MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Στείλε κ από εδώ!!!έχεις πμ
Στείλε κ από εδώ!!!έχεις πμ
Που τα ανακαλυψες αυτα τα αστερια? Υπάρχουν ακόμα?ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΕΣ 4EVER....!!!!!!!
Αυτό δεν το κατάλαβα..Ιδιοκτήτρια του Λατινόσπιτου στο Μετάξι, ακόμα διεθνή αεροδρόμια είναι κλειστά
Ποσο καιρό είναι εδω η Πάμελα?.. δυο χρόνια ή κάνω λάθος?δεν ήταν έτσι πάντα. έμειναν εδώ πολύ καιρό, νομίζω η μια απο αυτές μέχρι που έχασε και δικό της άνθρωπο, έφαγαν (ξανά νομίζω) και την καραντίνα νο 2 στο κεφάλι, κουράστηκαν πολύ, συν του ότι οι Λατίνες είναι τσαούσες, τώρα μετράνε μέρες για να πάνε στο σπίτι τους γιατί τέλη μήνα αρχές του άλλου φεύγουν και είναι λογικό πως είναι θηρία στο κλουβί
Αυτό δεν το κατάλαβα..
Ποιά αεροδρόμια είναι κλειστά ;![]()
Πληθωριστικές τάσεις στην οικονομία μας χτυπάνε από παντούΕκανα κι εγώ σήμερα μια βόλτα Φυλής κατά τις 10:30. Χάλια μαυρα! Μέτριες εμφανίσεις. Τελικά έχουμε την Τζώρτζια (Διδυμου) και την Εβελίνα (Αχαρνών) που θα σηκωσουν κι εφέτος πρωταθλημα από τα αποδυτήρια! Οι call γίνονται μονόδρομος πλεον! Α ρε φουκαρά Σμυρνη, παλι σηκωθηκες με χαρά για να μας φτιάξεις αλλά παλι χάλια μαυρα.... Τίποτα στον ορίζοντα πλεον.... Να δείτε που η κάθε τελειωμένη θείτσα call από το 2022 θα ζητάει από 70-80€ κανα 120αρι χαλαρά...
εγώ πάντως θα έλεγα προληπτικά σιγά σιγά να αρχίσετε να μαζεύετε τηλέφωνα από κοπέλες, δεν ξέρω αν τελικά θα πραγματοποιηθεί αλλά ακούγεται πάρα πολύ έντονα τις δύο τελευταίες εβδομάδες τόσο από κοπέλες όσο και από υπηρεσίες ότι οι οίκοι πάνε για κλείσιμο μετά τις 15, 20 Οκτωβρίου, σενάριο ή όχι θα μάθουμε σύντομαΕκανα κι εγώ σήμερα μια βόλτα Φυλής κατά τις 10:30. Χάλια μαυρα! Μέτριες εμφανίσεις. Τελικά έχουμε την Τζώρτζια (Διδυμου) και την Εβελίνα (Αχαρνών) που θα σηκωσουν κι εφέτος πρωταθλημα από τα αποδυτήρια! Οι call γίνονται μονόδρομος πλεον! Α ρε φουκαρά Σμυρνη, παλι σηκωθηκες με χαρά για να μας φτιάξεις αλλά παλι χάλια μαυρα.... Τίποτα στον ορίζοντα πλεον.... Να δείτε που η κάθε τελειωμένη θείτσα call από το 2022 θα ζητάει από 70-80€ κανα 120αρι χαλαρά...
Είσαι μερακλής τύπε!Ποδολαγνεία αλέρτ
Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του![]()
Α ρε τυχερέ!Ποδολαγνεία αλέρτ
Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του![]()
Αυτό πού το βασίζουν όμως; Δεν έχουμε ξεκινήσει να έχουμε μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια όπως πέρσι.εγώ πάντως θα έλεγα προληπτικά σιγά σιγά να αρχίσετε να μαζεύετε τηλέφωνα από κοπέλες, δεν ξέρω αν τελικά θα πραγματοποιηθεί αλλά ακούγεται πάρα πολύ έντονα τις δύο τελευταίες εβδομάδες τόσο από κοπέλες όσο και από υπηρεσίες ότι οι οίκοι πάνε για κλείσιμο μετά τις 15, 20 Οκτωβρίου, σενάριο ή όχι θα μάθουμε σύντομα
Και να συμπληρώσω: σε τι τιμές θα είναι οι "ανεξάρτητες"; Πάντως όχι του 10ευρου και 20ευρου, σωστά; Απλά ρωτάω.Αυτό πού το βασίζουν όμως; Δεν έχουμε ξεκινήσει να έχουμε μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια όπως πέρσι.
Προς το τέλος του μήνα πολλά είναι πιθανά...Αυτό πού το βασίζουν όμως; Δεν έχουμε ξεκινήσει να έχουμε μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια όπως πέρσι.
Ίδιες τιμές λογικά που είναι όλες οι ανεξάρτητες πάνω κάτω, 80-120 ευρώ την ώρα. Δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς τηλέφωνο από πουτάνα του 20ρικου, υπάρχουν πάρα πολλές στο χώρο και καλύτερες.Και να συμπληρώσω: σε τι τιμές θα είναι οι "ανεξάρτητες"; Πάντως όχι του 10ευρου και 20ευρου, σωστά; Απλά ρωτάω.
Αν είναι, να αρχίσω να ρωτάω και εγώ όπου πάω, και οποία δώσει τηλέφωνο.
Κάνουμε δηλαδή εικασίες χωρίς να έχει γίνει κάτι.Προς το τέλος του μήνα πολλά είναι πιθανά...
Μουνοθυελα μέτρια πράγματα από ποιότητα.ποιγα με μια ταιλανδεζα και έφαγα την ξεπετα τηςζωης μου.για τσάρκα είναι προτα.αν πας Φραγκφούρτη πάνε στο Παλλάς και θα με θυμηθείς.Παιδιά έχει πάει κανείς από εσάς στους Οίκους Ανοχής στην Φρανκφούρτη...???
Τι παίζει εκεί...??? Αξίζει...????
Ποιότητα...
Τιμές...
Πρόγραμματα...
Ώρα στο δωμάτιο...
Τί φάση...σε ουρανοξύστη τα έχουν εκεί τα μπουρδέλα...?
διογενης παλλας - πρεπει να πας δικε μου κι ετσιπάνε στο Παλλάς και θα με θυμηθείς.
Σου προτείνω να πας σε FKK, στην Φρανκφούρτη είχε 2, το Palace και το Oasis.Παιδιά έχει πάει κανείς από εσάς στους Οίκους Ανοχής στην Φρανκφούρτη...???
Τι παίζει εκεί...??? Αξίζει...????
Ποιότητα...
Τιμές...
Πρόγραμματα...
Ώρα στο δωμάτιο...
Τί φάση...σε ουρανοξύστη τα έχουν εκεί τα μπουρδέλα...?