asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 610
- Πόντοι
- 301
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την ταταρα Ρωσίδα Ουκρανίδα russian travel γκόμενά να ξεκαθαρίσω.
Θετικά
1. Ωραία γκόμενά.
2. Ωραίο κορμί.
3. Καλή πιπα
4. Καλή σχετικά συμμετοχή.
Αρνητικά.
1. Σου βγάζει το λάδι για να πας.
2. Χώρος κρεβάτι κάτω με τα σεντόνια να είναι πατημένα (τι διαλο με τα παπούτσια τριγυρνούν)
4. Δάχτυλο γιοκ
5.φιλια μέτρια όχι βαθιά.
6. Καμία σχέση με την φωτογραφία.
7. Στη φωτογραφία φαίνεται λεπτή προς σκιν κοιλιά φέτα. Ένω ήταν μια πιο τσουπωτη κσι φυσικά με κοιλιά χαλαρή που στα 4 αν την έπιανες από κάτω κρεμόταν το λίπος. Αυτό όμως δεν την βάζέί σαν σύνολο ότι έχει άσχημο κορμί.
8. Στο 20 μου λέει πρέπει να τελειώσεις της λέω μωρό μου άσε να σε σκίσω λίγο ακόμα...με τα πολλά τελειώνω στο 30.
Λέω μην είσαι με το χρονόμετρο ούτε ένα τέταρτο δεν κάναμε σεξ μου λέει ο χρόνος μετράει από την ώρα που ανοίγω την πόρτα.
Δηλαδή το τσιγάρο και το μπάνιο είναι μέσα στο χρόνο.
9. Δεν κάνει anal cif cim
Θετικά
1. Ωραία γκόμενά.
2. Ωραίο κορμί.
3. Καλή πιπα
4. Καλή σχετικά συμμετοχή.
Αρνητικά.
1. Σου βγάζει το λάδι για να πας.
2. Χώρος κρεβάτι κάτω με τα σεντόνια να είναι πατημένα (τι διαλο με τα παπούτσια τριγυρνούν)
4. Δάχτυλο γιοκ
5.φιλια μέτρια όχι βαθιά.
6. Καμία σχέση με την φωτογραφία.
7. Στη φωτογραφία φαίνεται λεπτή προς σκιν κοιλιά φέτα. Ένω ήταν μια πιο τσουπωτη κσι φυσικά με κοιλιά χαλαρή που στα 4 αν την έπιανες από κάτω κρεμόταν το λίπος. Αυτό όμως δεν την βάζέί σαν σύνολο ότι έχει άσχημο κορμί.
8. Στο 20 μου λέει πρέπει να τελειώσεις της λέω μωρό μου άσε να σε σκίσω λίγο ακόμα...με τα πολλά τελειώνω στο 30.
Λέω μην είσαι με το χρονόμετρο ούτε ένα τέταρτο δεν κάναμε σεξ μου λέει ο χρόνος μετράει από την ώρα που ανοίγω την πόρτα.
Δηλαδή το τσιγάρο και το μπάνιο είναι μέσα στο χρόνο.
9. Δεν κάνει anal cif cim