Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 7.191
Γύρω στα 40 λεπτά Μαξ από οδό θυμάμαιΜε 80 ποση ωρα την ειχες στο δωματιο;
Γύρω στα 40 λεπτά Μαξ από οδό θυμάμαιΜε 80 ποση ωρα την ειχες στο δωματιο;
πολλα τα χρηματα για 40 λεπταΓύρω στα 40 λεπτά Μαξ από οδό θυμάμαι
Στο luxury στον Εύοσμο..καλησπερα γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου την φαιδρα που ηταν στο κρυσταλ
Με ποιο όνομα;Στο luxury στον Εύοσμο..
Αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο και συνενόησου πριν πας γιατί παίζει να φας φολαΜε ποιο όνομα;
Δηλαδή;;Αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο και συνενόησου πριν πας γιατί παίζει να φας φολα
Φένια....Με ποιο όνομα;
Από ότι κατάλαβα η Άρτεμις σταμάτησε ή έφυγε για μήνες(έχει ξαναγίνει). Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν πως είναι σε άδειαΠέρασμα από crystal μιας και είχα κάποιες δουλειές στην περιοχή. Στο δωμάτιο με Νεφέλη, εντάξει μία κοπέλα της διπλανής πόρτας εμφανίσιμη (μην αποθεώνετε τόσο τις κοπέλες). Στον αγώνα normal πράγματα όχι και κάτι το τρομερό όλα καλά. Αν ξαναπεράσω θα δοκιμάσω Άρτεμις έτσι για την εμπειρία.
Whatever εκεί ήτανΑπό ότι κατάλαβα η Άρτεμις σταμάτησε ή έφυγε για μήνες(έχει ξαναγίνει). Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν πως είναι σε άδεια
Το χασαμε το κορμι πατριωτη. Η Αρτεμης εγινε ερωτικη μεταναστης. Το υπεροχο στηθος της το απολαμβανει αποκλειστικα ο γκομενος της καπου στην ΟλανδιαΑπό ότι κατάλαβα η Άρτεμις σταμάτησε ή έφυγε για μήνες(έχει ξαναγίνει). Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν πως είναι σε άδεια
Όλα τα μαγαζιά...........?Και ισχύει 100% το ότι ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτοποίηση. Δυστυχώς... Κάπως έτσι σταματά μια ακόμα δραστηριότητα...
Το κατάλαβα.....αν κάποιος όμως ξέρει και για άλλο μαγαζί ας μας πει......Για το crystal η αναφορά μου
Ειναι η Ροζιτα απο Ξηροκρηνη.![]()
Μασάζ Πέους Καλύτερο και από στοματικό από κοπέλα BBW
Μασάζ πέους με τα χέρια. Στον χώρο μου μόνο. 30 λεπτά-15ευρω 45 λεπτά-20ευρω και 1 ώρα 25ευρω. Στην Ελλάδα δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού. Το ήξερες? Ένα μασάζ πέους ωφελεί έναν άνδρα πέρα από τη σεξουαλική ευχαρίστηση και διέγερση. Έχει διάφορα ιατρικά εγκεκριμένα οφέλη που είναι εξαιρετικά για...kanesex.com
Έχουμε καμία ιδέα για το τι παίζει?