Δεν είναι σαν τον Ξιαρχόποσα κιλα ειναι φιλε ξεχνας να πεις

Δεν είναι σαν τον Ξιαρχόποσα κιλα ειναι φιλε ξεχνας να πεις
Εσύ, έχεις πάει μαζί της? Τουλάχιστον από υπηρεσίες, συμπεριφορά λέει?xaxxaxaxa.. δεν παίζει.. καλή όμως προσπάθεια...
φιλε καλό μεσημέρι ενα τηλέφωνο στείλε πμ . ΕυχαριστωΣυναγωνιστη ενα τηλ αν υπαρχει στειλε πμ
OkΦίλος κάνε λογαριασμό στο κανεσεξ και μίλα κατευθείαν μαζί της , το λέει και στην κριτική ο τύποσ
Βοηθα φιλεΤο θέμα είναι ότι πολλα παιδιά έχουν θέμα με την εγγραφή στο κάνε σεξ και δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα αν δεν μπορούν η δεν έχουν ινσταγκραμ .(να τους βοηθήσω με πμ τους καταλαβαίνω ).
Θα στειλεις τηλ;Bρε μπας κ εισαι ο σύζυγος κ την έβγαλες κλαρί να αποπληρώσεις στεγαστικό :-)
Bρε Γιώργο...... χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν σε ξέρω - δεν με ξέρεις, από το δεν είναι μοντέλο, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πηδήξεις αυτήν, είναι μια απόσταση από εδώ μέχρι τον Αρη.παίδες εννοείτε ότι μόνο χοντροκαυλωμένος θα πάει.... Αλλά ξέρετε πόσοι γουστάρουν με 40 να γαμάνε θείτσες. Δεν είναι μοντέλο σίγουρα αλλα για 40 αξίζει
Το μόνο πρόβλημα, Φαραώ, είναι ότι την ρώτησα για να το δώσω εγώ και μου είπε όχι. Μια φορά έδωσα το τηλέφωνο μίας κοπέλας, έχοντας πάρει ευτυχώς το οκ, και ο τύπος βγήκε ο Απόλυτος Μαλακας. Όταν μίλησα με την κοπέλα, με έβρισε για τους "φίλους" που έχω. Της έσπασε τα νεύρα με το να προσπαθεί να την ρίξει γκόμενα, παίρνοντας την συνέχεια τηλέφωνο. Ευτυχώς που είχα πάρει το οκ. Από τότε μόνο εάν έχω την έγκριση της ή το τηλέφωνο υπάρχει σε αγγελία, το δίνω.Το θέμα είναι ότι πολλα παιδιά έχουν θέμα με την εγγραφή στο κάνε σεξ και δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα αν δεν μπορούν η δεν έχουν ινσταγκραμ .(να τους βοηθήσω με πμ τους καταλαβαίνω ).
Bρε Γιώργο...... χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν σε ξέρω - δεν με ξέρεις, από το δεν είναι μοντέλο, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πηδήξεις αυτήν, είναι μια απόσταση από εδώ μέχρι τον Αρη.
Μίλησα μαζί τους.... 50-60 μου είπαν (δεν καταλαβα ποιά η διαφορά για την χρεωση και απο τί εξαρτάται) για μισή ώρα μασαζακι & σεξ. Μου έστειλαν και φωτο απο 3-4 κοπελες όλες πιτσιρίκες και αρκετά καλες στις φωτο τουλαχιστον......10 με 10 δουλευουν....τουλαχιστον εμφανισιακα αξιζουν ή μπαζα?
Αλλοδαπά φαντάζομαι....Μίλησα μαζί τους.... 50-60 μου είπαν (δεν καταλαβα ποιά η διαφορά για την χρεωση και απο τί εξαρτάται) για μισή ώρα μασαζακι & σεξ. Μου έστειλαν και φωτο απο 3-4 κοπελες όλες πιτσιρίκες και αρκετά καλες στις φωτο τουλαχιστον......10 με 10 δουλευουν....
Επικοινώνησα κι εγω.Αλλοδαπά φαντάζομαι....
Κοροιδα ψαχνει ο τυποσ απλαΤύπε Τζωρτζ101275, αντιλαμβάνομαι τη ζέση που δείχνεις για να ενημερώσεις τους χύστες του σάητ αλλά όπως επανειλημμένα έγραψες (δεν την ξέρεις, σου είπε θα έρθει δεν ήρθε, τελικά ήρθε αλλά δεν ξέρεις) κλπ. Γιατί δεν πας εσύ να ρίξεις έναν διερευνητικό τσοπού και να μας γράψεις μια αναλυτική περιγραφή του αγώνα;;;; Από τη φώτο που βλέπω, απευθύνεσαι σε σκληροπυρηνικούς χύστες, κομάντα!!!
Μπορείς να στείλεις το τηλ της??καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει