You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
Μια φορά πέρασα μαζί της, ίσως έχω γράψει και κριτική, γενικά μέτρια προς καλή αλλά εμένα δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση, γενικά δεν είναι ο τύπος μου. Δεν είναι κομοδίνο.αυτη η σονια στο εροτικα λεει τιποτα?
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Όχι φίλε δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά..... Διάβασε και καμιά κριτική, δυστυχώς δεν το έχει, ούτε γούστα ούτε τίποτα.... Δεν της αρέσει αυτό που κάνει προφανώς...Η Έλενα η μικρή στο Casa D' Amore αξίζει; Και σε ποιο από τα τρία είναι;
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Κάνε κουράγιο, η Λάρα έρχεται σε 2-3 βδομάδες.Εγω συναδελφοι ξεκινησα αποχη.
Χαλια η κατασταση και δεν βλεπω να καλυτερευει,ας το σκεφτουν αυτο οι μαγαζατορες και να ψαχτουν να φερουν αξιολογες κοπελες.
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 1.196
Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλησαντες η Ναταλί δουλεύει στο γκρι το οποίο ήταν κλειστό στις 1100 που πήγαδεν την βρηκες; λειπει;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Ναι στο γκρι δουλεύει που είναι το 3α αλλά πολλές φορές αναφέρεται σαν 5...δίπλα το κοκκινο είναι το 3Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλησαντες η Ναταλί δουλεύει στο γκρι το οποίο ήταν κλειστό στις 1100 που πήγα
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
Ούτε κρύο ούτε ζέστη...αυτη η σονια στο εροτικα λεει τιποτα?
Διαγραμμένο μέλος 214986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην ομάδα, ψάχνω μια κόπελα σερβα δεν μιλουσε ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα πανω 30 χρονών petite στυλ που δούλευε στο στούντιο πίσω από του πέτρου ερημίτη 2α που μπαίνεις από το πλάι και αντί για τσατσά δούλευε ένας κύριος...την ψάχνω απεγνωσμένα σώστε με !!! 
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Για μια φορά σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Όπως μπαίνεις το πρώτο δεξιά.Η Έλενα η μικρή στο Casa D' Amore αξίζει; Και σε ποιο από τα τρία είναι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Απεναντι απο το las vegas που ειναι μονο του τερμα κατω δουλευε μια μελαχρινη μιλφαρα 40+ που δινε κωλο, ξερει κανεις αμα δουλευει ακομα?
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.237
- Πόντοι
- 10.555
σε ποιο;Πέρασε κάνεις με αυτό το τουμπανο την αλινα που ήρθε αυτές τις μέρες;
Στα πάρανταις ήρθε μια Αλίνα μάλλον αυτήν θα λέει , δες στο σαίτ τους αν θέςσε ποιο;
Sex Thessaloniki | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki
Αυτήν λέωΣτα πάρανταις ήρθε μια Αλίνα μάλλον αυτήν θα λέει , δες στο σαίτ τους αν θές
Sex Thessaloniki | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki
studio-paradise.com
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 490
- Πόντοι
- 311
Ποια κοπελα θα λέγατε ειναι η ομορφότερη πρόσωπο ή εχει το καλύτερο σύνολο σε σώμα και ομορφιά προσώπου αυτη την περίοδο στα μπου;
εξαιρούνται οι τίμιες εργατικές που ειναι αντικειμενικά όχι εμφανισιμες
εξαιρούνται οι τίμιες εργατικές που ειναι αντικειμενικά όχι εμφανισιμες
Συναντηση με βλαντα χθες στο βενους2..νταξει η τυπισσα εχει διδακτορικό στην πιπα και μεταπτυχιακο στο κωλογαμησι..εδωσα 70 για πρωκτικο,με τσιμπουκωνε κανα 20(απιστευτο τσιμπουκι) και την εσκιζα το κωλαρακι για κανα δεκαλεπτο.συστηνεται για μιλφακιδες..
Πηγα σήμερα εγώ φίλεΑυτήν λέω
Τεράστια φόλα
Πιπα 1 λεπτο και αντε να τελειώνουμε
Μου ζάλισε και τα αρχιδια δε τη βόλευαν οι στάσεις
Μακρυά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180