Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
δεν βρίσκω τον λόγο να τρώγεστε, η αλήθεια είναι πως και εγω δεν πήγα να την δω, δεν λεω πως δεν είχα την περιέργεια ,αλλά είμαι βεβαιος πως δυσκολα θα περνούσα μαζί της,....ίσως ό μονος λόγος θα ηταν αν ήθελα απεγνωσμένα να γαμήσω.....Γιατί η αλήθεια είναι πως είναι ποοολύ λίγες καλές......
Εγω προσωπικά σίγουρα δεν τρώγομαι με κανέναν. Εκφράζω μια άποψη αντικείμενικά και όπως βλέπω συμφωνούμε απόλυτα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Αντε πάλι με τις μαλακιες εδώ,γιατί το κάνετε θέμα και πρέπει να διαβάζω κατεβατά άσχετα με το θέμα μην το κάνουμε μπουρδελο μέσα σε μπουρδελο κατάσταση που έχει καταντήσει..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Ρε γαμω το σπιτι σας. Παλι αρχισατε να λετε για την Αθηνα. Το εχετε γαμησει το θεμα. Εγω δηλαδη που πήγα αθηνα σε στουντιο για μια sunny wild που μου προτεινε μελος απλα γελαω ποσο γελιοι ειναι. 50 απλο 70 ποδολαγνεια η μασαζ η ισπανικο η κοπελα ΔΕΝ κανει 69 αμα την ρωτησεις τσατιζεται κιολας κ σ την λεει κ απο πανω και στα 90 ελευθερο στοματικο. Αντε γεια! Οσο για την Λαρα δεν φευγει γιατι δεν μπορει να κλεισει μπουτι η κοπελα εχει ονειρα και θελει να σπουδασει. Οποτε μην γραφετε πραματα που δεν ξερετε. Σαφως και κουραζεται η κοπελα γιαυτο κ εχει κ τα ρεπο της. Παρεπιμπτωντος που σκατα ειναι η Λαρα... Επισης την Λυδια που την προτεινα δεν ειδα να πηγε εστω ενας να δοκιμασει να μας πει την γνωμη του, βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα τα 30 που την πηρα την πρωτη φορα πιστευω αξιζαν για το νεανικο της ηλικιας της και το τρομερο βυζι της.

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Τυπε συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες. Μόνο να διευκρυνησω κάτι. Το παραπονο μου δεν έχει να κάνει με οικονομικά κίνητρα λόγο φτώχειας κτλ. Δεν θέλω να το παίξω κάποιος ούτε να δειχτω. Δόξα τον Θεό οικονομικά είμαι αρκετά καλά για τα ελληνικά δεδομένα και έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα πλέον. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι δεν σέβομαι το πορτοφόλι μου και το που ξοδεύω τα λεφτά μου.Εχω μάθει να σέβομαι και την τελευταία πεντάρα. Διότι αυτά τα λεφτά δεν μου τα έδωσε κανένας. Τα απέκτησα μόνος μου. Γι'αυτο κάι δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν.Γνωριζω καλά ως έμπειρος στον μπουρδελο χώρο ποια κοπέλα αξίζει τα 40αρια και τα 50αρια και ποια αξίζει ένα δεκάρικο η ένα εικοσάρικο. Αυτό που συμβαίνει στην μπουρδελοκατασταση της Θεσσαλονίκης ονομάζεται εκβιασμός.
Αυτο νομιζω εξηγω.Ο καθενας παει εκει που τον παιρνει η τσεπη του.Αλλα να ζηταν 40-50 και και να ειναι μπαζο,οχι δεν τα δινω.Και ο καθενας ξερει πως βγαζει τα λεφτα του.Αλλος ευκολα,μα οι περρισσοτεροι πια δυσκολα και σιγουρα δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα και να τα κλαις.Συμφωνω απολυτα,ειναι εκβιασμος,αλλα ειπαμε οτι μπορει αναλογα ο καθενας με την τσεπη του.Εγω θα παω να ξαναγαμησω την ναταλι με το μικροτερο αντιτμο και θα την ξεφτιλισω,μεχρι να ξυπνησει και αυτη.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Εντάξει τυπε εσύ ξες. Πηγαινε σκαγε 40αρια για να γαμάς ναυαγια. Λες και εμένα το point μου είναι το θέμα των λεφτων.Εισαι λεφτάς επειδή γαμάς με 40 ευρώ και όχι με 10-20 που αξίζει η συγκεκριμένη.Βασικα, η σωστά ορολογία είναι αγαθιαρης. Εισαι αγαθος και δεν ξες ούτε να αξιολογείς σωστά και φυσικά δεν σέβεσαι τα λεφτά σου. Αυτό εννοείται δεν πάει μονο για εσένα αλλά για πολύ κόσμο που γαμαει τέτοιου είδους χαμηλής ποιότητας ιεροδουλων και τις πληρώνουν παραπάνω από αυτό που πρεπει να πάρουν. Για να το κλείσουμε εδώ και να μην το κουράζουμε άλλο. Ηλιθιοι σαν εσένα είναι αυτοί που κρατάνε τις τιμές ψηλά. Οπότε μην περιμένει κανείς την ομαλοποίηση της μπουρδελοκαταστασης στο θέμα τιμών, υπηρεσιών αλλά και γενικότερα της εξωτερικής εμφάνισης. Όταν δίνετε φράγκα για να γαματε ναταλιες, θείες Νίκολ, μιρελα,Λυδία κτλ τότε θα έχουμε στασιμότητα τόσο στις τιμές όσο και στο θέμα των ιεροδουλων.
Νομίζεις ότι η χαμηλή τιμή σημαίνει ποιότητα;
Οι συναγωνιστές που πάνε στο βρωμοΜεταξι ειναι όλοι χαρούμενοι;Τα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης είναι παλάτια.Αν εσύ προτιμάς τρωγλες του δεκαρικου με διάχυτη μυρωδιά κατουρλιλας στην περιοχή τότε το επίπεδο σου δεν είναι για παραπανω.Σε έχω να κάνεις και παζάρια λες και πας να ψωνίσεις μανταρίνια.Κανε λίγη αποχή μέχρι να πιάσεις κάνα φράγκο και ίσως λίγη αξιοπρέπεια...
Τα ονόματα που ανέφερες είναι εκ των κορυφών της Θεσσαλονίκης...ασχολησου με κανένα άγνωστο πιπινοειδες και αν βρεις κάτι τουλάχιστον μην κάνεις παζάρια εκεί και πει το καημένο"Καλύτερα να ήμουν στην χώρα μου..πάλι με φτωχομπινεδες έμπλεξα".Άντε καληνύχτα....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
913
Πόντοι
366
εγώ νομίζω έχουν μειωθει και οι πουτάνες αριθμητικά.παλιά έκαναν διαλογή και έπαιρναν σχετικα αφρόκρεμα.τώρα λόγω έλλειψης σου λέει πουτανα να ναι.άσχημη χοντρη πέρνα..τυχεροί εμείς οι παλιότεροι που προλάβαμε βαρδαρη,άλλα δυστηχώς δεν ξαναγυρνάν αυτές οι εποχές.το πρόβλημα είναι γενικό νομίζω

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
εγώ νομίζω έχουν μειωθει και οι πουτάνες αριθμητικά.παλιά έκαναν διαλογή και έπαιρναν σχετικα αφρόκρεμα.τώρα λόγω έλλειψης σου λέει πουτανα να ναι.άσχημη χοντρη πέρνα..τυχεροί εμείς οι παλιότεροι που προλάβαμε βαρδαρη,άλλα δυστηχώς δεν ξαναγυρνάν αυτές οι εποχές.το πρόβλημα είναι γενικό νομίζω
Oι επιλογές είναι ανάλογες του πληθυσμού...όσοι περιμένουν στην Θεσσαλονίκη να έχουν τις επιλογές της Αθήνας με τετραπλάσιο και βάλε πληθυσμό ας γυρίσουν από την άλλη μεριά και ας σκεπάζονται καλά....

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
Oι επιλογές είναι ανάλογες του πληθυσμού...όσοι περιμένουν στην Θεσσαλονίκη να έχουν τις επιλογές της Αθήνας με τετραπλάσιο και βάλε πληθυσμό ας γυρίσουν από την άλλη μεριά και ας σκεπάζονται καλά....

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
Παρεμπιπτόντως ακόμα να μας πει ο μεγάλος για ποιες πρέπει να πληρώσουμε αυτά τα λεφτά όσο για το αν έχουμε καλά κορίτσια στη Θεσσαλονίκη που αξίζουν τα χρήματα να ξεκινήσω λέγοντας Εμμανουέλα στο venus Εβελίνα στο casa de amor ανία στο free house βλάντα αν και μεγάλοι καλή Νικόλ αν και μεγάλη και αυτή πολύ καλή και την ιδρώνουν τη φανέλα τώρα άμα θέλουμε με 10 ευρώ να γ****** με κορυφές γυναίκες μάλλον πρέπει να πάμε στη χώρα παραγωγής πάντα τριτοκοσμικά

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Όταν μιζεριαζεις και δεν υπάρχει πουτανα που να μην έχεις κατηγορήσει και κομπλαρεις αλλα μέλη να μιλήσουν για τις οποιες αξιόλογες περιπτώσεις γιατί θα πεταχτεί σαν την πουτσα να κράξει η κατάσταση όλο και θα χειροτερεύει, αλλά τα έχω πει κάνει το λαγό και ο άλλος τον κράχτη τι δεν καταλαβαίνετεεεε

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Νομίζεις ότι η χαμηλή τιμή σημαίνει ποιότητα;
Οι συναγωνιστές που πάνε στο βρωμοΜεταξι ειναι όλοι χαρούμενοι;Τα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης είναι παλάτια.Αν εσύ προτιμάς τρωγλες του δεκαρικου με διάχυτη μυρωδιά κατουρλιλας στην περιοχή τότε το επίπεδο σου δεν είναι για παραπανω.Σε έχω να κάνεις και παζάρια λες και πας να ψωνίσεις μανταρίνια.Κανε λίγη αποχή μέχρι να πιάσεις κάνα φράγκο και ίσως λίγη αξιοπρέπεια...
Τα ονόματα που ανέφερες είναι εκ των κορυφών της Θεσσαλονίκης...ασχολησου με κανένα άγνωστο πιπινοειδες και αν βρεις κάτι τουλάχιστον μην κάνεις παζάρια εκεί και πει το καημένο"Καλύτερα να ήμουν στην χώρα μου..πάλι με φτωχομπινεδες έμπλεξα".Άντε καληνύχτα....
Εσύ θείο είπαμε. Θα κάθεσαι σπίτι γιατί έχει ιό έξω και μπορεί να ψοφήσεις.

:2funny::tooth:

• Like
Αντιδράσεις: azazel

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Παρεμπιπτόντως ακόμα να μας πει ο μεγάλος για ποιες πρέπει να πληρώσουμε αυτά τα λεφτά όσο για το αν έχουμε καλά κορίτσια στη Θεσσαλονίκη που αξίζουν τα χρήματα να ξεκινήσω λέγοντας Εμμανουέλα στο venus Εβελίνα στο casa de amor ανία στο free house βλάντα αν και μεγάλοι καλή Νικόλ αν και μεγάλη και αυτή πολύ καλή και την ιδρώνουν τη φανέλα τώρα άμα θέλουμε με 10 ευρώ να γ****** με κορυφές γυναίκες μάλλον πρέπει να πάμε στη χώρα παραγωγής πάντα τριτοκοσμικά
Ποια Εμάνουελα βρε γκασμά. Το κυκλοθυμικο ναυάγιο που είναι ξεπέτα. Διάβασε τς κριτικές της και ξανά ελα. Και σκέψου ότι εγώ που την έχω πάρει 3 φορές και δεν έγραψα κριτική για να μην την μαυρισω.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Όταν μιζεριαζεις και δεν υπάρχει πουτανα που να μην έχεις κατηγορήσει και κομπλαρεις αλλα μέλη να μιλήσουν για τις οποιες αξιόλογες περιπτώσεις γιατί θα πεταχτεί σαν την πουτσα να κράξει η κατάσταση όλο και θα χειροτερεύει, αλλά τα έχω πει κάνει το λαγό και ο άλλος τον κράχτη τι δεν καταλαβαίνετεεεε
Πονεμένο τρολακι.Ειπα η Λαρα είναι αξιόλογη και τιμάει το μεροκάματο. Καλή εμφάνιση και καλό κρεβάτι. Οι άλλες όλες είναι κάτω του μετρίου και τα λεφτά που ζητάνε δεν τα αξίζουν. Σκουξε όσο θες αυτή είναι η αλήθεια.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
Ποια Εμάνουελα βρε γκασμά. Το κυκλοθυμικο ναυάγιο που είναι ξεπέτα. Διάβασε τς κριτικές της και ξανά ελα. Και σκέψου ότι εγώ που την έχω πάρει 3 φορές και δεν έγραψα κριτική για να μην την

Ποια Εμάνουελα βρε γκασμά. Το κυκλοθυμικο ναυάγιο που είναι ξεπέτα. Διάβασε τς κριτικές της και ξανά ελα. Και σκέψου ότι εγώ που την έχω πάρει 3 φορές και δεν έγραψα κριτική για να μην την μαυ

Ποια Εμάνουελα βρε γκασμά. Το κυκλοθυμικο ναυάγιο που είναι ξεπέτα. Διάβασε τς κριτικές της και ξανά ελα. Και σκέψου ότι εγώ που την έχω πάρει 3 φορές και δεν έγραψα κριτική για να μην την μαυρισω.
Καταρχάς δεν σε πρόσβαλα ακοινώνητε και κατά δεύτερον της έχω πάρει και έχω ιδίαν άποψη δεν περίμενα εσένα για να μου πεις τις απόψεις μου πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες που πηγαίνουμε αν πηγαίνουμε και ζητάμε παπάδες καλά μας κάνουνε και είναι κρύες μαζί μας αν είμαστε κύριοι καθαρή περιποιημένη περνάμε πολύ καλά με τις περισσότερες πιστεύω και σταμάτα να γ**** το νήμα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Καταρχάς δεν σε πρόσβαλα ακοινώνητε και κατά δεύτερον της έχω πάρει και έχω ιδίαν άποψη δεν περίμενα εσένα για να μου πεις τις απόψεις μου πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες που πηγαίνουμε αν πηγαίνουμε και ζητάμε παπάδες καλά μας κάνουνε και είναι κρύες μαζί μας αν είμαστε κύριοι καθαρή περιποιημένη περνάμε πολύ καλά με τις περισσότερες πιστεύω και σταμάτα να γ**** το νήμα
Που να μάθει τρόπους το ναυάγιο;Το να είσαι δύσκολα οικονομικά συμβαίνει σε όλους....αλλά να είσαι σαπάκι και στην ψυχή και στην τσέπη και να το θεωρείς φυσιολογικό πάει πολυ...:shit::shit::shit::shit::pipa3:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Που να μάθει τρόπους το ναυάγιο;Το να είσαι δύσκολα οικονομικά συμβαίνει σε όλους....αλλά να είσαι σαπάκι και στην ψυχή και στην τσέπη και να το θεωρείς φυσιολογικό πάει πολυ...:shit::shit::shit::shit::pipa3:
Παπαροκα διάβασε του και μια ευχή....:priest:

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
Και όσο για την Εμμανουέλα αναφέρομαι σε αυτήν που δουλεύει στο venus διάβασε και εσύ τις κριτικές πανίβλακα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Και όσο για την Εμμανουέλα αναφέρομαι σε αυτήν που δουλεύει στο venus διάβασε και εσύ τις κριτικές πανίβλακα
Γαμω τα νεκρά σου γαμω. Την Εμάνουελα του Βενους λέω ρε βλήμα. 3 φορές έχω περάσει μαζί της. Διαβασε τις κριτικές της βρε ζώο. Εκτός και αν θες να γράψω εγώ 3 κριτικές. Ο λόγος που δεν έγραψα είναι διότι θα δεν θα πατήσει άνθρωπος μετά. Οπότε σταματά να μου σκωτιζεις τα αρχιδια αυτιστικό μογγολακι!!!!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Θείο πίστεψε με εσένα προσωπικά σε πουλάω και σε αγοράζω. Τράβα να σκάσεις 40αρι να πηδηξεις την granny θεία Νικολ και άσε τα παπατζιλικια σου ερπετο. Μάθημα μπουρδελοκαταστασης από εσένα το φοβικο ανθρωπάκι δεν δέχομαι. Κατσε στο σπιτάκι σου γιατί σε βλέπω στο χώμα....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom