vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Ποια είναι;Ξέρει κανενας που μπορώ να την βρω ;!
Ποια είναι;Ξέρει κανενας που μπορώ να την βρω ;!
Δεν είναι χοντρή, εννοείται. Είναι μεγαλόσωμη και νταρντανα αλλά δεν έχει στήθος. Πρόσωπο τραβελοφερνει, αν και είναι κοπέλα νεαρή. Μην παρεξηγηθω δεν είναι τραβελι το κορίτσι.Είναι ψηλή και γεμάτη δλδ?Δεν έχω περάσει ποτέ.Αξίζει?
Ξέρει κανενας που μπορώ να την βρω ;!
Γι αυτό εγώ καλλιεργώ γενειάδα. Κάτι έμαθα από υγιεινή.Σχετικά με τα ποσταρίσματα για HPV
Κύριοι, θέτω υπόψη σας ότι είναι μέγα σφάλμα να ξυρίζετε τα παπάρια σας λίγο πριν πάτε στις πουτάνες.
Με το ξύρισμα, ακόμη και με ηλεκτρική μηχανή, προκαλούνται μικροτραυμτισμοί στο δέρμα, ορατοί και αόρατοι.
Το δέρμα επουλώνεται σε 4 ημέρες.
Μέχρι να επουλωθεί, το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε πλήθος βακτηρίων, ιών, μικροβίων, σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου, και λοιπών παθογόνων, όχι μόνο από τα μουνιά των πουτάνων, αλλά ακόμα και από το ίδιο το δέρμα σας.
Ηλικία ; Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή που πρίν από 3-4 χρόνια σαλονάριζε στο ίδιο σαν "Αλεξάνδρα" ; στις απογευματινές κυρίως βάρδιεςΜεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Ροζαλια την παρουσίασαν για Ελληνίδα, καστανή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα .
καλό νέο η επιστροφή της Ρίτας, πολύ τίμιαΕπιστροφη της Ριτας που ηταν στο Διδυμου 22 και στο φωκαιας 24 πριν κανα χρονο,τωρα απο σημερα θα ειναι στο φωκαιας 19,η Ιζαμπελα ξαναπηγε στον οροφο του φωκαιας 17,τρελιαρα η Ριτα,μιλφ ξανθο μακρυ μαλι κανονικο σωμα και υψος με θυμηθηκε απο τα προηγουμενα σπιτακια που ηταν,περασα στα ενδοτερα,παραμενει τρελιαρα μεσα χορευει μονη της,μιλαει μονη της στα του αγωνα καλη ειναι,οχι τιποτα το φοβερο αλλα το τιμαει το
Αδερφε τι ωρες δουλεύει??Συνάντηση με Ιζαμπέλα στο Φώκαιας 19 στης 16:00
Νταρντανα όντος.οταν πάει να μπει στο δοματιο σκιβει για να χορεσει. Μικρό βιζια κολάρα με τατού γλικια φατσούλα.
Αυτές οι κραυγές είναι για γέλια αλλά δεν πειράζει.φανταζομαι τον πρώτο που πειγε θα επαθε σοκ.
Την πήρα από όλες τις τριπες
Πίπα κολο και μουνι.
Δεν στινοταν πολύ καλά .στα τέσσερα με έσπρωχνε με την κολάρα της .θα πέσω κάτω της λέω.ειμαι 63 κιλά και αυτή θεορατη.παντος έκατσε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα για 12 λεπτά σε πολλές στάσεις.
Βέβαια περιμένεις απο τέτοια κολάρα να ανοίγει μεγαλόπρεπα.
Δεν βαριέσαι θα την ανοίξουν οι συναγωνιστές
Φ109 μήπως θες να πεις; Το Φ104 είναι στούντιο.Εκτός από Πάολα στο φ104 ποια προτεινετε;Κάτια η Γιασμίν;
Για το στουντιο εννοώΦ109 μήπως θες να πεις; Το Φ104 είναι στούντιο.
Α οκ, απλά είμαστε στην ενημέρωση για μπουρδέλα.Για το στουντιο εννοώ
10:00 με 17:00 προινη βάρδιαΑδερφε τι ωρες δουλεύει??
Παραμένω ενεργός και βράχος στις απόψεις μου, να 'σαι καλά δικέ μου..!Καλησπέρες..!!Ελα ρε Μάϊκ,καλώς τον! Χρόνια και ζαμανια!
Εγώ νόμιζα ρε συ ότι σταμάτησες το σπορ του Bou.
Αδερφέ μου καλησπέρα, ναι είχα, ήταν δίκαιο και επέστρεψα..!Δεν ήξερα ότι είχες ban.
![]()