Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τζουλλλλλια.. σε περιμενουμε![]()
Η ιστορία είναι πολύ απλή και συνάμα γίνεται σε διεθνές (όχι μόνο ελληνικό) επίπεδο. Σχεδόν το 80-90% των μοντέλων και λοιπών Media Girls μέχρι Β' κατηγορίας κάνουν βίζιτες αλλά για μεγάλα πορτοφόλια. Η πιο συνηθισμένη άκρη είναι μέσω των φωτογράφων τους που κανονίζουν τα ραντεβού και αμέσως μετά μέσω των μάνατζερς... Η τύπισσα (ή μάλλον ο ατζέντης) ζήταγε ένα 500άρικο καπάρο και μετά το 12ώρο booking ήθελε ακόμα 1500 ευρώ τα οποία λέει ζήταγε η ίδια.
Όπως τα λέει ο φίλος Duracell ακριβώς γίνεται η δουλειά. Υπάρχει μία πρώην Star Hellas για ένα χιλιάρικο. Λίγο σιτεμένη αλλά μέσα στην κάβλα. Υπήρχε μέχρι πρότινος τουλάχιστον το ένα από τα δύο μοντέλα μιάς εκπομπής... ( κανονικό μοντέλο όχι γλάστρα), όπως επίσης και σ ένα ταξίδι μου ρώτησα τον οικοδεσπότη μου.. τι γυρεύει αυτή εδώ και μου απάντησε.... Μην ετοιμάζεσαι... την έχουμε φέρει για τον Πρόεδρο. Υπήρχε επίσης μέχρι πρότινος, ηθποποιός της τηλεόρασης κλπ. Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας......
Duracell δε σε ξέρω αλλά νιώθω ότι πρώτη φορά κάποιος με καταλαβαίνει απόλυτα σε τέτοια θέματα. Πάντως μάλλον λάθος κάνεις περί του Γρηγόρη δεν τη...χαίρεται.
διαβασε επειγοντως το πμ......!θα σας πω μια προσωπικη εμπειρια!!ειχε ερθει στο μαγαζι μου ενα φιλαρακι μαζι με εναν γνωστο του ο οποιος δουλευε στην εφημεριδα εσπρεσο!!!!πανω στην κουβεντα λοιπον μου λεει οτι αν ενδιαφερομαι να γαμησω τιποτα μοντελα η τραγουδιστριες να του το πω!!το ιδιο βραδυ βγηκα με το φιλαρακι για ποτο και ξαφνικα σκαει στο μαγαζι που ειμασταν ο ο τυπας απο την εσπρεσο μαζι με την ειρηνη σεβαστου!!!αυτη με τις βυζαρες που ηταν στο dream show!!!επειδη ειμαι και καχυποπτος ρωταω εναν γνωστο που δουλευει δημοσιες σχεσεις σε μαγαζι αν ο δημοσιογραφος λεει την αληθεια και μου ειπε οτι εχει πολλες ακρες και κανονιζει αν ξερει τον αλλον να του παει μοντελα και αλλες!επομενως χρειαζεται να γνωρισετε καποιον που να ειναι μεσα στα πραγματα!
θα σας πω μια προσωπικη εμπειρια!!ειχε ερθει στο μαγαζι μου ενα φιλαρακι μαζι με εναν γνωστο του ο οποιος δουλευε στην εφημεριδα εσπρεσο!!!!πανω στην κουβεντα λοιπον μου λεει οτι αν ενδιαφερομαι να γαμησω τιποτα μοντελα η τραγουδιστριες να του το πω!!το ιδιο βραδυ βγηκα με το φιλαρακι για ποτο και ξαφνικα σκαει στο μαγαζι που ειμασταν ο ο τυπας απο την εσπρεσο μαζι με την ειρηνη σεβαστου!!!αυτη με τις βυζαρες που ηταν στο dream show!!!επειδη ειμαι και καχυποπτος ρωταω εναν γνωστο που δουλευει δημοσιες σχεσεις σε μαγαζι αν ο δημοσιογραφος λεει την αληθεια και μου ειπε οτι εχει πολλες ακρες και κανονιζει αν ξερει τον αλλον να του παει μοντελα και αλλες!επομενως χρειαζεται να γνωρισετε καποιον που να ειναι μεσα στα πραγματα!
μια απο τις τοσες που μετα τα reality το γυρνανε στην βιζιτα για την κονομα...Ποια είναι αυτή ρε παιδιά? Λέει τίποτα, γιατί από reality έχω μεσάνυχτα..
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά? Λέει τίποτα, γιατί από reality έχω μεσάνυχτα..
απιστευτο μουνι! τελειες βυζαρες! η γυναικα ειναι σκετη καυλα!
ορε και ερχεται κα καυσωνας...γαματα...τρελα,τρελα...να την ξαπλωσω ρε φιλε και τι μετα....οι φωτογραφιες για παρτυ σου κινκυ!!!!!!!!! ;) ;)