Καλησπέρα μάγκες. Τους τελευταίους δυο-τρεις μήνες έχω κόψει το Μετάξι, πλην κάνα δυο εξαιρέσεων, αλλά χθες πέρασα να δω τι γίνεται με τα Ιάσωνος 37 και κυρίως με το ισόγειο, με μια κρυφή ελπίδα μήπως και επέστρεψε η Μολδαβή Ροντίκα (από Ι. 31 ισόγειο και χόστελ παλαιότερα), η οποία έφυγε για κάνα μήνα όπως έλεγε λίγο πριν τη δεύτερη καραντίνα και δεν ξαναφάνηκε ποτέ. Κλειστά και τα δύο. Ξέρεις κανείς για τη Ροντίκα, Ρόντικα, Ρόδικα; (τη μελαχρινή, όχι την ξανθιά σταρ)
Αφού ήμουνα στη γειτονιά, όπου οι αλλοδαποί συναγωνιστές πηδούσαν από το ένα μπουρδέλο στο άλλο με ταχύτητα φωτός, λέω δε γαμιέται, ας πάω στην Άναμπελ, που είπανε κάτι παιδιά εδώ ότι περιποιήθηκε τον εαυτό της και ομόρφυνε. Πράγματι, κάβλα ήτανε η Άναμπελ, έχει φτιάξει το μαλλί, φορούσε ζαρτιέρες με γόβες και σουτιέν και καθότανε στο σαλονάκι. Τα δυο δωμάτια-μπουντρούμια ήτανε κατειλημμένα και δύο πάκι περίμεναν σειρά, με τον έναν εξ αυτών να χαλβαδιάζει την Άναμπελ με λάγνο βλέμμα, τύπου καμάκι.
Πούλος και μια τελευταία ζαρια στο Ι. 27 (ισόγειο) μήπως και πετύχαινα τη Ναταλίτσα, να μου κολλήσει τα μικρά και μαλακά της πατουσάκια στα μούτρα και να μου παίξει μια

Τζίφος κι εκεί. Ήταν και η εκνευριστική τσατσά με το ξανθό μαλλί μπούκλα, αλλά δεν τόλμησε να αρχίσει τις μαλακίες γιατί στο σαλόνι ήτανε 6-7 ινδοπάκια κι ένας ιθαγενής χοντρός μεσόκοπος τύφλα. Δυο κοπέλες χοντρές, δε θυμάμαι ονόματα, η μία έκανε πίπα ακά κι ένας πάκι πετάχτηκε λες και είχε ελατήριο, η άλλη έδινε κώλο αλλά την απαξιώσαμε όλοι οι υπόλοιποι, μόνο ο σουρωμένος κοντοστάθηκε αλλά τελικά έφυγε κι αυτός