Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (16 μέλη και 282 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.465
Κριτικές
41
Like
7.471
Πόντοι
1.936
Δεν ξερω τι παλατακια κανει , εκεινο που ξερω διωχνει πελατες και βαραει πορτες σκετη ξινιλα .
Ποτε μου δεν ειχα θεμα μαζι της.Απο εποχες Διδυμου 20 που την ειχα δει.
 

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Ρε κωλοσκυλα έχω να πλύνω την πουτσα μου μια εβδομάδα και λέω να πάω να τιμωρισω την Λόλα από πέρδικας εμετουργειο.
Γνωρίζει καθόλου κάνεις άμα δουλεύει ακόμα γιατί έχω να την δω καμιά δεκαριά μέρες
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.243
Κριτικές
90
Like
10.277
Πόντοι
17.885
Φιλιππίδου 11Α Λίζα ξέρουμε να υπάρχει και αν είναι καλή ;


Επίσης μια Ιζαμπέλα με κώλο που λέτε φυλής τι ώρες είναι και αξίζει ;

Προσωπικά μηνύμα μην γεμίζουμε το θρεντ
1) έτσι λένε, υπερισχύουν οι θετικές γνώμες
2) για μένα ναι, ΜΗΝ την ζορίζεις στο κωλογαμήσι μόνο
3) μην τα διαβάζεις
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.982
Κριτικές
31
Like
26.315
Πόντοι
7.046
Επεμβαση δεν εχει κανει , ειναι στο σταδιο των εξετασεων και μεσα στην εβδομαδα δηλ σε 10 ημερες θα ξανα ελθει στις επαλξεις , ολα αυτα τα λεγομενα απο την ιδια σε εμενα εχθς αργα το βραδυ .
Ωραία τώρα ξέρουμε τον ακριβής λόγο και όχι στο περιπου που ήξερα εγώ. Ευχαριστώ πολυ συναγωνιστή. Ευχομαι τα καλυτερα στην ψυχαρα Μπαρμπορα! Εγώ ειμουν σίγουρος μόνο για τον χρόνο επιστροφής και συμφωνουμε.
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.982
Κριτικές
31
Like
26.315
Πόντοι
7.046
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 136,134β,134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Κατερίνα ξανθιά μιλφ με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 δεξιά Αφροδίτη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 αριστερά ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

καλό ξημέρωμα
Αυτή την Αφροδίτη Φυλής 105 αναφέρθηκα εψές. Είναι όντως πολυ ωραίο κλαπετο αλλά ένας αδερφός μου έστειλε αρνητική κριτική (δε θυμάμαι ποιος) και τον ευχαριστώ τα 'μαλα!
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.060
Κριτικές
7
Like
3.771
Πόντοι
736
Καλησπερα σας & καλόν μήνα! Σημερινή EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τεταρτη 01.ΧΙΙ. 2021 στη διαρκεια τής Α’ Βάρδιας στή Φυλής και πέριξ, κατά τις 11:30 κ.ε.

[OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα/στηθος. CIM: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ].

-Καλυμνου 48Β: η Πωλίνα. Μιλφ νταρντανοπαχουλή (εχει φτιαξει κοιλιά). Αγοριστικο κοκκινοκαστανο μαλλί και 3ρι στηθος. Σε φουλ προγραμμα. Δηλ εχει παρει κιλα και εσπασε περισσοτερο.

-Καλύμνου 48Α: Όλγα. Αδιαφορη γκιλφ. Κοντά μαλλιά και απλο προγραμμα. Εδώ μου αρεσει να ανεβαινω τα ξυλινα σκαλιά. Θυμιζει πανδοχειο του 19ου αιώνα από ταινίες!

-Καλύμνου 36Α: εσσαεί κλειστό. Σπουπιδια μαζεμενα στην εξωπορτα. Στο χρονοντουλαπο κι αυτό... Δίπλα ειχε παρκαρει ενας Πακιστανος μπλε τρικυκλο με χαρτοκουτα στην καροτσα και με ρελάστο μπηκε στην μπαλκονοπορτα του ισογείου ενός ομοεθνή του.

-Μαγνησίας 1Α: Ρίτα και Βαλέρια. Αδιαφορες γκιλφ. Οι γιαγιάδες τής διπλανής πόρτας. Όλα πλην πρωκτικού.

-Μαγνησίας 11: η Σοφία. Παχουλή ξανθια μιλφ. Φορουσε κοκκινο κορμακι και δεν ειχε σταυρωσει ακομη πελάτη. Ευγενική. Σε απλο προγραμμα.

-Λόγω λαϊκής αγοράς, τα Φυλής 109 και 105 είναι κλειστα την α’ βάρδια κάθε Τετάρτη. Το τραβελλόσπιτο Φ99 κανονικα ανοικτο (είναι πιο κατω).:confused:

-Φυλής 71Β: Γιάννα και Ευα. Μελαχροινες. Η μια αδυνατη, η άλλη τσουπωτη. Κανονικη εμφανιση. Αμφοτερες σε απλο προγραμμα. Εγω δεν προτιθεμαι να ψωνίσω. ΝΑΝΣΥ αγνοείται. Ειχαμε μια γλυκιά και προθυμη κοπέλα, αλλά καποιοι εξ’υμών την χλεύαζαν λόγω απλού προγράμματος. Μπράβο. Αριστα ποιήσατε που τη διώξατε. Παρτε τωρα φόλες να χορτασετε.

-Φυλής 71Α: κλειστό.

-Τα Φυλής 69 εσσαεί κλειστά (περιττό να το σημειωνουμε). Τα Φ86, 84, 65, 74 όλα ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Κίνηση μηδενικη. Μόνο για την λαϊκή πηγαινε κοσμος.

-Φυλής 67: η Αλισια. Τσουπωτη καστανομάλλα με 3ρι φυσικο στηθος. Σε owo & cob.

-Κατευθυνθηκα στο Φωκαιας 17Β για να τεσταρω την ψηλή όμορφη Ισαβέλλα. Η τσατσα μου ειπε ότι θα λειπει για 3 ημερες. Στη θεση της ηταν η «Άννα η Μολδαβή». Εμφανισιμη κοπελα γυρω στα 27, κανονικο σωμα με 2.5ρι φυσικο στηθος. Μαυρα μαλλια πιασμενα κοτσιδα και ωραιο προσωπο. Επειδη εχει μελαψό δερμα φαινεται για Ρομά εκ Ρουμανίας. Απλό προγραμμα με πρωκτικο σεξ. Ρωτησα την τσατσα αν είναι νεα στο μαγαζι και ειπε ότι ξαναδουλεψε. Δεν γνωριζω διοτι σπανίως ερχομαι εδώ.

-Το Φωκ 17Α ανοικτο. Λογικα η Πάολα, όπως χθες. Τα Φωκ 13 κλειστά πάλι.

-Τραβηξα τοτε για Φιλιππίδου 11Β στην Καρόλινα ως εναλλακτική λυση. Σημερα ηταν μόνη της εδώ. Όμορφη Ρωσσίδα, γυρω στα 26, καστανα μαλλια φυσικό στηθος 2.5ρι. Το μονο έλλατωμα ότι είναι λίγο άκωλη. Προγραμμα: owo, 69, cob & cim. Πέρασα μαζι της και ρεφαρα από την χθεσινη φολα της Αναστασιας τού Βέργας 7. Πολύ περιποιητικη και προθυμη η Καρολινα. Καλό ελευθερο στοματικο και ισπανικο (χρηζει βελτιωσης). Το αιδοιο της ειχε αισθηση τριβής (την άλλη φορα ηταν χαλαρό). Ουτε φωναζε πολύ. Καναμε δυο στασεις. Την πρωτη cow girl στον καναπε. Μετα ιεραπιστολικο. Δεν προλαβα να βγω από μεσα της για cim και ετσι κατεθεσα όσο σπερμα εμεινε στις βυζαρες της (το υπολοιπο εμεινε στο προφυλακτικο)!! Ηταν καλη συνευρευση αφου ημουν καταιδρωμενος στο τελος! Υπηρετρια η ξανθια που ηταν με την Αθηνά στο Φωκ 27. Δεν υπηρξε ενοχληση. Οπότε βελτιωθηκε η Καρολίνα ή ηταν σε κακή μερα το καλοκαιρι (δες κριτικη Προσχήματα). Τιμια μεσα.

-Διδύμου 22: το ισογειο κλειστό. Στον οροφο παρηλασαν οι Ολγα, Αγγέλα και Βαλέρια. Η Αγγελα εχει βαψει μαυρα τα μαλλια (ετσι φανηκαν λογω φωτισμού). Μόνο που χτυπούν πορτες νωρις.

-Διδυμου 27: Τζουλια και Φωτεινη. Η Τζουλια γνωστη ψηλη νταρντανοπαχουλή με φουλ προγραμμα. Η Φωτεινη είναι η ψηλή αλόγα και δυνατη στο σεξ (όλα πλήν anal). Τσατσα η μανταμ με το καστανο κατσαρο μαλλί που χτυπαει πορτα στο 8’

-Χωματιανού 11Α: η Ειρηνη. Η γνωστη αδυνατη κοπελα από το Βέργας 3. Σε owo & cob.

-Χωματιανού 11Β: κλειστό. Στο σάιτ τους γραφουν μπουρδες ότι λειτουργει. Γιορταζε η Ανδριανα χθες (ταχα) και να κρατησε μέχρι πρωΐας το γλέντι. :cheesy:

ΥΓ. Περι covid. Χθες ειχαμε 500 καταληξεις στη Γερμανια. Εχουν ληφθει όλα τα μετρα για κλειστους χωρους. Δεν ξερουμε τι θα γινει. Πιθανο να προκριθουν μέτρα περι υποχρεωτικου εμβολιασμου και εγκλεισμού σε ανεμβολιάστους. Στα καθ’ημάς, απεβιωσε 38χρονη εγγυος δικηγορος στη Θεσσαλονικη που νοσησε (7 μηνών το βρεφος το πηραν με καισαρικη και επεζησε). Ηταν ανεμβολίαστη. Δεν υπάρχουν λόγια.

ΥΓ 2. Ο καφες της ημέρας με προσφατο βιβλιο. Τα κρυμμένα ημερολογια του Ιωνα Δραγούμη. Ενας σπουδαιος Ελλκηνας καταγραφει τα συμβαντα για το διάστημα από τον Οκτώβριο του 1912 μέχρι και τον Αύγουστο του 1913. Για την εποχή, με άλλα λόγια, κατά την οποίαν ξεσπάει και ολοκληρώνεται ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος.
Screenshot_2021-12-01-16-18-40-1.png
" Εδώ μου αρεσει να ανεβαινω τα ξυλινα σκαλιά. Θυμιζει πανδοχειο του 19ου αιώνα από ταινίες! " :thumbsup: και το τριξιμο στις σκάλες όλα τα λεφτά !!

Υ.Γ. Ενδιαφέον ιστορικό βιβλίο συναγωνιστή !!!
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.060
Κριτικές
7
Like
3.771
Πόντοι
736
Ωραία τώρα ξέρουμε τον ακριβής λόγο και όχι στο περιπου που ήξερα εγώ. Ευχαριστώ πολυ συναγωνιστή. Ευχομαι τα καλυτερα στην ψυχαρα Μπαρμπορα! Εγώ ειμουν σίγουρος μόνο για τον χρόνο επιστροφής και συμφωνουμε.
" Εύχομαι τα καλύτερα στην ψυχάρα Μπάρμπορα! " :hi:
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επιστροφή από Μετάξι! Η θερμοκρασία σχεδόν ιδανική για μια μικρή βόλτα με τα πόδια, στο Μετάξι είχε κίνηση, από φιλικές τσατσάδες δύο στον αριθμό έμαθα πως καλώς εχόντων των πραγμάτων κάποιες κοπέλες σκέφτονται να γυρίσουν κοντά στις γιορτές να δουλέψουν πάλι, επίσης στη θεωρία πάντα αναμένονται και άλλες Λατίνες!
Πήγα Ιάσωνος 43 για Ιωάννα! Την γαμούσα στα 4 και στο σαλόνι γινόταν πανζουρλισμός, η γιαγιά Ελένη σχεδόν την έπεφτε στους πελάτες, οι Πάκηδες είχαν φρικάρει, ένας Αλβανός (από την προφορά) στο παραδίπλα γαμούσε τη Μάγκυ και τους ακούγαμε, στα καπάκια βγαίνει η Μάγκυ και η τσατσά την παρουσιάζει, κάποιοι της ζήτησαν κώλο και τους άρχισε στα μαλακιλίκια! όλα αυτά ενώ γαμούσα έτσι! :2funny: Τουλάχιστον δεν είχα καμία ενόχληση από την Ιωάννα και από την τσατσά. Σας παροτρύνω τέτοιες ώρες και με ΄τέτοιο ΙΔΑΝΙΚΟ καιρό να τσαρκάρετε...
Από δω και κάτω δεν είναι ενημέρωση άρα pass or read...

Οκ τώρα νοιώθω λίγο Carl Barton και βγάζω σώψυχα...Η 2η γνωριμία της κακιάς ώρας που χα με κοπέλα της δουλειάς (αν και δεν φταίγαμε ήταν σαν να τα γραφτό να πω? να χαλάσει) ήταν με την ΗΡΑ από Κολωνού 30β. Την είχα πάρει κανα 2-3 φορές είχαμε λιγωθεί στο γαμήσι, πολλές φορές είχα δουλειά στο Μετάξι την ώρα που αυτή έπιανε δουλειά κτλ παίζανε ματιές, χαμόγελα, εγώ ήμουν ο o Bane (ναι μοιάζω στο καστανό στο καθήκι από το batman) αυτή ήταν η καστανή/Μελαχροινή Harley Quinn μου, της έλεγα πως αν έχει θέματα στη δουλειά μπορώ εύκολα να τα κανονίσω, αυτή γουργούριζε σαν γάτα, παίζανε γαμήσια κάπως έτσι έδεσε και το γλυκό! Μιας και είπα γλυκό πάντα είχε θέμα με τη σαβουροφαγία το βράδυ και πάντα ανεβοκατέβαζε κιλά, στα καλά της είναι μοντέλα στα νορμάλ της είναι μπαμπάτσικη αλλά anyway, μέτρια στη δουλειά πολύ ζεστή εκτός δουλειάς. Τι το λέω...
Όταν άνοιξαν πάλι μετά τον κόβιντ πήγα να δω αν ήταν καλά η μαλάκω, ναι οκ καλά φαινόταν. Ξανά επειδή πολλές φορές είχα δουλειά πρωί Μετάξι την έβλεπα! Καλό δεν μου κανε αλλά ξανά anyway! Oταν χάλασε η φάση δεν ενόχλησα ποτέ ξανά. Σίγουρα πολλοί το χετε πάθει: γυρνάτε σαν το μαλάκα στον τόπο του εγκλήματος! Η Ιρίνα μου μ έβλεπε, μ έκλανε, ούτε γώ βέβαια μιλούσα ή κάτι, πήγαινε στη "δουλειά" παρέα με άλλες 2-3καμιά φορά, εγώ έκανα προπονήσεις box, kick box, mma, σπαθιά μαχαίρια, όπλα 1vs1vs2 και χέσε μέσα έχοντας πιει οτιδήποτε με 40% vol και έδερνα αβέρτα, γάμησα ότι υπήρχε, είχα 3
(τώρα μια) πουτάνες που τις γαμούσα σχεδόν τζάμπα και τα πάντα όλα. Μια μέρα εγώ που είχα δουλειά ήμουν στη στάση, η Ιρίνα έσκασε μύτη, κλασικά ψώνισε τα red bull της από το περίπτερο, την κοιτούσα και με κοιτούσε ΤΟΣΗ ΩΡΑ και σκεφτόμουν τι να σκεφτόταν! Από τότε χάθηκε! Δεν είμαι απ αυτούς που ρωτάνε κτλ και έτσι περνούσε ο καιρός...Μια από τις φίλες της (όχι όσο ήταν το όλο νταραβέρι) που της έμοιαζε
(πραγματικά σαν ξαδέρφες οι πουτάνες :2funny:) μ άρεσε τόσο που μια μέρα άρχισα να την γαμάω (πελάτης-πουτάνα)! Εκδίκηση? Όχι, υποκατάστατο? Λίγο! Θα λεγα πως με τραβάει πολύ αυτός ο τύπος γυναίκας. Από τα πολλά βαρέθηκα ήθελα και να τραβηχτώ. Που θέλω να καταλήξω...Και λεφτά να χάνω λόγω δουλειάς το Μετάξι το πρωί το αποφεύγω, και επειδή ΑΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ θα θελα να της ρίξω ένα μανίκι να δω τι νοιώθω, σε καμία περίπτωση εκδικήσεις ή μαλακίες, αν θα περάσει μαζί μου, αν η γειτόνισσα (ω ναι) τσατσά μου πει καμιά μαλακία, ΑΝ περάσετε από κει το πρωί και κατά τύχη ανοίξει/είναι κει ρίχτε ένα pm! Mακάρι να μείνει Ρωσία ή απλά να χει σταματήσει, απλά με αυτά που άκουσα περί επιστροφών και γιορτών μου καρφώθηκε όλο αυτό!
Θεός..! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να ρωτήσω , η Βαλέρια από την κολωνού 32Α είναι όντως Ρωσίδα..????
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.243
Κριτικές
90
Like
10.277
Πόντοι
17.885

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.159
Κριτικές
3
Like
4.764
Πόντοι
736
Το γαμησι της χρονιάς.

Είχα ορεξη για εφηβικό κορμάκι σήμερα,είπα να πάω στις λατινες στο Κολωνού 27 να γαμησω μια πιτσιρίκα.Φτανω 6 και κάτι και παρκάρω τη μηχανή απ' έξω,ξαφνικά βλέπω ενα μελαχρινο πιτσιρίκι στο δρόμο να προχωράει και να μιλά στο τηλέφωνο.
Γυρνάω το κεφάλι και τη βλέπω να μπαίνει στο Κολωνού πιο πάνω προς πειραιως αυτό που έχει λίγα σκαλάκια σαν υπόγειο και μια ξύλινη πόρτα.
Μπαίνω μεσα να δω την κοπέλα από κοντά,εντομεταξι ήδη τρεις πακι μέσα, βγαινει το κορίτσι με τα ρούχα τα κανονικά,πληρώνω τσατσά και μπαίνω δωμάτιο.Ερχετε το μωράκι μετά από λίγο,όνομα Ντάρια,όπως την είδα έξω λόγο του πολύ μελαχρινου δέρματος νομίζα ότι ήταν λάτινα αλλά τελικά είναι ρωσσιδακι.Πιανουμε κουβεντουλα στα αγγλικά που δεν τα πολύ κατέχει,τρομπαρισε λίγο το εργαλείο και εγώ να γλύφω να υπέροχα μικρά εφηβικά βυζάκια της,βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια σφιχτή πίπα πολύ ανώτερη για κοπέλα της ηλικίας της,της λέω να ξαπλώσει και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνακι της,γενικα δεν κάνω τέτοια αλλά στη περίπτωση αυτή ήταν πειρασμός συν το ήμουν ο πρώτος στη βάρδια.Γουσταρε το γλυψιμο το πιτσιρίκι,της λέω να ξαπλώσει για να μπω μέσα της,πάω να τον βάλω δεν έμπαινε,δεν είχε βάλει κρέμα και μπήκα σιγά σιγά,αρχίζει του αναστεναγμούς το μωρό και με παίρνει αγκαλιά,σαν να είμασταν ζευγάρι.Μετα τη βάζω πισσοκολλητα,σήκωνε λίγο τη λεκάνη για να μην κάνω όλη τη κίνηση και τη πονάω έτσι συνέχισα ήρεμα μεχρι που έχυσα.
Εν κατακλείδι η Ντάρια είναι ένα πανέμορφο ρωσσιδακι 22 περίπου ετών με μικρά αλλά πολύ ωραία βυζάκια,πεταχτό κωλαρακι και Πολ όμορφο πρόσωπο,μέσα στο δωμάτιο παρόλο το απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή και καθόλου σπαστική.
Όποιος είναι πιπινολατρης να τρέξει.
9/10
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.728
Πόντοι
45.465
Το γαμησι της χρονιάς.

Είχα ορεξη για εφηβικό κορμάκι σήμερα,είπα να πάω στις λατινες στο Κολωνού 27 να γαμησω μια πιτσιρίκα.Φτανω 6 και κάτι και παρκάρω τη μηχανή απ' έξω,ξαφνικά βλέπω ενα μελαχρινο πιτσιρίκι στο δρόμο να προχωράει και να μιλά στο τηλέφωνο.
Γυρνάω το κεφάλι και τη βλέπω να μπαίνει στο Κολωνού πιο πάνω προς πειραιως αυτό που έχει λίγα σκαλάκια σαν υπόγειο και μια ξύλινη πόρτα.
Μπαίνω μεσα να δω την κοπέλα από κοντά,εντομεταξι ήδη τρεις πακι μέσα, βγαινει το κορίτσι με τα ρούχα τα κανονικά,πληρώνω τσατσά και μπαίνω δωμάτιο.Ερχετε το μωράκι μετά από λίγο,όνομα Ντάρια,όπως την είδα έξω λόγο του πολύ μελαχρινου δέρματος νομίζα ότι ήταν λάτινα αλλά τελικά είναι ρωσσιδακι.Πιανουμε κουβεντουλα στα αγγλικά που δεν τα πολύ κατέχει,τρομπαρισε λίγο το εργαλείο και εγώ να γλύφω να υπέροχα μικρά εφηβικά βυζάκια της,βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια σφιχτή πίπα πολύ ανώτερη για κοπέλα της ηλικίας της,της λέω να ξαπλώσει και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνακι της,γενικα δεν κάνω τέτοια αλλά στη περίπτωση αυτή ήταν πειρασμός συν το ήμουν ο πρώτος στη βάρδια.Γουσταρε το γλυψιμο το πιτσιρίκι,της λέω να ξαπλώσει για να μπω μέσα της,πάω να τον βάλω δεν έμπαινε,δεν είχε βάλει κρέμα και μπήκα σιγά σιγά,αρχίζει του αναστεναγμούς το μωρό και με παίρνει αγκαλιά,σαν να είμασταν ζευγάρι.Μετα τη βάζω πισσοκολλητα,σήκωνε λίγο τη λεκάνη για να μην κάνω όλη τη κίνηση και τη πονάω έτσι συνέχισα ήρεμα μεχρι που έχυσα.
Εν κατακλείδι η Ντάρια είναι ένα πανέμορφο ρωσσιδακι 22 περίπου ετών με μικρά αλλά πολύ ωραία βυζάκια,πεταχτό κωλαρακι και Πολ όμορφο πρόσωπο,μέσα στο δωμάτιο παρόλο το απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή και καθόλου σπαστική.
Όποιος είναι πιπινολατρης να τρέξει.
9/10
Ωραίος, την ανέφερα χθες στην ενημέρωση μου και την πήρα στον αδερφό οίκο του Κολωνού 23β Ιάσωνος 20β, απορώ πως δεν την ξετρύπωσε ακόμη ο μύστης @dmtrsxxx
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.058
Κριτικές
2
Like
2.399
Πόντοι
456
τώρα live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ειρήνη ξανθιά νταρντανοπαχουλη με γυαλάκια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 13 αριστερά υπόγειο Νικόλ μελαχρινή κοντή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 δεξια κλειστό.

Φωκαιας 17α Μόνικα ξανθιά κοπελίτσα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, μικρό τατουάζ στο δεξί πήχη, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Παολα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Μαρία την παρουσιάζουν ως Γερμανίδα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 κλειστο.

Φωκαιας 25α Λόλα καστανή κοντή μελαμψη λατινα με πολύ ωραίο πρόσωπο κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ και στα δύο μπούτια κ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α κάτω Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Συλβια από Φιλιππιδου καστανή ψηλή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα το κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Αλις κοπέλα ξανθιά ξανθό και μαύρο, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, παρά πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ντιάνα στο 27 η Ρωσίδα προμιλφ με το καρε μαλλι??
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.159
Κριτικές
3
Like
4.764
Πόντοι
736
Ωραίος, την ανέφερα χθες στην ενημέρωση μου και την πήρα στον αδερφό οίκο του Κολωνού 23β Ιάσωνος 20β, απορώ πως δεν την ξετρύπωσε ακόμη ο μύστης @dmtrsxxx
Δεν είμαι γνώστης του Μεταξουργείου.
Είναι καινούργια??
Από τη συμπεριφορά της έτσι φαίνεται.
Δουλεύει διπλοβαρδεια στο άλλο στην Ιάσωνος??
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.618
Πόντοι
4.546
Ρε κωλοσκυλα έχω να πλύνω την πουτσα μου μια εβδομάδα και λέω να πάω να τιμωρισω την Λόλα από πέρδικας εμετουργειο.
Γνωρίζει καθόλου κάνεις άμα δουλεύει ακόμα γιατί έχω να την δω καμιά δεκαριά μέρες

Τυρίλα κι έτσι φάση τύπε;;;; :think:
*Πληροφοριακά θα κάνεις πολλές περισσότερες μέρες να την δεις.. έμαθε πως έχεις να τον πλύνεις μια βδομάδα και κρύβεται.. άσε που παίζει να σταματήσει και απ'το επάγγελμα εάν της τον μοστράρεις ενός μήνα μεζέ...
:confused: :confused::confused::confused::confused:
 

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Μηνύματα
742
Like
900
Πόντοι
86
εκεί που λες πλέον δουλεύουν 1) Λίζα (δεν θεωρώ πως λες αυτήν , είναι ένα γλυκό φρατζολάκι όχι μοντέλο)
2) Βαλέρια με 15 εβρά που ναι είναι μοντέλο στο κορμί και ολίγον έπιπλο στο κρεβάτι, δεν ξέρω ποια είδες για να σε βοηθήσω
Πριν τέσσερις μήνες περίπου
Το γαμησι της χρονιάς.

Είχα ορεξη για εφηβικό κορμάκι σήμερα,είπα να πάω στις λατινες στο Κολωνού 27 να γαμησω μια πιτσιρίκα.Φτανω 6 και κάτι και παρκάρω τη μηχανή απ' έξω,ξαφνικά βλέπω ενα μελαχρινο πιτσιρίκι στο δρόμο να προχωράει και να μιλά στο τηλέφωνο.
Γυρνάω το κεφάλι και τη βλέπω να μπαίνει στο Κολωνού πιο πάνω προς πειραιως αυτό που έχει λίγα σκαλάκια σαν υπόγειο και μια ξύλινη πόρτα.
Μπαίνω μεσα να δω την κοπέλα από κοντά,εντομεταξι ήδη τρεις πακι μέσα, βγαινει το κορίτσι με τα ρούχα τα κανονικά,πληρώνω τσατσά και μπαίνω δωμάτιο.Ερχετε το μωράκι μετά από λίγο,όνομα Ντάρια,όπως την είδα έξω λόγο του πολύ μελαχρινου δέρματος νομίζα ότι ήταν λάτινα αλλά τελικά είναι ρωσσιδακι.Πιανουμε κουβεντουλα στα αγγλικά που δεν τα πολύ κατέχει,τρομπαρισε λίγο το εργαλείο και εγώ να γλύφω να υπέροχα μικρά εφηβικά βυζάκια της,βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια σφιχτή πίπα πολύ ανώτερη για κοπέλα της ηλικίας της,της λέω να ξαπλώσει και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνακι της,γενικα δεν κάνω τέτοια αλλά στη περίπτωση αυτή ήταν πειρασμός συν το ήμουν ο πρώτος στη βάρδια.Γουσταρε το γλυψιμο το πιτσιρίκι,της λέω να ξαπλώσει για να μπω μέσα της,πάω να τον βάλω δεν έμπαινε,δεν είχε βάλει κρέμα και μπήκα σιγά σιγά,αρχίζει του αναστεναγμούς το μωρό και με παίρνει αγκαλιά,σαν να είμασταν ζευγάρι.Μετα τη βάζω πισσοκολλητα,σήκωνε λίγο τη λεκάνη για να μην κάνω όλη τη κίνηση και τη πονάω έτσι συνέχισα ήρεμα μεχρι που έχυσα.
Εν κατακλείδι η Ντάρια είναι ένα πανέμορφο ρωσσιδακι 22 περίπου ετών με μικρά αλλά πολύ ωραία βυζάκια,πεταχτό κωλαρακι και Πολ όμορφο πρόσωπο,μέσα στο δωμάτιο παρόλο το απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή και καθόλου σπαστική.
Όποιος είναι πιπινολατρης να τρέξει.
9/10
Αυτη μάλλον εννοώ κάστανα μαλλια κωλαρα και ωραίο σώμα; υστερεί σε προσωπο λίγο;αλλά αυτή που λέω εγώ μιλάει ελληνικα
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.475
Κριτικές
125
Like
6.877
Πόντοι
5.097
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 136,134β,134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Κατερίνα ξανθιά μιλφ με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 δεξιά Αφροδίτη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 105 αριστερά ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

καλό ξημέρωμα
Ωραιος μυστη,λογικα τσαρκαρες με πιτσιρικαδες στην νυχτερινη φυλης. Οπου ακουω απλο προγραμμα πλεον κλεινω την πορτα στα μουτρα της τσατσας και φευγω σφαιρα απο το μπουρδελο.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.728
Πόντοι
45.465
Ωραιος μυστη,λογικα τσαρκαρες με πιτσιρικαδες στην νυχτερινη φυλης. Οπου ακουω απλο προγραμμα πλεον κλεινω την πορτα στα μουτρα της τσατσας και φευγω σφαιρα απο το μπουρ
δε τσαρκαρω πια με παρέα, αλλά χθες το βράδυ όντως είχε πάρα πολλούς πιτσιρικαδες στη πιάτσα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom