Νέα

Μυαλό κουκούτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.771
Πόντοι
2.306
Γνωρίζω που λέτε πωλήτρια 45αρα από το facebook. Και βγαίνουμε για καφέ. ενθουσιασμός όμορφη πρόσωπο σωμα 25αρας. Παλαμουτιασματα, δαχτυλιασματα όλα ωραία, χτυποκάρδια, χαρά εγώ που λειτουργεί ακόμα ο κεντρικός διακόπτης.
Αλλα ρε παιδιά με χαλάει κάτι. Η αμορφωσια. Να δουλεύει κάθε μέρα με τόσο κόσμο να εξελιχθεί λίγο το μυαλό να βελτιωθεί. Να μη μπορώ να αρχίσω κουβέντα από πουθενά,για γέλια η κατάσταση. Εν τω μεταξύ είναι και ισχυρογνώμων, τον άντρα της τον έχει σούζα, ούτε τι λάστιχα να βάλει στο αμάξι δεν τον αφήνει να αποφασίσει.
Κλασική Ελληνίδα από Γιάννενα παντρεμένη στην Πετρούπολη 20 χρόνια, δημοσιος υπάλληλος ο άντρας Ελλεηνίδα και Άγιος ο θεός. Να ξέρει τα πάντα από χειρισμό άντρα, χρημάτων, πουτσας και τίποτα παραπέρα.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει, να γαμας θέλεις, τι ζητάς παραπάνω, αλλά οταν πέφτουν τα τούβλα βροχή, λες ρε πουστη μου έλεος.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.771
Πόντοι
2.306
Δίκιο έχεις αλλά αυτή η θεία δεν μπορείς να φανταστείς τι μουνι είναι. Χαζόμουνο!

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.519
Πόντοι
1.446
Δίκιο έχεις αλλά αυτή η θεία δεν μπορείς να φανταστείς τι μουνι είναι. Χαζόμουνο!

Πάρε ένα Ρουμανακι 20 ετών ... και ξανασκέψου το
Θα μιλήσει και πάλι το κάτω κεφάλι ...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.537
Πόντοι
1.056
Τυπε αν κατάλαβα καλά πηδάς μια παντρεμένη που κάνει καλό κρεβάτι και έχει ωραίο σώμα. Μέχρι εδώ μια χαρά.
Τις φιλοσοφικές συζητήσεις τι τις θες; :think:

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.771
Πόντοι
2.306
Τυπε αν κατάλαβα καλά πηδάς μια παντρεμένη που κάνει καλό κρεβάτι και έχει ωραίο σώμα. Μέχρι εδώ μια χαρά.
Ψάχνω τρόπω να την κάνω, και της βρίσκω κουσούρια......

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.316
Πόντοι
2.356
Γνωρίζω που λέτε πωλήτρια 45αρα από το facebook. Και βγαίνουμε για καφέ. ενθουσιασμός όμορφη πρόσωπο σωμα 25αρας. Παλαμουτιασματα, δαχτυλιασματα όλα ωραία, χτυποκάρδια, χαρά εγώ που λειτουργεί ακόμα ο κεντρικός διακόπτης.
Αλλα ρε παιδιά με χαλάει κάτι. Η αμορφωσια. Να δουλεύει κάθε μέρα με τόσο κόσμο να εξελιχθεί λίγο το μυαλό να βελτιωθεί. Να μη μπορώ να αρχίσω κουβέντα από πουθενά,για γέλια η κατάσταση. Εν τω μεταξύ είναι και ισχυρογνώμων, τον άντρα της τον έχει σούζα, ούτε τι λάστιχα να βάλει στο αμάξι δεν τον αφήνει να αποφασίσει.
Κλασική Ελληνίδα από Γιάννενα παντρεμένη στην Πετρούπολη 20 χρόνια, δημοσιος υπάλληλος ο άντρας Ελλεηνίδα και Άγιος ο θεός. Να ξέρει τα πάντα από χειρισμό άντρα, χρημάτων, πουτσας και τίποτα παραπέρα.
Θα μου πεις τι σε νοιάζει, να γαμας θέλεις, τι ζητάς παραπάνω, αλλά οταν πέφτουν τα τούβλα βροχή, λες ρε πουστη μου έλεος.
βρες και μια φιλολογο, μαθηματικο κλπ. οτι σε φτιαχνει πνευμστικα τελος παντων και καντε τριο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.964
Πόντοι
3.846
κοίτα ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος...

• Like

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Εσύ μόνο γαμάς, δεν μιλάς ?
Ρούχα Gucci και μυαλό κουκούτσι, το λέγαμε παλιά

Και το ντεκαυλέ ταιριάζει.

1-2 με το ζόρι

• Like

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.738
Πόντοι
3.506
Απλώς γαμάς, της μιλάς μόνο για το πόσο καλό γαμίσι κάνεις σε σχέση με το δικό της, μετά της τριβελίζεις το μυαλό μόνο για γαμίσια ώστε να την έχεις ζεστή και όλα κομπλέ.

Δεν συζητάμε κάτι παραπάνω με τέτοιες.

• Like

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ουτε η πρωτη θα ειναι ουτε η τελευταια . Το οτι εχει μυαλο κουκουτσι επρεπε να το ειχχες παρεις χαμπαρι οταν σου ειπε οτι ειναι παντραμενη με δημοσιο υπαλληλο.
Οσο ειναι εκει πηδα να τα καπινει ολα να τον κανει γυαλι . καλο βολι .

• Like

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.455
Πόντοι
721
χαχα, πολύ διασκεδαστικό θέμα...

ΑΝ θέλεις να την κάνεις όπως λες, δώσε κοντακτ της κυρίας σε κάτι σκληροπυρηνικά μέλη του φόρουμ που δεν τους χαλάνε τα τουβλα :grin:
Βεβαια μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις μέντορας της κυρίας και να την εισάγεις σιγα σιγα στη ελληνική λογοτεχνία, στη γενιά του '30 για παράδειγμα. Να της διαβάζεις στο κρεβατι τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση, για τη γυναίκα που απάτησε τον αντρα της. Θα σε εκτιμήσει περισσότερο και θα γινει χαλί να την πατήσεις.
Αναφέρθηκε και το τρίο παραπάνω -- συμφωνώ και επαυξάνω, η κυρία μάλλον είναι ετοιμη για μαθήματα σε γκρουπ:grin:

Βλέπω όμως έκανες κι εσύ το λαθάκι σου... :wink: και δεν είναι ο δαίμων του πληκτρολογίου, το όμικρον και το ωμέγα απέχουν πολύ στο πληκτρολόγιο... Εγραψες "τρόπω" με ωμέγα, δηλαδή δοτική που φυσικά δεν ταιριάζει στη φράση.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.115
Πόντοι
496
Από μια ηλικία και μετά, έχω την εντύπωση πως αρκετοί ξενερώνουμε εάν είναι εντελώς στόκος η άλλη. Παρόλο που ο στόχος μας είναι να γαμήσουμε καλά, ίσως αποζητάμε και την επιβεβαίωση ότι αυτή που γαμάμε μετράει και πνευματικά.
Εμένα δε μου φαίνεται παράλογο.
Όπως και να το κάνουμε, άλλη αξία έχει να σχετίζεσαι με καλλιεργημένους ανθρώπους.

Τώρα, πείτε με σεξιστή (ή οτιδήποτε άλλο σας προστάξουν οι τάσεις των ημερών) αλλά το πνευματικό επίπεδο της μέσης Ελληνίδας είναι πραγματικά υπανάπτυκτο. Όχι ότι ο μέσος Έλληνας είναι καλύτερος, αλλά λόγω κοινωνικών τριβών, ο άνδρας ίσως κάπου θα κληθεί να ψαχτεί κάπως σε κάποια φάση της ζωής του (είτε για να γαμήσει, είτε για να πετύχει επαγγελματικά, κλπ.).
Ενώ η μέση Ελληνίδα, όσο κι αν θέλει να το παίξει 'δυτική' και ανεξάρτητη, είναι μαθημένη να λειτουργεί αλλιώς. Σου λέει 'είτε ψαχτώ, είτε μορφωθώ, είτε ζήσω και εκτός της φούσκας μου, εάν δεν έχω ωραίο κώλο δεν καταφέρνω τίποτα'.
Αυτή και η παιδεία τους.

Η συναναστροφή με τέτοιους ανθρώπους μπορεί να είναι ιδιαίτερα τοξική, καθως προυποθέτει κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, και οριακά προκαλεί λοβοτομή!
Συνεπώς, η αμορφωσιά, η έλλειψη τρόπων και παιδείας δεν τους στοιχίζει ΤΙΠΟΤΑ (που να κατανοούν), οπότε πολλές ζουν με αυτή τη λογική.
Προμοτάρουν με προθυμία τους κώλους και τα βυζιά τους, και με την ίδια προθυμία κατηγορούν τους άνδρες που τις βλέπουν 'σαν ένα κομμάτι κρέας'. Χώρια που υιοθετούν διάφορα 'εναλλακτικά' στυλάκια προκειμένου να καλύψουν τις φτωχές πνευματικές καταβολές τους: βλέπεις την άλλη εκκεντρικά στυλιζαρισμένη, λες 'εικαστικός θα είναι, μπορεί και να χει περιεχόμενο' και στο τέλος προκύπτει πως είναι απλά υπάλληλος κάποιου υπουργείου κομματόσκυλο διορισμένη μέσω γνωριμίας, και ακούει Ρέμο....

Εν τέλει, θα πληρώνουμε τις ιερόδουλες απλά για να συζητάμε μαζί τους. Ήδη συμβαίνει, και αλήθεια, δε με εκπλήσσει καθόλου...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Από μια ηλικία και μετά, έχω την εντύπωση πως αρκετοί ξενερώνουμε εάν είναι εντελώς στόκος η άλλη. Παρόλο που ο στόχος μας είναι να γαμήσουμε καλά, ίσως αποζητάμε και την επιβεβαίωση ότι αυτή που γαμάμε μετράει και πνευματικά.
Όπως και να το κάνουμε, άλλη αξία έχει να σχετίζεσαι με καλλιεργημένους ανθρώπους.

Τώρα, πείτε με σεξιστή (ή οτιδήποτε άλλο σας προστάξουν οι τάσεις των ημερών) αλλά το πνευματικό επίπεδο της μέσης Ελληνίδας είναι πραγματικά υπανάπτυκτο. Όχι ότι ο μέσος Έλληνας είναι καλύτερος, αλλά λόγω κοινωνικών τριβών, ο άνδρας ίσως κάπου θα κληθεί να ψαχτεί κάπως σε κάποια φάση της ζωής του (είτε για να γαμήσει, είτε για να πετύχει επαγγελματικά, κλπ.).
Ενώ η μέση Ελληνίδα, όσο κι αν θέλει να το παίξει 'δυτική' και ανεξάρτητη, είναι μαθημένη να λειτουργεί αλλιώς. Σου λέει 'είτε ψαχτώ, είτε μορφωθώ, είτε ζήσω και εκτός της φούσκας μου, εάν δεν έχω ωραίο κώλο δεν καταφέρνω τίποτα'.
Αυτή και η παιδεία τους.

Η συναναστροφή με τέτοιους ανθρώπους μπορεί να είναι ιδιαίτερα τοξική, καθως προυποθέτει κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, και οριακά προκαλεί λοβοτομή!
Συνεπώς, η αμορφωσιά, η έλλειψη τρόπων και παιδείας δεν τους στοιχίζει ΤΙΠΟΤΑ (που να κατανοούν), οπότε πολλές ζουν με αυτή τη λογική.
Προμοτάρουν με προθυμία τους κώλους και τα βυζιά τους, και με την ίδια προθυμία κατηγορούν τους άνδρες που τις βλέπουν 'σαν ένα κομμάτι κρέας'. Χώρια που υιοθετούν διάφορα 'εναλλακτικά' στυλάκια προκειμένου να καλύψουν τις φτωχές πνευματικές καταβολές τους: βλέπεις την άλλη εκκεντρικά στυλιζαρισμένη, λες 'εικαστικός θα είναι, μπορεί και να χει περιεχόμενο' και στο τέλος προκύπτει πως είναι απλά υπάλληλος κάποιου υπουργείου κομματόσκυλο διορισμένη μέσω γνωριμίας, και ακούει Ρέμο....

Εν τέλει, θα πληρώνουμε τις ιερόδουλες απλά για να συζητάμε μαζί τους. Ήδη συμβαίνει, και αλήθεια, δε με εκπλήσσει καθόλου...
και οι ξενες και οι ελληνιδες ολες ειναι το ιδιο . Ο φεμινισμος τα γαμισε ολα . ηξερα ελληνιδα που το μυαλο τις ηταν
τοσο καμενο που πιστευε οτι ο αλλος επρεπ να εχει διδακτορικο για να μπορει να του μιλησει και μονο τοτε θα αυτη θα μπορουσε να του μιλησει γιατι το επιπεδο τις ηταν υψηλο. Εκανε κατι τσιμπουκια υψηλου επιπεδου και γαμιοτανε με επιπεδο . Ξερεις ποσες τετοιες εχει εκει εξω. απλα θα πεταξουν την ζωη τους με την μαλακια που εχουν στο κεφαλι.
By the way με την υψηλου επιπεδου χωρισαμε γιατι εγω δεν ημουνα του επιπεδου τις. Και μετα ξυπνησε αυτη αλλα ηταν πολλη αργα .

• Like

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.722
Πόντοι
2.636

Αυτή και η παιδεία τους.

Μακράν η καλύτερη ανάλυση που διάβασα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.722
Πόντοι
2.636
Καλημέρα αγαπητέ φίλε νηματοθέτη. Συγνώμη που θα βγω εκτός θέματος αλλά η βασική μου ένσταση είναι ότι είναι παντρεμένη. όχι ότι έχει σημασία απλά το αναφέρω. Περισσότερο ως προς τη δική σου "ασφάλεια" - μην έχεις μπλεξίματα κλπ, ξέρεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλημέρα αγαπητέ φίλε νηματοθέτη. Συγνώμη που θα βγω εκτός θέματος αλλά η βασική μου ένσταση είναι ότι είναι παντρεμένη. όχι ότι έχει σημασία απλά το αναφέρω. Περισσότερο ως προς τη δική σου "ασφάλεια" - μην έχεις μπλεξίματα κλπ, ξέρεις.
Δεν νομιζω να εχει μπλεξιματα ο τυπος γιατι ο νατρας τις ειναι δημοσιος υπαλληλος και ως γνωστο ολοι αυτοι ειναι για τον πουτσο . Απλα ειναι οι καβατζα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.722
Πόντοι
2.636
Δεν νομιζω να εχει μπλεξιματα ο τυπος γιατι ο νατρας τις ειναι δημοσιος υπαλληλος και ως γνωστο ολοι αυτοι ειναι για τον πουτσο . Απλα ειναι οι καβατζα.
Μπορεί και να είναι έτσι. Δεν το γνωρίζω.

• Like

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
830
Πόντοι
81

Εγώ πιστεύω πως ενδόμυχα νομίζεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο από το βούρλο που είναι παντρεμένο με τον δ.υ.

Ωστόσο μην ξεχνάς πως -συνήθως -οι μορφωμένες, καλλιεργημένες, κουλτουριάρες, κ.λπ., είναι μέτριες εμφανισιακά και δεν γαμιούντα καλά.
Κακά τα ψέματα αλλά τα χαζόμουνα τα χειραγωγείς ευκολότερα και μπορείς να τα βάλεις να σου γλείψουν τον κώλο, να τις χύσεις στη μάπα, να τις γαμήσεις σε δημόσια θέα, αφού νιώθεις άνετα μαζί τους και διαθέτεις αυτοπεποίθηση.
Σε αντίθεση κάποια με κοινωνικό στάτους και μόρφωση θα σε διαολοστείλει αν τολμήσεις να της ζητήσεις κάτι τέτοιο διότι έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ και οι σεξουαλικές τους ορμές είναι χαμηλότερες (αφού διάβαζαν ή κοίταζαν την καριέρα τους).

Κλείνοντας θα σου πω ότι ο άνθρωπος ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τα όσα έχει.

Να το έχεις πάντα στο μυαλό σου και ίσως σε βοηθήσει να δεις πιο χαλαρά και απενοχοποιημένα τα πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom