pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Βάνα σπα πέρασμα με Κατερίνα οκ ικανοποιημένος.. ξέρει κανείς άμα κάνει τίποτα παραπάνω ?
οσες φορές κι αν επιχειρείσα για κατι παραπάνω στη βάνα παντός πηρα τ αρχιδια μουΒάνα σπα πέρασμα με Κατερίνα οκ ικανοποιημένος.. ξέρει κανείς άμα κάνει τίποτα παραπάνω
Δεν κανειΒάνα σπα πέρασμα με Κατερίνα οκ ικανοποιημένος.. ξέρει κανείς άμα κάνει τίποτα παραπάνω ?
Χουφτωματα η μπλούζα ? Εμένα με δυσκόλεψε αλλά οκ καλουτσικη γενικάΔεν κανει
Μπες στα μήν Νά στο στείλωΚαλησπέρα σύντροφοι και συναγωνιστές! Ψάχνω το τηλέφωνο της Εβίτα, η οποία είχε μασατζίδικο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στην Express στον Φοίνικα. Βρήκε κανένας παλιός τα ίχνη της?
Αν είναι εύκολο θα ήθελα και εγώ ένα τηλ από κοπέλα στα ανατολικάΜπες στα μήν Νά στο στείλω
Προσωπικά -και πιστεύω στους περισσότερους- δεν μου τα έχει αρνηθεί καμία αυτά στη Βάνα.Χουφτωματα η μπλούζα ? Εμένα με δυσκόλεψε αλλά οκ καλουτσικη γενικά
Καποιες ειναι πιο δύσκολεςΠροσωπικά -και πιστεύω στους περισσότερους- δεν μου τα έχει αρνηθεί καμία αυτά στη Βάνα.
Έχεις περάσει με την κορασίδα; Πώς σου φάνηκε; Μπλούζα σε μένα δεν έβγαλε όπως οι άλλες απτό κρυσταλ πχ .. σε σένα?Δεν κανει
Δεν έχω περάσει με την συγκεκριμένη. Κάνε μια περιγραφή της αν θες.Έχεις περάσει με την κορασίδα; Πώς σου φάνηκε; Μπλούζα σε μένα δεν έβγαλε όπως οι άλλες απτό κρυσταλ πχ .. σε σένα?
Να πούμε και την αλήθεια δεν νομίζω να ήταν και κανείς κοντά! Τα πέταξες τα λεφτά τώρα πάει...Ξέχασε το!Παιδιά καλησπέρα ενα εχω να πω σε ολους σας.....Μακρια απο την ξενια απο β.ολγας απο το ακουα.....ειναι η εννοια της ξινης γυναικας πραγματικα δεν εκτιμαει τον πελατη μπορει να ειναι φαινομενικα μια ομορφη κοπελα αλλα ειναι πολυ ξινη ειδικα οταν πας να χυσεις ουτε σε καυλωνει ουτε τιποτα μακριααααα
Πέθανε και ο ΠαντελιδηςΠαιδιά καλησπέρα ενα εχω να πω σε ολους σας.....Μακρια απο την ξενια απο β.ολγας απο το ακουα.....ειναι η εννοια της ξινης γυναικας πραγματικα δεν εκτιμαει τον πελατη μπορει να ειναι φαινομενικα μια ομορφη κοπελα αλλα ειναι πολυ ξινη ειδικα οταν πας να χυσεις ουτε σε καυλωνει ουτε τιποτα μακριααααα
Ποση ωρα εκατσες;Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς για αυτή εδώ;
Πήγα στο Studio Body και κάρφωσα μία ξανθιά με κοντό μαλλί για 80.
Βέβαια όταν βγήκα από το δωμάτιο είναι αυτήν στην φωτογραφία. Έδειχνε να είναι πολύ νέα. Ξέρει κανείς αν αξίζει;
Ενα μηνυμα με τηλ αν είναι ευκολοΜπες στα μήν Νά στο στείλω
Το όνομα της ξανθιάς; Είναι αυτή στη φωτογραφία; Αξίζει επισκέψεις;Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς για αυτή εδώ;
Πήγα στο Studio Body και κάρφωσα μία ξανθιά με κοντό μαλλί για 80.
Βέβαια όταν βγήκα από το δωμάτιο είναι αυτήν στην φωτογραφία. Έδειχνε να είναι πολύ νέα. Ξέρει κανείς αν αξίζει;