Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν μασαω κουμπαρε εχω κουρσεψει τοσα χρονια πολλα λιμανια και εχω εξοντωσει πολλους μνηστηρες
Κάθε λιμάνι και καήμοςδεν μασαω κουμπαρε εχω κουρσεψει τοσα χρονια πολλα λιμανια και εχω εξοντωσει πολλους μνηστηρες
αγαπημενη καλημεραΣτο πρώτο γλυκοχάραμα
?ταξίδι η σκέψη αρχίζει
Πάει σε μάτια που αγαπά
? και τα καλημερίζει....

Στο πρώτο γλυκοχάραμα
?ταξίδι η σκέψη αρχίζει
Πάει σε μάτια που αγαπά
? και τα καλημερίζει....

Έπρεπε να πάρεις μετά την αντριαννα.μου ηρθε στο μυαλο ενα νεο σχημα

Παρ ολιγον "...στα Σαλονα σφαζουν αρνια...." απ την αναποδη.....!!!!!!λοιπον θα μπορουσα να γραψω κριτικη για το ραντεβου της δευτερας με την ελεν που λεει και ενας φιλος που αποχωρησε .. αλλα θα σταθω στην συναντηση..... ειναι 16.00 παρα κατι λεπτα μπαινω μεσα στο μπιλ εχω μπροστα μου στην ρεσεψιον την ξυνομουρα ενα συναγωνιστη στο ασανσερ και την κομψη ελενα με ενα μαυρο πολυ ωραιο αναλαφρο φορεμαξαφνικα εμφανιζεται ο σιφουνας αντριαννα τρεχει κατα επανω μου αγκαλιες φιλια φωνες και λεω τωρα την κατσαμε
τι κανεις οεο
πηρα αλλα μπρατσετα την κυρια του νηματος και περασα χωρις να μπω σε λεπτομερειες που εχουν ειπωθει ενα ομορφο απογευματινο ραντεβου
ΥΓ. ζηλιαρηδες εδω ειμαι να ξερετε
μετα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μουΈπρεπε να πάρεις μετά την αντριαννα.![]()
Ολες οι κοπέλες σας συμπαθούν..λοιπον θα μπορουσα να γραψω κριτικη για το ραντεβου της δευτερας με την ελεν που λεει και ενας φιλος που αποχωρησε .. αλλα θα σταθω στην συναντηση..... ειναι 16.00 παρα κατι λεπτα μπαινω μεσα στο μπιλ εχω μπροστα μου στην ρεσεψιον την ξυνομουρα ενα συναγωνιστη στο ασανσερ και την κομψη ελενα με ενα μαυρο πολυ ωραιο αναλαφρο φορεμαξαφνικα εμφανιζεται ο σιφουνας αντριαννα τρεχει κατα επανω μου αγκαλιες φιλια φωνες και λεω τωρα την κατσαμε
τι κανεις οεο
πηρα αλλα μπρατσετα την κυρια του νηματος και περασα χωρις να μπω σε λεπτομερειες που εχουν ειπωθει ενα ομορφο απογευματινο ραντεβου
ΥΓ. ζηλιαρηδες εδω ειμαι να ξερετε
Ευχαριστώ πολύ καλή μου κυρία για τα καλά σας λόγια αλλά και εγώ τι νομίζετε ενας συμπαθής γεράκος είμαι.... Που μέχρι να βγω στην σύνταξη σε καμία 20αρια χρόνια θα με τρώτε στην μάπα...Ολες οι κοπέλες σας συμπαθούν..
Τυχαίο?????
Δεν νομίζω ?
Στις καρδιες μας θα ειστε παντα νεος?Ευχαριστώ πολύ καλή μου κυρία για τα καλά σας λόγια αλλά και εγώ τι νομίζετε ενας συμπαθής γεράκος είμαι.... Που μέχρι να βγω στην σύνταξη σε καμία 20αρια χρόνια θα με τρώτε στην μάπα...
Πάντα νέος θα είμαι για εσάς ειδικάΣτις καρδιες μας θα ειστε παντα νεος?

αντε τωρα να συνεχισουμε την δουλεια
μαλλον αλλη δουλεια θα πεσει χειρονακτικη