Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (18 μέλη και 156 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Πάντως από τις "νεες* παρουσίες στη Φυλής η Άντζελα από Φυλής 86α δεν μου έκανε εντύπωση. Η Ανφισα από Έλλης 3 και η Ραμονα από Διδύμου 22 μου φάνηκαν αδιάφορες.
Η Ειρήνη από Φώκαιας 17β όροφο μου άρεσε αλλά δεν την δοκίμασα. Βγάζει πάντως θετικη ενέργεια στο σαλόνι. Ίσως είναι καλή στο δωματιο
Που την είδες φιλος την Ραμόνα ?
Αυτή είναι 2 μήνες τώρα που έχει εξαφανιστεί όπως αργότερα και οι υπόλοιπες απο την Διδύμου 22.

brcd88

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
4
Πόντοι
0
μύστες καλημέρα, η μπαρμπόρα δουλεύει στο Βέργας ;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.895
Πόντοι
31.618
Αυτο παντως ρε μαγκες που κανετε γλωσσοφιλα με αυτες απο τους οικους, με ξεπερναει!

Τι κομαντα ειστε εσεις ρε! :kneel:
Το γλοσοφυλο με πουτσιλα από τον προιγουμενο έχει άλλη εσθιση.δοκιμασετο.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.895
Πόντοι
31.618
Ο βαν Γκογκ ο γνωστός ζωγράφος είχαι πει οι πόρνες είναι σαν τη θεία κοινωνία που όλοι μεταλαμβανουν απ' το ίδιο ποτήρι.ετσι και δω όλοι μεταλαμβανουν απ' το ίδιο μουνι

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Η Μμπιουτη στο Φυλης 65 νομιζω ειναι
είναι 2...η μια ειναι με αρκετα μιλαμε κιλακια....εμφανιστηκε και μια αλλη πολυ καλυτερη απο οτι λενε...αλλα δεν ειμαι σιγουρος που δουλευει και ποια βαρδια....

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
1
ειναι κανας συναγωνιστης εκει εξω...να πας πει ποια πορνιδια ειναι αυτη τη στιγμη στα αγαπημενα σπιτακια(η ειναι πολυ πρωι για τετοια)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.180
Πόντοι
47.170
ξημερώματα Σαββάτου τίμησα(έχει ανέβει κριτική ) τη Λίζα από Φιλιππίδου 11α
φώτος από το δωμάτιο
11.jpg
11.jpg
11.jpg
11.jpg
11.jpg

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
1
είναι 2...η μια ειναι με αρκετα μιλαμε κιλακια....εμφανιστηκε και μια αλλη πολυ καλυτερη απο οτι λενε...αλλα δεν ειμαι σιγουρος που δουλευει και ποια βαρδια....
Ισχυει...αναφερομαι στην πιο σφιχτη και ευπαρουσιαστη...η οιποια ειναι μεγεθους...αλλα οχι οπως η 2η πληρως λιπαρη μεγαλοκοπελα

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
1
ξημερώματα Σαββάτου τίμησα(έχει ανέβει κριτική ) τη Λίζα από Φιλιππίδου 11α
φώτος από το δωμάτιο
11.jpg
11.jpg
11.jpg
11.jpg
11.jpg
καλο το λιζακι αν θυμαμαι καλα την κριτικη...το δωματιο δεν φενεται να ζεχνει....και αν εκανες ραπιντ και εισαι οκ...ολ καλα

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
1
Η καλυτερη στην οποια αναφερθηκα...νομιζω κανει...βαρδιες οχι μονο βαρδια...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.888
Πόντοι
3.436
Αυτο παντως ρε μαγκες που κανετε γλωσσοφιλα με αυτες απο τους οικους, με ξεπερναει!

Τι κομαντα ειστε εσεις ρε! :kneel:
Υπάρχει η θεωρία που λέει ότι το κορίτσι δεν το συχαινετε το αγόρι αλλα ούτε το αγόρι συχαινεται το κορίτσι...
Σε αυτό που λες δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο
αλλά αν δεν είσαι παντρεμένος όπως εγώ ή δεν έχεις γκόμενά κ πηγαίνεις στα μπουρδελα κ σου λείπουν τα γλωσοφυλα τότε αναγκάζεται να φύγεις από την φάση του μη μου απτου κ να περάσεις στην φάση της καλτιλας κ να γίνεις μερακλής.

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
1
Υπάρχει η θεωρία που λέει ότι το κορίτσι δεν το συχαινετε το αγόρι αλλα ούτε το αγόρι συχαινεται το κορίτσι...
Σε αυτό που λες δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο
αλλά αν δεν είσαι παντρεμένος όπως εγώ ή δεν έχεις γκόμενά κ πηγαίνεις στα μπουρδελα κ σου λείπουν τα γλωσοφυλα τότε αναγκάζεται να φύγεις από την φάση του μη μου απτου κ να περάσεις στην φάση της καλτιλας κ να γίνεις μερακλής.
αν δεν εισαι παντρεμενος......οπως τα πες :(

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Καταθεση προ ολίγου στην Σέτα (τι όνομα κι αυτό) στο Φυλης 105.

Ετσι όπως βολταρα στη τσάρκα μου, πετυχαινω ένα αδύνατο κοντο πιπινάκι γάλακτος στο δρόμο, με σπορ ντυσιμο, μελαχρινή, γλυκύτατη αθωα και πονηρή συνάμα φατσουλα, έμοιαζε με πρωτοετή φοιτήτρια που διψάει για πουτσο αλλα ψιλοντρέπεται.
Μου ρίχνει ένα χαμόγελο μάγκες και μένω κάγκελο, τι έρωτας είναι αυτός, μετά από 20 μέτρα μπαίνει στον οικο, α, της δουλειάς είναι λεω.

Μπαίνω στον οικο, δίνω το μπλε εισιτήριο, και η τύπισσα να μου χαμογελάει λες και με ξέρει χρονια.

Μετά από λίγο μπαίνει στο δωμάτιο, με ένα αθώο και ντροπαλό ύφος που με κατακαυλωσε.
Αρχίζουμε τα φιλιά στα όρθια, απαλά και αισθησιακά, το κορίτσι καθε φορά που την χάζευα στα μάτια, χαμογελούσε αμήχανα, αλλά τόσο γλυκά.
Την σηκώνω ετσι οπως είμαστε όρθιοι, την κολλάω στο τοιχο και κατεβάζω το μουνι της στο στόμα μου.
Αυτή να μου τραβάει τα μαλλιά και το μουνι της να σπρώχνει μουνόζουμα στο στόμα μου.
Καυλα ατέλειωτη, το μουνακι της υπέροχο, τα βυζια της ψιλοηταν ζαρωμένα διοτι ακόμα θηλάζει το ούτε ενός έτους μωρό της, ωστόσο δε με χάλασε.
Είχα γίνει πύραυλος, μπήκα μέσα χωρίς καν τσιμπουκι, ήθελα να της τον χώσω κατευθείαν.
Την γάμησα αισθησιακά για κάνα 5λεπτο στο ιεραποστολικο, με παρα πολλά φιλιά και καυλοβογγητά, έπειτα της εστησα στα 4 και την ζόρισα λίγο, αλλά εντάξει άντεχε, τελείωμα πανω απο το μουνάκι, με το σπέρμα μου να προσπαθεί να κατέβει σα καταρράκτης μεσα στο θεσπεσιο μουνάκι της, αλλά την σκουπισα και μου είπε 2 φορές ευχαριστώ στα εγγλέζικα.

Πολύ καλή περίπτωση η Σέτα, αυστηρά για πετιτ πιπινοφάγους.
Από μένα είναι Ναι.

Υ.Γ
Το προγραμα της ειναι, Τσιμπουκι με καποτα, ελεύθερα πιασιματα, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις.

Υ.Γ 2
Μοιαζει παρα πολύ στο σώμα και στο μαλλι, με την γνωστή Αλμπίνα απο μαραθωνος, ωστόσο από θέμα συμπεριφοράς, η Σέτα ειναι αγγελος.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.262
Πόντοι
26.435
Μου ρίχνει ένα χαμόγελο μάγκες και μένω κάγκελο, τι έρωτας είναι αυτός, μετά από 20 μέτρα μπαίνει στον οικο, α, της δουλειάς είναι λεω.

Σε νοιώθω bro! Αυτό το χα πάθει Μετάξι Κολωνού πρωί, εγώ κατέβαινα, αυτή ανέβαινε, ήταν μια νέα Ρωσσιδούλα, πολύ ζεστό χαμόγελο πολύ ζεστά μάτια, μιλάμε κόντεψα να σκοτωθώ περπατούσα και κοιτούσα μαγεμένος και σκεφτόμουν πως για να μας χαμογελάσει Ελληνίδα έτσι πρέπει να χει δακρύσει η Παναγιά στην Τήνο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Σε νοιώθω bro! Αυτό το χα πάθει Μετάξι Κολωνού πρωί, εγώ κατέβαινα, αυτή ανέβαινε, ήταν μια νέα Ρωσσιδούλα, πολύ ζεστό χαμόγελο πολύ ζεστά μάτια, μιλάμε κόντεψα να σκοτωθώ περπατούσα και κοιτούσα μαγεμένος και σκεφτόμουν πως για να μας χαμογελάσει Ελληνίδα έτσι πρέπει να χει δακρύσει η Παναγιά στην Τήνο
Μονο θετικά είχε αυτή η ιστορία, απο την μια θα ψωνιζόταν το "εγω" μου, από την άλλη, μια που με καυλωσε την γαμησα ευθύς αμέσως...

Για τις Ελληνίδες άστο, τσάμπα μελανι θα ξοδεψουμε, υπάρχει και ανάλογο νήμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom