Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Κάνε μια μετάφραση στο +40 τα υπόλοιπα τα ξέρω...???

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Στο Crystal τι παίζει αυτές τις μέρες? Για ποια κορίτσια λέω....

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
262
Πόντοι
21
Άρχισα να ξενερώνω με την υπόθεση μασάζ γενικά... Πλέον μου φαίνεται θα ξεκινάμε τη συζήτηση με το " Ποια κοπέλα δεν έχει περίοδο" .... Συνεχίζω την αναζήτηση για αξιόλογο μέρος ανατολικά μιας και το massagio δυστυχώς θεωρείται ότι χειρότερο στη πιάτσα

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Άρχισα να ξενερώνω με την υπόθεση μασάζ γενικά... Πλέον μου φαίνεται θα ξεκινάμε τη συζήτηση με το " Ποια κοπέλα δεν έχει περίοδο" .... Συνεχίζω την αναζήτηση για αξιόλογο μέρος ανατολικά μιας και το massagio δυστυχώς θεωρείται ότι χειρότερο στη πιάτσα
Αδερφέ αν βρεις κάτι πες και σε εμάς!Μέχρι και η Ρίτα από aqua μας το έπαιξε ιστορία!:) Χίλιες φορές με τη Τσαρίνα αν και δεν κάνει και αξέχαστο μασαζ...

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
262
Πόντοι
21
Αδερφέ αν βρεις κάτι πες και σε εμάς!Μέχρι και η Ρίτα από aqua μας το έπαιξε ιστορία!:) Χίλιες φορές με τη Τσαρίνα αν και δεν κάνει και αξέχαστο μασαζ...
Μα δεν έχει τίποτα... Γενικά ούτε μασάζ ούτε κοπέλα στο χώρο της για απλές υπηρεσίες, εννοώ κοπέλα που να είναι άνω του μετρίου

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.158
Πόντοι
206
Η Φαίδρα σταμάτησε από το κρυσταλ πήρα κάνα 2 φορές και μου είπαν είναι σε αδεια

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/xalarotiko-masaz-6970-053-309_i1015907

Επισκέφτηκα την μεγάλο κοπέλα εδώ πριν λίγες μέρες. . Μιας και πρόσβαση σε πριβε δεν έχω γιατί πλέον δεν μένω Θεσσαλονίκη. Μου είπε 40 χρόνων είναι αλλά μπορεί να κρύβει μια δεκαετια?.
Μαλακια μου που κάθισα. Από μασάζ δεν το κατέχει. Έκανε πίπα της κακιάς ώρας αλλά τα πήρε στο στόμα. Τζάμπα πήγε το 50 ευρώ. Δεν θα την πρότεινα με τίποτα. Αν υπάρχει καμία καλή περίπτωση με καλό μασάζ ας μου προτείνει κάποιος να πάω. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται εκτόνωση και με τι τρόπο. Με ενδιαφέρει το μασάζ να είναι καλό.

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες ειμαι μελος τωρα αρκετο καιρο και παρακολουθω ποτε ποτε τα σχολια σας!
Αν και απεχο κανα 1.5 χρονο περιπου απο αυτο του ειδους το σπορ :) θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας σε ποιο μαγαζι να παω
Vana spa ? (ειχα παει πολυ παλαιωτερα ) η crystal μοναστηριου ? και αν υπαρχει και καποια καλη συσταση που πρωτεινετε στα κοριτσια που δουλευουν αυτο το διαστημα?να αναφερο εδω οτι ειμαι πατρεις μεγαλου στηθους !!!!
ευχαριστω για το χρονο σας!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/xalarotiko-masaz-6970-053-309_i1015907

Επισκέφτηκα την μεγάλο κοπέλα εδώ πριν λίγες μέρες. . Μιας και πρόσβαση σε πριβε δεν έχω γιατί πλέον δεν μένω Θεσσαλονίκη. Μου είπε 40 χρόνων είναι αλλά μπορεί να κρύβει μια δεκαετια?.
Μαλακια μου που κάθισα. Από μασάζ δεν το κατέχει. Έκανε πίπα της κακιάς ώρας αλλά τα πήρε στο στόμα. Τζάμπα πήγε το 50 ευρώ. Δεν θα την πρότεινα με τίποτα. Αν υπάρχει καμία καλή περίπτωση με καλό μασάζ ας μου προτείνει κάποιος να πάω. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται εκτόνωση και με τι τρόπο. Με ενδιαφέρει το μασάζ να είναι καλό.
Μονο μασαζ έχει δεκάδες μαγαζιά φίλε και φτηνά και καλά!
απλά googlare μασαζ θεσσαλονικη, ωστόσο ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Αν δεν διαβάζεται λιγο αυτά θα συμβαίνουν, το έχω πει και εγω και αλλοι εδώ μέσα, η Ρίτα (και οχι μονο ) έχει κουραστεί και το παίζει ντίβα, επειδή όντως κάποτε ξεχώριζε αλλά όχι τώρα, χρειάζεται αγρανάπαυση.
Τι σου έκανε δλδ;

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300

Βάλε 20αετια και μπορεί και παραπάνω

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Την καλησπερα μου σε ολους. Επειτα απο χρονια σαν επισκεπτης στο φορουμ ειπα κι εγω να γραψω τις εμπειριες μου. Ολα ξεκινησαν το 2007 στην Αθηνα αλλα τελος παντων τα τελευταια 2 χρονια μενω εξω απο την Θεσσαλονικη. Πελατης στο belladonna που εχει τα 2 πιο ωραια μουνια και εχω γυρισει και αρκετα μασατζιδικα. Πρωτα πηγα Βανα οπου περασα με Μαγκυ πολυ δεκτικη μετα με Ινα οπου στην αρχη ηταν πολυ δεκτικη αλλα πριν κανα 4μηνο που πηγα ηταν ξινη μεχρι το κοκκαλο. Εχω περασει στο ζεσι με μια γεματουλα για μασαζ στο οποιο δεν θα σχολιασω κατω του μετριου, Κρυσταλ με Τοκυο πολυ καλη και δεκτικη και θελω να δοκιμασω και απο ακουα μερια να δω τι γινεται. Αν και χωρις να το παιξω ψωνιο γτ πραγματικα δν ειμαι επειδη ειμαι γυμναστηριακος και εχω μουσια και καμια 15αρια τατου παντα οι κοπελες ηταν πολυ καλες μαζι μου γενικα....... χαχαχαχσχα μεχρι και ραντεβουδακι εκτος εχω κανει. Τελος παντων αυτα απο εμενα. Θα γραφω πλεον εντυπωσεις συχνα αν και κουρασε η ολη φαση με τα μασσατζιδικα και τις κοκοτες που δουλευουν εκει.

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Εσύ τι περιμένεις δηλαδή από το τηλ να σε πουν ότι ναι στον παίζουν?
Κ στα γνωστά πού ξέρουμε ότι ισχύει πάρε ένα τηλ να δεις το ίδιο θα σού πουν
Αυτά μόνο από κοντά κ ακόμη πιο σίγουρα μέσα στο δωμάτιο
Το ξέρω παιχταρά μου απλά έχουν πολύ πλάκα στο τηλέφωνο, που ενώ ξέρουμε τι γίνεται σου λένε με τίποτα! χαχααχαχα

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Την καλησπερα μου σε ολους. Επειτα απο χρονια σαν επισκεπτης στο φορουμ ειπα κι εγω να γραψω τις εμπειριες μου. Ολα ξεκινησαν το 2007 στην Αθηνα αλλα τελος παντων τα τελευταια 2 χρονια μενω εξω απο την Θεσσαλονικη. Πελατης στο belladonna που εχει τα 2 πιο ωραια μουνια και εχω γυρισει και αρκετα μασατζιδικα. Πρωτα πηγα Βανα οπου περασα με Μαγκυ πολυ δεκτικη μετα με Ινα οπου στην αρχη ηταν πολυ δεκτικη αλλα πριν κανα 4μηνο που πηγα ηταν ξινη μεχρι το κοκκαλο. Εχω περασει στο ζεσι με μια γεματουλα για μασαζ στο οποιο δεν θα σχολιασω κατω του μετριου, Κρυσταλ με Τοκυο πολυ καλη και δεκτικη και θελω να δοκιμασω και απο ακουα μερια να δω τι γινεται. Αν και χωρις να το παιξω ψωνιο γτ πραγματικα δν ειμαι επειδη ειμαι γυμναστηριακος και εχω μουσια και καμια 15αρια τατου παντα οι κοπελες ηταν πολυ καλες μαζι μου γενικα....... χαχαχαχσχα μεχρι και ραντεβουδακι εκτος εχω κανει. Τελος παντων αυτα απο εμενα. Θα γραφω πλεον εντυπωσεις συχνα αν και κουρασε η ολη φαση με τα μασσατζιδικα και τις κοκοτες που δουλευουν εκει.
Στο belladonna πήγες πρόσφατα φίλε μου?

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Εσύ τι περιμένεις δηλαδή από το τηλ να σε πουν ότι ναι στον παίζουν?
Κ στα γνωστά πού ξέρουμε ότι ισχύει πάρε ένα τηλ να δεις το ίδιο θα σού πουν
Αυτά μόνο από κοντά κ ακόμη πιο σίγουρα μέσα στο δωμάτιο
Σε αυτά που ανέφερα πιο πάνω έχεις καμιά έγκυρη πληροφορία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom