τίποτα) άστο)Μωρό μου δεν σε κατάλαβα, τι εννοείς;;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τίποτα) άστο)Μωρό μου δεν σε κατάλαβα, τι εννοείς;;;
Όπως θες!!!τίποτα) άστο)
έλα να έρθεις) να βγάλουμε φρέσκες)Όπως θες!!!
Πολύ ευχαρίστως αλλά θα πρέπει να κάνουμε το ραντεβού πιο νωρίς από ότι ξεκινάς!!!έλα να έρθεις) να βγάλουμε φρέσκες ?
πρωί κοιμάμαι όρθια) τη σεξ να κάνω ?Πολύ ευχαρίστως αλλά θα πρέπει να κάνουμε το ραντεβού πιο νωρίς από ότι ξεκινάς!!!
Δεν είπα και να συναντηθούμε στις 8 το πρωί, αλλά κατά τις 1 το μεσημέρι!!!πρωί κοιμάμαι όρθια) τη σεξ να κάνω ?
αυτό μόνο από τη προηγούμενη μέρα) αλλά μην τόλμησες να μου το ακυρώσεις) θα σε φάω ?Δεν είπα και να συναντηθούμε στις 8 το πρωί, αλλά κατά τις 1 το μεσημέρι!!!
Αυτό θέλω να με φας ???αυτό μόνο από τη προηγούμενη μέρα) αλλά μην τόλμησες να μου το ακυρώσεις) θα σε φάω ?
Αυτό θέλω να με φας ???
Αλλά σε έχω πάρει από την προηγούμενη και μου έριξες άκυρο και τις δύο φορές που σε πήρα!!!
Στο γυμναστήριο που θα πας πρόσεξε μην χάσεις όλα τα πιασίματα σου,τα θέλουμε!!!αν έχω κάποιες άλλες δουλειές βέβαια δεν μπορώ να κλείσω, προς το παρόν δεν έχω κάτι, μόνο αν δε θα ξεκινήσω πάλι της εξετάσεις, γιατρούς, γυμναστήριο ?
θέλω ένα καλό προπονητή ?Στο γυμναστήριο που θα πας πρόσεξε μην χάσεις όλα τα πιασίματα σου,τα θέλουμε!!!
Αν δεν θελεις νοσοκομειακο ΝΝ και ΕΘΝΙΚΗ εχουν καλα προγραμματα για εξετασειςΝα κάνω μια ερώτηση...
Σε ποια ασφαλιστική εταιρεία το καλύτερο πακέτο για γιατρική κάλυψη (εξετάσεις, γιατρούς κλπ);
καλύτερα σε πμ εδώ
σας ευχαριστώ?
okΑν δεν θελεις νοσοκομειακο ΝΝ και ΕΘΝΙΚΗ εχουν καλα προγραμματα για εξετασεις
Καλησπερα στελλα θελουμε και αλλες φωτογραφιες στα 4 να καμαρωνουμε τη κωλαρα σου.
Εισαι ωραια.συνεχισε να μας προσφερεις τη κωλαρα σου και να νας καυλωνεις.
Ενταξει, τυπου εβγαλες. Απλα του κανεις ωραιο κεφαλοκλειδωμα και κουνηθηκεΔεν εχω βγάλει τίποτα) η καποτα είναι στη πούτσα)
Τίποτα δεν κουνήθηκε)Ενταξει, τυπου εβγαλες. Απλα του κανεις ωραιο κεφαλοκλειδωμα και κουνηθηκε