giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 2.306
Το ξανασκέφτηκα ..άστο καλύτεραΑν παρεξηγηθείς, με τον σωματότυπο που έχει, πιστεύω θα δέρνει άσχημα![]()
Το ξανασκέφτηκα ..άστο καλύτεραΑν παρεξηγηθείς, με τον σωματότυπο που έχει, πιστεύω θα δέρνει άσχημα![]()
Παίδες για όσους ξέρουνε τιν ερμιονη που κανονίζεις μέσο μηνύματος στο κάνεσεξ αν κάποιος εχει πάει μαζί τις θελω το γνώμη του αν ειναι αυτη στιν αγγελία γιατι τις μοιάζει παρά πολυ και ας εχει θολώσει το πρόσωπο![]()
Ελλη σκέτο μέλι... ξανθιά ελληνοσερβα
Είμαι η Ελισάβετ και είμαι 23 ετών. Στόχος μου είναι η απόλαυση σου & πάντα τον πετυχαίνω.. Θέλω να ζήσουμε μαζί όλες τις...μυστικές φαντασιώσεις σου.σε δικό σου χώρο η ξενοδοχείο.. {{{{6948382483}}} Καλεσέ με τώρα, στο τηλέφωνο που βλέπεις για μια εμπειρία που δεν γίνεται να χάσεις...kanesex.com
είναι γραφείο με πολαπλές αγγελίες και ποικιλία φωτογραφιών. Υπάρχει πιθανότητα να είναι από αυτά που βάζουν φωτογραφίες από όπου βρούν οπότε να έτυχε να πετύχαν φωτό αυτής που νομίζεις. Αλλά δεν είναι η ίδια εκείνη βάζει προσωπικές αγγελίες από προσωπικό διαφημιστικό λογαριασμόΕμενα θα μου πει κάποιος αν τελικά του φαίνεται ίδια η ερμιονη με αυτη εδω για όποιον τι ξέρει λεω https://kanesex.com/erotikes-ypires...kes/kormara-me-pathos-kai-oreksoyles_i1340183
Συν και το ότι έχει άλλο νούμερο τηλεφώνου..είναι γραφείο με πολαπλές αγγελίες και ποικιλία φωτογραφιών. Υπάρχει πιθανότητα να είναι από αυτά που βάζουν φωτογραφίες από όπου βρούν οπότε να έτυχε να πετύχαν φωτό αυτής που νομίζεις. Αλλά δεν είναι η ίδια εκείνη βάζει προσωπικές αγγελίες από προσωπικό διαφημιστικό λογαριασμό
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά οι φωτογραφίες είναι της Ερμιόνης πάντωςείναι γραφείο με πολαπλές αγγελίες και ποικιλία φωτογραφιών. Υπάρχει πιθανότητα να είναι από αυτά που βάζουν φωτογραφίες από όπου βρούν οπότε να έτυχε να πετύχαν φωτό αυτής που νομίζεις. Αλλά δεν είναι η ίδια εκείνη βάζει προσωπικές αγγελίες από προσωπικό διαφημιστικό λογαριασμό
Συναγωνιστής μερικές σελίδες πίσω, είχε αναφέρει ότι είναι παρέα από Ρωσιδια.Μήπως εκεί είναι η εξήγηση για το φαινόμενο της "κοιλούμπας"? Μήπως απλά στον ίδιο χώρο, παίζουν, ανάλογα με τα κέφια τους και τις "εξωτερικές" δουλειές, 2-3 τύπισσες? Και μήπως τελικά είναι αυτός ο λόγος που οι φωτός είναι λίγο φλου? Το θέμα όμως είναι ποια θα πετύχεις?που την είδες την κοιλούμπα πραγματικά εγώ δεν είδα κατι τετοιο φιλαράκο απόψεις του καθενός
ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ 22 του μήνα μπαίνει η σύνταξη τής μαμάς σου ??Ωραίος ευχαριστώ φιλος
Αδελφέ δεν νομίζω να είναι Παρέα με κάποιες δεν μου είπε κατί τέτοιο. Τώρα εγώ μιλάω για την κοπέλα που είναι από το Ουζμπεκιστάν και την λένε Νίκη . Οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω . Αν κάπου σας κάλυψα νομίζω για μένα αυτή είναι η αλήθειαΣυναγωνιστής μερικές σελίδες πίσω, είχε αναφέρει ότι είναι παρέα από Ρωσιδια.Μήπως εκεί είναι η εξήγηση για το φαινόμενο της "κοιλούμπας"? Μήπως απλά στον ίδιο χώρο, παίζουν, ανάλογα με τα κέφια τους και τις "εξωτερικές" δουλειές, 2-3 τύπισσες? Και μήπως τελικά είναι αυτός ο λόγος που οι φωτός είναι λίγο φλου? Το θέμα όμως είναι ποια θα πετύχεις?
Καλημέρα φίλε. Έχεις νέα για την Lada;προσπαθησα , μολισ εχω νεα θα σασ πω
είναι γραφείο με πολαπλές αγγελίες και ποικιλία φωτογραφιών. Υπάρχει πιθανότητα να είναι από αυτά που βάζουν φωτογραφίες από όπου βρούν οπότε να έτυχε να πετύχαν φωτό αυτής που νομίζεις. Αλλά δεν είναι η ίδια εκείνη βάζει προσωπικές αγγελίες από προσωπικό διαφημιστικό λογαριασμό
Η ερμιονη ειναι γιατι τσέκαρα τηλ μου ειπε μια γυναίκα μάλλον τηλεφωνήτρια ειναι 1.60 Μαυρία μαλλιά ειναι αυτη και εχει πάει σε γραφείο κατι τέτοιοΔεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά οι φωτογραφίες είναι της Ερμιόνης πάντως
Ναι βρε, εσύ ενημέρωσες για αυτό που είδες, αλλά όταν το ίδιο άτομο, το βλέπουν τόσο διαφορετικά, ίσως παίζει αυτό που έγραψα.Οχι ότι τρέχει και τίποτα δηλαδή, απλά το ανέφερα.Έτσι και αλλιώς συνάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα κρύβει ένα ρίσκο.Αδελφέ δεν νομίζω να είναι Παρέα με κάποιες δεν μου είπε κατί τέτοιο. Τώρα εγώ μιλάω για την κοπέλα που είναι από το Ουζμπεκιστάν και την λένε Νίκη . Οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω . Αν κάπου σας κάλυψα νομίζω για μένα αυτή είναι η αλήθεια![]()
![]()
μολις μας γραψεις τις εντυπωσεις σου απο τις αλλες κοπελιες που πηρες οταν..ξαναηρθες Αθηνα να σου στειλουμε....εχεις 15 μηνυματα που ζητας...για πες μας και τις εντυπωσεις σου...Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι Αθήνα σήμερα σε ξενοδοχείο. Έχετε σας παρακαλώ να με προτείνετε κάποια ανεξάρτητη κοπέλα να έρθει ξενοδοχείο.. Περιμένω μν. Ευχαριστώ σε ολους
Σιγα μην πηρε καμια. Δεν θα προλαβε το αγορι...!!μολις μας γραψεις τις εντυπωσεις σου απο τις αλλες κοπελιες που πηρες οταν..ξαναηρθες Αθηνα να σου στειλουμε....εχεις 15 μηνυματα που ζητας...για πες μας και τις εντυπωσεις σου...![]()
![]()
![]()
κλασσικη περιπτωση νεοελληνα παρτακια..Σιγα μην πηρε καμια. Δεν θα προλαβε το αγορι...!!
Μονο? Μαζευουν τα τηλεφωνα να τα εχουν απλα.(βιτσια ειναι αυτα)κλασσικη περιπτωση νεοελληνα παρτακια..
Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι Αθήνα σήμερα σε ξενοδοχείο. Έχετε σας παρακαλώ να με προτείνετε κάποια ανεξάρτητη κοπέλα να έρθει ξενοδοχείο.. Περιμένω μν. Ευχαριστώ σε ολους
Δεν ισχύει για αυτή την αγγελία, μάλλον τις έχεις μπερδέψει.Συναγωνιστής μερικές σελίδες πίσω, είχε αναφέρει ότι είναι παρέα από Ρωσιδια.Μήπως εκεί είναι η εξήγηση για το φαινόμενο της "κοιλούμπας"? Μήπως απλά στον ίδιο χώρο, παίζουν, ανάλογα με τα κέφια τους και τις "εξωτερικές" δουλειές, 2-3 τύπισσες? Και μήπως τελικά είναι αυτός ο λόγος που οι φωτός είναι λίγο φλου? Το θέμα όμως είναι ποια θα πετύχεις?
Δεν θυμαμαι εαν σε ρωτησα η εαν απαντησες. Οτι βλεπουμε στις φωτο αυτο θα συνταντησουμε απο κοντα?Αδελφέ δεν νομίζω να είναι Παρέα με κάποιες δεν μου είπε κατί τέτοιο. Τώρα εγώ μιλάω για την κοπέλα που είναι από το Ουζμπεκιστάν και την λένε Νίκη . Οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω . Αν κάπου σας κάλυψα νομίζω για μένα αυτή είναι η αλήθεια![]()
![]()