φιλε δε θελω να τσακωθω μαζι σου ουτε να ανταλλαζουμε μηνυματα αλλα να γραφειs για την Σαντυ με 15 τα παιρνει ολα μεσα που ειναι αστεγη, τοξικομανηs, με πληγεs κτλ ειναι θεμα υγειαs αυτο εγραψα εγω σαν απαντηση σε ενα μηνυμα σου και απο εκει μου επιτεθηκεs. Δικαιωμα σου να κανειs οτι θελειs. Εγω ειμαι τηs αποψηs πανω απο ολα η υγεια
Οχι, δεν σου επιτέθηκα γι αυτό, ούτε που το θυμόμουνα. Σου επιτέθηκα επειδή έχω κουραστεί κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπαίνω αντί να διαβάσω αν ήρθε κάποια καινούρια άφιξη, αν κάποιος έφαγε φόλα και και ειδοποιεί τα άλλα μέλη να μην την πατήσουν κλπ πληροφορίες, διαβάζω ερωτήσεις αν γνωρίζουμε τι κάνει και πόσα παίρνει μια μελαχρινή στο τάδε σημείο, ή αν ξέρουμε που χάθηκε μια άλλη, πασπαλισμένα είτε με φωτογραφίες της Αλβανιδοκωλάρας, είτε με άτομα που ζητάνε τάχα το τηλέφωνό της, ή την είδανε να μπαίνει σε κάποιο ξενοδοχείο με πελάτη. Όποιος έχει να γράψει κάτι σχετικό, ας το γράψει. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την ουσία του νήματος, που είναι να ενημερωθούμε για τις πουτάνες που κυκλοφοράνε στις πιάτσες της Αθήνας, κι όχι για συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Υπάρχει νήμα για χαμένες Ιερόδουλες, γράψε εκεί ότι θέλεις