petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.096
- Πόντοι
- 2.536
Δεν είμαι της παρτούζας....είμαι κυριαρχικός τύπος??και οι τρις άμα θέλετε)
Δεν είμαι της παρτούζας....είμαι κυριαρχικός τύπος??και οι τρις άμα θέλετε)
να τραβάς βίντεο όπως είπες)Δεν είμαι της παρτούζας....είμαι κυριαρχικός τύπος??
Σουίτα 42 στο 4ο όροφο στο Bill είναι η φωτογραφία Στέλλα ???
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να σε έχω στημένη στα τέσσερα και να κανω άλλα από το να σε βγάζω βίντεο?να τραβάς βίντεο όπως είπες)
ναι, 47Σουίτα 42 στο 4ο όροφο στο Bill είναι η φωτογραφία Στέλλα ???
Ωραία σουίτα ,πολύ μεγάλος χώρος που μπορείς να κάνεις παντού ότι φανταστείς ...ναι, 47
μμμμμ) γουστάρω) αγαπημενη μου στάση)Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να σε έχω στημένη στα τέσσερα και να κανω άλλα από το να σε βγάζω βίντεο?
Εμένα να δεις....ειδικά όταν έχω τέτοιους κώλους μπροστά μου!μμμμμ) γουστάρω) αγαπημενη μου στάση)
ωραίος χώρος, αλλά μικρό τζακούζι, κακό στρώμα και αιρκοντίσιον σε λάθος σημείο, καλοκαίρι σκας από τη ζεστή, απέναντι πιο καλές σουίτεςΩραία σουίτα ,πολύ μεγάλος χώρος που μπορείς να κάνεις παντού ότι φανταστείς ...
Γιαυτό έγραψα 42 ,η πρώτη απέναντι από το ασανσέρ ...δεν ήξερα ότι είχε και άλλες ...μήπως είναι 46? έχω ξεχασειωραίος χώρος, αλλά μικρό τζακούζι, κακό στρώμα και αιρκοντίσιον σε λάθος σημείο, καλοκαίρι σκας από τη ζεστή, απέναντι πιο καλές σουίτες
Εμένα να δεις....ειδικά όταν έχω τέτοιους κώλους μπροστά μου!
απέναντι στο άλλο χοτέλ (PRIVE) εννοούσα) sorry)Γιαυτό έγραψα 42 ,η πρώτη απέναντι από το ασανσέρ ...δεν ήξερα ότι είχε και άλλες ...
Αυτό το μπαλκόνι πρέπει να είδε πολλά αυτο το καλοκαίρι
Mmmmm)Αυτό το μπαλκόνι πρέπει να είδε πολλά αυτο το καλοκαίρι
Βάλε λίγο πιο μεγάλο βίντεο. Δεν βλέπουμε τίποτα έτσι
Βάλε λίγο πιο μεγάλο βίντεο. Δεν βλέπουμε τίποτα έτσι