Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μεταξύ μας....μπορεί να το προβλέπει ο νόμος αλλά είναι πέρα από κάθε λογική να πληρώνεις με κάρτα στα λατρεμένα μας ιδρυματα όπως και στα μπουζούκια η σε παζάρια.
Βρε μαζι σου θα πω..ναι αλλα δεν γινεται να παμε με το γραμμα του νομου στο ενα και στο αλλο να τον αγνοουμε εντελως οπως και σε πολλα αλλα. Ειδες τι εγραψε πιο πανω ο συναδελφος, θεατρο του παραλογου ειναι.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Βρε μαζι σου θα πω..ναι αλλα δεν γινεται να παμε με το γραμμα του νομου στο ενα και στο αλλο να τον αγνοουμε εντελως οπως και σε πολλα αλλα. Ειδες τι εγραψε πιο πανω ο συναδελφος, θεατρο του παραλογου ειναι.
Πάντως τα υγειονομικά( όσα είναι εφαρμόσιμα στοιχειωδώς) είναι σωστά....κάποια τα έχουν σχεδιάσει αγαμητοι/ες όπως το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να γίνεται η πράξη ΜΕ μάσκα σαν ΠΑΙΧΝΙΔΙ....."είναι να γελάει κανείς" όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Φίλιππος Συρίγος.

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
857
Πόντοι
81
Μιας και πιάσαμε τα του υγειονομικού , αφου ειχα κραξει στο hot lady για τη βρωμιά του χώρου που δν ειχε ουτε σαπουνι ούτε μωρομαντιλα ουτε καν χαρτι , χθες λας Βέγκας δν είχανε νιπτήρα στο δωμάτιο ζηταω μωρομαντιλα και μ λεει η κοπέλα δεν έχει δν αγοράζουν εγω τα παιρνω απο τη τσέπη μ , ε της λεω την αλλη φορα θα σ φερω μια κούτα , προσφερθηκε να φέρει απο τα δικα της .. και μου έφερε ενα .. ενα ! Ας μη πουμε για το η κοπελα κανει ντουζακι στο κινητο ειναι ουτε καν δν κανουν ντουζ. Τεσπα Και μετα σου γραφω για κοβιντ και ραπιντ οκ , στη τελικη μαλακια κανουμε που παμε και κοβιντ να μην ειχε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.265
Πόντοι
39.777
Καφέ πίνεις Α)στο παγκάκι Βου)με ντελιβερι από το μαγαζί στο σπίτι ηΓου) με πιστοποιητικό μουσαντενιο από Βουλγαρία;
Συνεχίζω να κάνω τη ζωή μου όπως και πριν την επιδημία,ποτέ δεν έδειχνα χαρτιά και ποτέ δε θα δείξω χαρτιά και προσωπικά δεδομένα σε κανέναν,μάθε μπαλιτσα,νόμους,δικαιώματα και υποχρεώσεις...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Συνεχίζω να κάνω τη ζωή μου όπως και πριν την επιδημία,ποτέ δεν έδειχνα χαρτιά και ποτέ δε θα δείξω χαρτιά και προσωπικά δεδομένα σε κανέναν,μάθε μπαλιτσα,νόμους,δικαιώματα και υποχρεώσεις...
Κατάλαβα....κρατάω το Α) και το Βου).

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Δεν περίμενα να καταλάβεις,θα ήταν έκπληξη!!!
Έξω από το σπίτι υπάρχουν νόμοι...ο καθένας όσο δεν βγαίνει από το σπίτι μπορεί να νομίζει όσο θέλει ότι νόμοι δεν υπάρχουν...η ,το πολύ,ότι υπάρχουν για ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
857
Πόντοι
81
Ευχαριστω.
Και εγω προς τα εκει σκεφτομαι για αυριο πρωι βαση εμφανισης.
Στο εργο δηλαδη δεν λεει πολλα?
δε ξερω τι να απαντησω σαυτο για να ρηξεις εναν με 30 και να φυγεις μια χαρα ειναι αφου την εβαλες απεναντι στην αλλη

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Την denisse δε την ξέρω αλλά επίσκεψη στη γασμίν όλα τα λεφτά. Έκανα πέρασμα πριν λίγο καιρό με 50. Η κοπέλα είναι πολύ θερμή και αποκτάς άμεσα οικειοτητα μαζί της. Δίνει ρέστα στο δωμάτιο δεν προλαβαίνεις να παρεις ανάσα, πρωτοβουλία φούλ. Ξέρει τη δουλειά της πολύ καλά. Από εμφάνιση είναι υποκειμενικό. Προσωπικά μου αρέσε όλο το πακέτο βγάζει καύλα όλο το στυλ της (και όντως είναι στο δωμάτιο).

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Σμρ πέρασα από την Ναταλι. Μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω και τους φαν και τους υπόλοιπους. Για να το θέσω απλά, μου θυμίζει την Χρύσα Ρώπα σε ποιο γλυκιά έκδοση. Στο σαλοναρισμα την κοίταζα με μεγάλη περιέργεια και σκεφτόμουν από την μια τις κριτικές και από την άλλη την εμφάνιση. Τελικά πέρασα μέσα και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Στα του αγώνα είναι πολύ καλή όπως έχει ειπωθεί. Από εκεί και πέρα εγώ δεν θα ξανά πάω καθώς η εμφάνιση είναι όντως όχι καλή.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Denisse στο Medusa ή Jasmin στο Inside??
Γνώμες;
Denise απο εμφανιση ναι. Η γιασμιν ειναι για τσοντα. Η πιπα της απαιχτει με dt κ γλειψιμο αρχιδιων ταυτόχρονα. Πρωτοβουλιες φουλ. Επαγγελματίας σε ολα. Εμφάνιση : τουμπανο βυζι κ κωλο σκυλε προσωπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Denise απο εμφανιση ναι. Η γιασμιν ειναι για τσοντα. Η πιπα της απαιχτει με dt κ γλειψιμο αρχιδιων ταυτόχρονα. Πρωτοβουλιες φουλ. Επαγγελματίας σε ολα. Εμφάνιση : τουμπανο βυζι κ κωλο σκυλε προσωπο
Επισης αν παρεις πρόγραμμα με ακαποτο πες της να σου κανει το κολπο με το ζεστο νερο

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Είπαμε ζούμε το θέατρο του παραλόγου,όλοι έγιναν ελεγκτές και έχουν γνώμη και άποψη...δεν είσαι υποχρεωμένος να επιδεικνύεις πιστοποιητικά και γενικά ιατρικές πράξεις σε κανέναν!!!
Αζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανενα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Συναδελφε βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.. φυσικα και ειναι σωστο, αλλα οταν ολα τα στουντιο εχουν δεκαδες θεματακια να λυσουν και τα αφηνουν ετσι γιατι πολυ απλα δεν τους κυνηγανε..δεν μπορεις ξαφνικα επειδης σφιξανε οι κωλοι και πεφτουν γερα προστιματα να το παιζεις οτι εισαι νομιμος τωρα.
Ρε μεγαλε γι αυτο το λογο το παιζει νομιμος μη φαει την καμπανα κατα τ αλλα στ αρχιδια του

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Αζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανενα
...και από την στιγμή που είναι ΝΟΜΟΣ του κράτους είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα τηρούμε αυτά αλλιώς καθόμαστε σπίτι .Τα πράγματα είναι πολύ απλά....

Sethelo25

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι από Αθήνα και σκέφτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη , οι τιμές για πρωκτικό σε μπουρδέλα πόσο είναι?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.821
Πόντοι
746
Καλησπερα παιδες. Καποια γνωμη για Βιολετα-Σονια;

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Denisse δεν αφήνει σφυροκόπημα και σε εμενα τουλάχιστον ηταν βαριεστημενη τελείως, γνωρίζουμε που βρίσκεται η Μιρέλλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom