Ολοι θα το κανουν με την καινουργια χρονια.Θελουν δεν θελουν...!!!Στα σπιτακια βεβαια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Ρε θειο πηγαινε να δεις αν ερχομαι.Κατερινη λεει ο γιδοβοσκος...λες και παω εγω στην Κατερινη.Σιγα να μην παω και στην Κρητη για να γαμησω.Μαλακιδη ακου.Θεσσαλονικη μια χαρα την εκανα την δουλεια μου και χωρις ελεγχο.Εγω εμβολιο εχω κανει(οχι οτι το χρειαζομαι) εσυ απο την αλλη ειτε το κανεις ειτε οχι δεν γλιτωνεις.Ειναι θεμα χρονου αν θα το κολλησεις και σε βλεπω πολυ δυσκολα θειτσο.Κατσε σπιτι και ασε τα σπιτακια...δεν ειναι για εσενα:birdman:
Λειτουργείς σαν κακομαθημένο ψεκι ενώ έκανες το εμβόλιο ... :uglystupid: :tn36:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ολοι θα το κανουν με την καινουργια χρονια.Θελουν δεν θελουν...!!!Στα σπιτακια βεβαια ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.
Ε ναι για εκει παει,υποχρεωτικο!
Αντε να αντισταθουν λιγοι, θα τους βαλουν προστιμα και θα το κανουν και αυτοι.
πιστευω μετα το φεβρουαριο θα πιασουμε 90 με 95% εκει μετα θα χαλαρωσουν τα πραγματα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Λειτουργείς σαν κακομαθημένο ψεκι ενώ έκανες το εμβόλιο ... :uglystupid: :tn36:
Λειτουργω ως ενας σοβαρος και μη φανατισμενος πολιτης.Το οτι εκανα το εμβολιο μπετοβλακα δεν σημαινει οτι θα επιβαλω την γνωμη μου σε καποιον που δεν το εκανε.Ουτε θα καθομαι να γραφω τις μπουρδες που γραφεις εσυ εδω μεσα καθε μερα περι ελεγχου και ψεκ.Αλλα τι να περιμενει καποιος απο εναν σαπιο παλαιοπασοκονεοδημοκρατη boomer της μεταπολιτευσης?Το αουσβιτς θα ηταν παιδικη χαρα για κατι τυπαδες σαν εσενα... :confused:

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
821
Πόντοι
96
Δεν έχεις υποχρέωση να δείχνεις ιατρικά έγγραφα σε μη αρμόδιους.
1. Σε ρωτάει κατά την είσοδό σου εάν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης,
2. Επιβεβαιώνεις (εφ'όσον ισχύει) και περνάς στο χώρο,
3. Σε περίπτωση που μπουκάρουν υγειονομικοί, τους δείχνεις το πιστοποιητικό. ΑΥΤΟΙ είναι οι αρμόδιοι να το σκανάρουν.

Σε περίπτωση που δεν έχεις πιστοποιητικό και η υπηρεσία δε σε ρώτησε, τρώει πρόστιμο και το μαγαζί. Αν σε ρώτησε και πήρε καταφατική απάντηση, είναι καλυμμένο το μαγαζί. Δεν μπορούν να διασταυρώσουν αν έχεις πιστοποιητικό ή όχι, για το λόγο που γράφω στην πρώτη γραμμή.
Εννοείται έχεις υποχρέωση να το δείξεις να το σκαναρουν και να γίνει ταυτοποίηση.Αν πεις ότι έχεις πιστοποιητικό ενώ δεν έχεις θα φάει πρόστιμο το μαγαζι

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.154
Πόντοι
201
Φακελωμα γιατι συναδελφε;
Δεν ειναι και το καλυτερο να μαθαινουν οι τσατσαδες τα ονοματα μας...ακομα και αμα δεν το σκαναρουν μπορει να δει το ονομα και να το σημειωσει..καλο ειναι να υπαρχει ανωνυμια στα μπουρδελα...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Λειτουργω ως ενας σοβαρος και μη φανατισμενος πολιτης.Το οτι εκανα το εμβολιο μπετοβλακα δεν σημαινει οτι θα επιβαλω την γνωμη μου σε καποιον που δεν το εκανε.Ουτε θα καθομαι να γραφω τις μπουρδες που γραφεις εσυ εδω μεσα καθε μερα περι ελεγχου και ψεκ.Αλλα τι να περιμενει καποιος απο εναν σαπιο παλαιοπασοκονεοδημοκρατη boomer της μεταπολιτευσης?Το αουσβιτς θα ηταν παιδικη χαρα για κατι τυπαδες σαν εσενα... :confused:
Τις μπουρδολογιες να τις λες στο καφενειο μπαρμπα....που κάνεις το εμβόλιο και πουλάς τρελα σαν κακομαθημένο στην εφηβική ηλικία...είσαι ο,τι να 'ναι.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.154
Πόντοι
201
Εγω μπαινω παντου με πιστοποιητικο φιλου εχω φυσικα και την ταυτοτητα του σε φωτο στο κινητο... ΠΟΤΕ κανενας δεν καθισε να δει τη φωτογραφια στη ταυτοτητα..!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Εννοείται έχεις υποχρέωση να το δείξεις να το σκαναρουν και να γίνει ταυτοποίηση.Αν πεις ότι έχεις πιστοποιητικό ενώ δεν έχεις θα φάει πρόστιμο το μαγαζι
Καλά τα λες αλλά υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί που νομίζουν ότι τα μπουρδέλα είναι το σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ να έχουν χαρτιά.
Αν είχαν επαφή με την πραγματικότητα θα λειτουργούσαν σύμφωνα με τον νόμο ,όπως κάνουν και τα ζώα που υπακούνε σε ο,τι ισχύει από την Φύση για το είδος τους...το να συγκρίνω τα ναυάγια αυτά με τα ζώα θίγει τα καημένα τα ζώα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Εγω μπαινω παντου με πιστοποιητικο φιλου εχω φυσικα και την ταυτοτητα του σε φωτο στο κινητο... ΠΟΤΕ κανενας δεν καθισε να δει τη φωτογραφια στη ταυτοτητα..!!!
Jean Claud εσύ;Υπάρχουν κι άλλοι τόσο έξυπνοι όσο εσύ;:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom