argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.120
- Πόντοι
- 16.235
Μάλλον είσαι πατημένο κρουασάν κι εσύ άρα απλά...ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ!Μη παρεξηγεις τον argyrotoxo τυπε το χει συνηθειο να λεει μαλακιες
Μάλλον είσαι πατημένο κρουασάν κι εσύ άρα απλά...ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ!Μη παρεξηγεις τον argyrotoxo τυπε το χει συνηθειο να λεει μαλακιες
Δεν ειμαι εγω πατημενο κρουασαν εσυ λες μαλακιες οπως πανταΜάλλον είσαι πατημένο κρουασάν κι εσύ άρα απλά...ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ!
Τις δύσκολες μέρες του μήνα βιώνεις πάλι;Πάρε ένα ντεπον και πέσε για ύπνο....Δεν ειμαι εγω πατημενο κρουασαν εσυ λες μαλακιες οπως παντα
Προλαβαίνεις να σβήσεις το σχόλιο...θα σε κοροϊδεύει όλο το φόρουμ, ήδη δύο σε τρολαραν...Δηλαδή είσαι από αυτούς που πηγαίνουν με τις σαγιονάρες στα μπουρδέλα ?Τι σκατα έχετε πάθει με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα ρε μπουμπουνες; Εσείς το καλοκαίρι πάτε στα μπουρδέλα με κοστούμι; Γουστάρουμε σαγιονάρα και βερμούδα να παίρνουν αέρα τα αρχιδια μας και να τα βγάζουμε κατευθείαν στο δωμάτιο και στο μπάνιο να μπαίνουμε με τις σαγιονάρες όσο μπορούμε το καλοκαίρι εσείς ρε μπίχλες χειμώνα καλοκαίρι ξυπόλητοι στο μπάνιο;
Αυτή είναι η επίσημη εμφάνιση για στούντιο...στον Βαρδάρη η αν είχε καύσωνα μάλλον ξυπόλητος και ημίγυμνος.με αξεσουάρ ρόπαλο σαν τον Ηρακλή να γαμαει και να δερνει...εμφάνιση από τις πασαρέλες της Tree-river street όχι μαλακίες....Προλαβαίνεις να σβήσεις το σχόλιο...θα σε κοροϊδεύει όλο το φόρουμ, ήδη δύο σε τρολαραν ήδη...Δηλαδή είσαι από αυτούς που πηγαίνουν με τις σαγιονάρες στα μπουρδέλα ?
Αν ήσουν ημίγυμνος με μαγιό και πετσέτα στο σβέρκο σε είχα δει ????Συναδελφοι εχω παει με παντοφλα..σοβαρα τωρα, γυρνουσαμε απο παραλια και μπηκα σε ενα στουντιο.
Δεν ασχοληθηκε κανενας,ουτε τσα2 ουτε η κοπελα.
Θυμαμαι ομως στο βαρδαρη σκηνικο..παιζει εξω να ειχε μειον και μπαινει ενας μεσα στο ρδελο με κοντομανικο..και τον λεει η τσα2 απο ηρθες εσυ; απο την αφρικη ?
Αξίζει δοκιμή καλή πίπα αλλά δε γλύφει αρχιδια κάποτε ήταν στανταρακι μουΜια ερώτηση, με την Ίνα που δουλεύει στο Red Light/Night έχει κανείς εμπειρία και γνώμη;
Ναι είμαι ένας από αυτούς και ζούμε ανάμεσα σας ???Προλαβαίνεις να σβήσεις το σχόλιο...θα σε κοροϊδεύει όλο το φόρουμ, ήδη δύο σε τρολαραν...Δηλαδή είσαι από αυτούς που πηγαίνουν με τις σαγιονάρες στα μπουρδέλα ?
Βαλτην ενα κωλοδακτυλο να γουσταρειΡε ουτε πατημένο κρουασάν ειμαι ουτε μεσα στη μπιχλα με σαγιονάρα??, η γκόμενα είναι απαράδεκτη , αμα λετε μια καστανοξανθη με σλιμ σώμα και ωραίο βυζί από Ουκρανία η καρμεν ειναι
Όταν τα μπουζούκια στο μύλο ήταν ακόμα μαχημα όλες οι μπακουροπαρεες μετά βοορ για γαμησι. Πως νομίζεις ήταν ντυμένοι? Ακομα και εγώ έτσι έσκαγα μύτη. Μια μέρα φορούσα και γραβάτα και έκανε η Μαρίζα ένα τέταρτο να μου την βγάλει. Ωρε μαλακα μου τι εποχές μου θύμισες τώρα.Πηγαιναμε και μαμά Τερέζα τρώγαμε σαν τα ζώα. Ωραία χρόνια τότε που ο Μύλος μετρούσε. Φυσικά τότε είχε και δυνατά μουνετα να δουλεύουν.Καμμια σχέση με το σημερινό χάλι.Εχω δει εναν ηταν με κουστουμι και γελουσα..λογικο βεβαια να φοραει, γιατι ηταν αργα το βραδυ και μαλλον ειχε φυγει απο τα μπουζουκια..αλλα εμενα μου φανηκε αστειο. Οπως το βλεπει ο καθενας..εγω ας πουμε να βαλω επισημο ντυσιμο και να παω στα ρδελα δεν θα το κανω ποτε.
Αχ ..οι καλές προμνημονιακες μέρες...ευτυχώς τα προλάβαμε αυτά και δεν έχουμε αποβλακωθει σαν τα σημερινά πιτσιρίκια.Αραγε θα δουν τέτοιες μέρες;Ψιλοαμφιβολο....Όταν τα μπουζούκια στο μύλο ήταν ακόμα μαχημα όλες οι μπακουροπαρεες μετά βοορ για γαμησι. Πως νομίζεις ήταν ντυμένοι? Ακομα και εγώ έτσι έσκαγα μύτη. Μια μέρα φορούσα και γραβάτα και έκανε η Μαρίζα ένα τέταρτο να μου την βγάλει. Ωρε μαλακα μου τι εποχές μου θύμισες τώρα.Πηγαιναμε και μαμά Τερέζα τρώγαμε σαν τα ζώα. Ωραία χρόνια τότε που ο Μύλος μετρούσε. Φυσικά τότε είχε και δυνατά μουνετα να δουλεύουν.Καμμια σχέση με το σημερινό χάλι.