You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 839
- Πόντοι
- 86
Μπράβο να μένεις και ναΕγώ δεν είμαι! Άμα μου δείχνουν πούτσα μένω!!!
σκύβεις
γονατίζουμε αρχικά να προσκυνήσουμε και μετά σκύβουμε...! Δεν είμαστε ασεβείς! :ΡΜπράβο να μένεις και να
σκύβεις
Sandra_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 292
- Πόντοι
- 21
Άμα βρω πούτσο τον πιάνω με το χέρι πρώτα και μετά σκύβω. Μη μου φύγει.γονατίζουμε αρχικά να προσκυνήσουμε και μετά σκύβουμε...! Δεν είμαστε ασεβείς!![]()
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.561
- Πόντοι
- 9.115
Περασμα χθες κατα τις 21:00 απο χαιδαρι. Αρκετη κινηση ειχε, καμια 10αρια αμαξια και μια νταλικα. Εκανα μια βολτα στο δασακι αλλα με ξυρισε η υγρασια. Πως την παλευετε ρε τυποι βραδι μεσα στο δασος?? Τελος παντων σκηνικο δεν πετυχα, 2 τελειωμενοι εκοβαν βολτα συνεχως και γυροφερναν τον νταλικιερη. Ακουσα τον μ@λ@κα τον καραλη στην μεταδοση του ματς και την εκανα.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φίλε μου καλέ εμείς από Πειραιά είμαστε πολύ μακριά για εκείΡε τύποι, ξεκινήστε να έρχεστε προς άλσος ιλισίων και άλσος γουδή. έχει τόσο χώρο για παιχνίδι και γαμήσια.
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ποιος στο Χαϊδάρι για μετά την δουλειά να τον αδειάσω το καυλι όπου γιυσταρει;
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Χαϊδάρι τώρα κάποιος ενεργητικός να τον ξεκαυλωσω;
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ελάτε στο Χαϊδάρι εσεις από ΠειραιάΦίλε μου καλέ εμείς από Πειραιά είμαστε πολύ μακριά για εκεί
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Τελικά είχε τιποτα; Εγω έφυγα γύρω στις 18:30Εχτές εκεί ήμουν 7 με 8.30 το απόγευμα μετά έφυγα χωρίς να να κάνω τίποτα.
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ποιος ερχετε Χαϊδάρι σήμερα να τον πάρω τα χυσια;
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Πολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουνΤελικά είχε τιποτα; Εγω έφυγα γύρω στις 18:30
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 839
- Πόντοι
- 86
Πολύ δύσκολα με το κρύοΠολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουν
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Όλοι για την θεία κοινωνία αλλά τελικά φεύγουν χωρίς να την πιουν. Αν σε πετύχω έλα να μου «την ταΐσεις» ?Πολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουν
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Κρυο ξεκρυο για το πουτσα πάμε. Τσαμπα η βεζινη και είναι και ακριβή η πουταναΠολύ δύσκολα με το κρύο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαϊδάρι τώρα κάποιος;
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Οποίος θέλει να χύσει ας μου πει Χαϊδάρι, Καβάλας, Πολυκάρπου. Έτοιμος και διψασμένος για γάλα και άρμεγμα π@@τ@ς
Έχεις γράψει σ' όλα τα ποστ του φόρουμ ζητόντας απεγνωσμένα πούτσα. Λάρωσε λίγο.Οποίος θέλει να χύσει ας μου πει Χαϊδάρι, Καβάλας, Πολυκάρπου. Έτοιμος και διψασμένος για γάλα και άρμεγμα π@@τ@ς