Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άστο χαρά μου δεν χρειάζεται ....Καλέ αγόρια έλεος τι λόγια είναι αυτά
Τόσο φοβερές διάφορες έχετε?
Πρόταση
Κερνάμε ποτάκι στην επόμενη έξοδο με την Άννα να σας τα βρούμε
Ποσο παει το duo?Από την χτεσινή μας έξοδο!![]()
Άντε τώρα να τις πετύχεις αυτές σε κανένα μπαράκι να είσαι μιλφακιας, να μην είσαι του χώρου και να αρχίσεις να την πέφτεις κανονικά.Από την χτεσινή μας έξοδο!![]()
Μα η βέρα είναι που τους εξιτάρει γλυκέ μου ...Άντε τώρα να τις πετύχεις αυτές σε κανένα μπαράκι να είσαι μιλφακιας, να μην είσαι του χώρου και να αρχίσεις να την πέφτεις κανονικά.
Άντε η Έλενα έχει τη βέρα της και θα κάνεις λίγο πίσω.
Και να σου αρχίσει η Άννα το τρολαρισμα και να σου λέει ότι πλέον ενδιαφέρεται μόνο για σοβαρή σχέση ??
170 ε και οι δύο για τις βασικές υπηρεσίες μας ....Ποσο παει το duo?
Έρχομαι!!! Κι όχι μόνο για ποτάκι...Καλέ αγόρια έλεος τι λόγια είναι αυτά
Πρόταση
Καλύτερα νε τους κερασετε μια παρτουζιτσα, τότε ίσως τα βρούνε!!!Καλέ αγόρια έλεος τι λόγια είναι αυτά
Πρόταση
70 ζητας εσυ. Η αλλη ποια είναι και θελει 100?170 ε και οι δύο για τις βασικές υπηρεσίες μας ....
Για μία ωρα
Κουμπαρα κανε ενα ψυχικο για την καλη καρδια που εχεις και παρε μαζι σου το μελος @athinaios44 να τον κερασεις ενα ποτακι γιατι μονο με γαλα και ταχινι τη βγαζειΚαλέ αγόρια έλεος τι λόγια είναι αυτά
Πρόταση
paixtη η allη kyria einai η anna 59080 δεν παιρνει η Αννα πιπινακι?
Στο 80 δεν ειναι και αυτη;paixtη η allη kyria einai η anna 590
παιχτη στις παρτουζες παντα αλλαζει η τιμη πολλα τα προφυλακτικα και πολλα αλλαΣτο 80 δεν ειναι και αυτη;
20 ευρώ για αναλώσιμαπαιχτη στις παρτουζες παντα αλλαζει η τιμη πολλα τα προφυλακτικα και πολλα αλλα
εσυ εμεινες στα αναλωσιμα μονο.... κριμα γιατι οπως ειπες με διαβαζεις ...δεν διαβασες ολο το μυνημα μου20 ευρώ για αναλώσιμα![]()
Γεια σου κουμπάρε εσένα ποτέ θα σε κεράσω ποτό????Κουμπαρα κανε ενα ψυχικο για την καλη καρδια που εχεις και παρε μαζι σου το μελος @athinaios44 να τον κερασεις ενα ποτακι γιατι μονο με γαλα και ταχινι τη βγαζει![]()