Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
ποσα κιλα ειναι φιλε ξεχνας να πειςκαλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
ποσες φορες ακομη θα το γραψεις....και σε ποσα νηματαΚαλησπέρα στην παρέα. Μία τύπισσα που γνώρισα σε site στο ίντερνετ έρχεται αύριο Αθήνα. Θα μείνει σε ξενοδοχείο στην Συγγρού και θέλει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όποιος ενδιαφέρεται παίζει τηλέφωνο ....
καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
δεν βρισκει ανταποκριση φαινεται και το γραφει ξανα και ξανα μπας και τσιμπησει καποιοςποσες φορες ακομη θα το γραψεις
εσυ εισαι μαστορα μηπως?μου έστειλε μήνυμα μια ανεξάρτητη ερασιτέχνης είναι τωρα αθήνα σε ξενοδοχείο στην συγρρού. Οποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. Πέρνει 40 από ότι μου έχει πει. Είναι 45 αρα με βυζάρες
πες της να παει στο ΚΑΠΗμου έστειλε μήνυμα μια ανεξάρτητη ερασιτέχνης είναι τωρα αθήνα σε ξενοδοχείο στην συγρρού. Οποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. Πέρνει 40 από ότι μου έχει πει. Είναι 45 αρα με βυζάρες
αυτή ήταν αδύνατη προς αυτή την φακλάνα!Η Ρουλα Βροχοπουλου είναι?
αντε μεχρι εκει να δεις αν ερχομαι...καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
Ρε συ φίλε, όλα καλά, αλλά πες της να σου στείλει καμία φωτογραφία της προκοπής να βάλεις, και τίποτα σε ολόσωμο. Αυτή η φωτογραφία σε αποτρέπει να το σκεφτείς ακόμα.καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
Αφού το έγραψε σε 4-5 μεριές εδώ μέσα και δεν είδε προκοπή .... είπε να ανοίξει ανεξάρτητο θεματάκι μπας και τσιμπήσει κανένας χοντροκαυλωμένος !!!40 ευρώ αυτή και κανά τριχίλιαρο ο ψυχίατρος μετά για να συνέλθουμε από το ψυχοσωματικό τραύμα...... ρε πάτε καλά, τι θέματα ανοίγετε?
"Χοντροκαυλωμένος " όπως το λες ???Αφού το έγραψε σε 4-5 μεριές εδώ μέσα και δεν είδε προκοπή .... είπε να ανοίξει ανεξάρτητο θεματάκι μπας και τσιμπήσει κανένας χοντροκαυλωμένος !!!
Bρε μπας κ εισαι ο σύζυγος κ την έβγαλες κλαρί να αποπληρώσεις στεγαστικό :-)μου έστειλε μήνυμα μια ανεξάρτητη ερασιτέχνης είναι τωρα αθήνα σε ξενοδοχείο στην συγρρού. Οποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. Πέρνει 40 από ότι μου έχει πει. Είναι 45 αρα με βυζάρες