Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχεις και απο μενα pm !Μολις στο εστειλα. Ευχαριστώ για την υπομονη
...τύπε μάλλον πρέπει να στέκεσαι πιο μακριά από το laptop όταν την παίζεις...Παντως αν προσεξετε τη φωτο που ειναι στα 4, φαινεται λες και εχει σταξει ζουμι απο το ξεκωλιασμα ??

Ιδανικό ύψος ?1.60 υψος εχω ψηλη δεν με λες ?
Κάτσε ντε, δεν είναι να γραφτούν μονο....νομιζω ότι πρέπει να γράψουν και κάποιες κριτικές πριν μπορούν να στείλουν πμ .....θα αναστενάζουν τα στούντιο για να έχουν να γραψουνθα γραφτουν και οι επισκεπτες μονο και μονο για να μπορουν να στειλουν π.μ να ζητησουν τηλ
Μαγδα ο λαος του μπου θελει κι αλλες φωτο![]()
![]()

Γι αυτο δεν πρεπει να σας δινουν φωτο με ολα φορα παρτιδα. Γιατι ειστε καφροι.Παντως αν προσεξετε τη φωτο που ειναι στα 4, φαινεται λες και εχει σταξει ζουμι απο το ξεκωλιασμα ??
Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα αγαπητή Μάγδα.Μολις το πηρες και εσυ
Ήμαρτον ρε μάγκες, εδώ εγώ προσπαθώ να παρακολουθήσω το νήμα και όλο κάτι με διακόπτει....πα ε 5 ώρες τώρα και ακόμα να προλάβω την τελευταία σελιδα....ολο αυξανουν.Απλά πρέπει να καταλάβουν ότι θέλει υπομονή να απαντήσεις αν έχεις ήδη 100-200-300 πμ
Ειμαι η Μαγδα!
Στα 100 με 150 φουλ παίρνουμε cg γραφείου. Για να μη πω για ανεξάρτητες με πολύ λιγότερα.120€ δίχως κώλο σαν πολλά δεν είναι ρεεέεεεε Μαγδαληνή;;;;; ?
καλημερα.εγω απο χτες το μεσημερι&ακομα δε μου εχει γραψει.ποση ωρα για το τηλέφωνο ?απο το πρωι έστειλα
Λοιπόν Μαγδαληνή... Το τηλέφωνο ακόμα ν τ στειλειςmagda19, Author at SEXAKI.GR
sexaki.gr
μου αρεσουν οι σφαλιαρες στο κωλαρακι και να ειμαι στα 4...
Δεν προλαβαινει το κοριτσιΛοιπόν Μαγδαληνή... Το τηλέφωνο ακόμα ν τ στειλεις