dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.896
- Πόντοι
- 3.936
Πάλι εδώ.. ; δε μπορείς μακριά μου.. ?
?????Παρτε φορα, εεειιιιι οοοοππππ, εειιιιιιι οοοοππππππ και ελατε να μου τα![]()
Μου το αφιερώνω ? το έβαλα σε καραοκε για να το τραγουδήσω εγώ ?
Πες μας που είναι η στάνη σου να έρθουμε!!!Παρτε φορα, εεειιιιι οοοοππππ, εειιιιιιι οοοοππππππ και ελατε να μου τα![]()
Ηρθε ο καιρος να τα αγορασεις μου φαινεται.....Λοιπόν μόλις τελείωσα ραντεβού με πελάτη, έχυσε στα γυαλιά μου και γούσταρε άρρωστα !! Χμμ...όσο ζω μαθαίνω τελικά για φετίχ!!!
Ηρθε ο καιρος να τα αγορασεις μου φαινεται....
Όπου γουστάρω και κρίνω ότι μπορώ,με τρέλα.. στα 4 και γλύψιμο..Ιωάννα καμιά γλυφοκολάδα κανεις;
Όνειρο!!!Λοιπόν μόλις τελείωσα ραντεβού με πελάτη, έχυσε στα γυαλιά μου και γούσταρε άρρωστα !! Χμμ...όσο ζω μαθαίνω τελικά για φετίχ!!!
Με έφτιαξε...Όνειρο!!!
Χμ αυτό προϋποθέτει συνάντηση από κοντά και βλέπουμε υποθετικα δε μιλώΡαντεβου για μόνο πιπα και να τα καταπιείς όλα κανεις;
Ωραία θα περάσουμε όμορφα εμείς οι δυο. Θα έχω πλύνει πρώτα καλά το σουφροβάλβιδο.Όπου γουστάρω και κρίνω ότι μπορώ,με τρέλα.. στα 4 και γλύψιμο..
Θα ελειπες και συ απο την παρεα των αναρχιδων; Σιγα μην ελειπες.
βγαλε κανενα Live βιντεοΠάω για άλλο ένα μισάωρο ραντεβού και έρχομαι .αν κ παραμένω ανοιχτή στα μέσα ,μη χάσω επεισόδια μετά ?