Την Νάγια την έχω φίλη στο bou απο το 2015. Η κοπέλα έχει σταματήσει.
Μακάρι να γύρισε.
Αν επιστρέψει κάτι κοριτσάκια που το παίζουν call girls δεν θα μπορούν να σταυρώσουν πελάτη.
Γούστα είναι αυτά.
Το πρόσωπό της, σε συνδυασμό με τη φωνή της και το ολοκληρωτικό δόσιμο του εαυτού της στον παρτενέρ της, ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίζει.
ps: Γράφουμε σε ένα νήμα μιας κοπέλας που έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, για μια άλλη κοπέλα που εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός είναι ακόμα 0-0.
να αφομοιωσω τι?
τις εχω παρει αλλα και παλι λαθος νημα φιλε
εδω λεμε για ναγια αντε για μαριαλενα
δεν μπηκα να διαβαζω αν καποια εφαγε τα καποιου, ασε που αυτα ειναι και προσωπικα δεδομενα και κανεις ζημια στην εκαστοτε κοπελα
ζημια κανεις ρε φιλε αν δουλευε
προφανως δεν θα τα εγραφα αυτα οσο ητανε ενεργη γιατι ολοι θα θελανε να την χεσουνε μετα
μερικα πραγματα δεν λεγονται και η πιθανοτητα επιστροφης ειναι σχεδον μηδενικη για αυτο το εγραψα
ολα οκ δεν πειραζει
επαναλαμβανω γραφεις πολλες προσωπικες καταστασεις με κοπελες του χωρου και τις κατονομαζεις
εδω δεν ειναι σαν το ..... δίπλα
πολλες γυρνανε πισω στη "δουλεια" κρατα και μερικα πραγματα για τις συναντησεις για τον εαυτο σου...... ολοι το κανουμε, ή τα λεμε σε εμπιστα φιλαρακια
προφανως οταν η κοπελα μου εκμηστηρευεται οτι εχει δωσει κωλο μονο σε μενα και αλλους δυο , δεν θα πηγαινα να εγραφα οτι την ξεκωλιαζα και της εδινα το κωλαντερο στα χερια οσο δουλευε ))
ειπαμε νταξει , λιγο νοημοσυνη να υπαρχει , μερικα πραγματα δεν λεγονται , και με αλλες που ειναι ενεργες τωρα , κανουμε μοκο , τι να κανουμε , πλεον απο στομα σε στομα καταντησαμε
οκ ρε , δεν χρειαζεται να υπαρχει επιθετικοτητα , ειπα για 2 κοπελες που δεν γυρνανε σχεδον με τιποτα .
για τις αλλες ανεφερα νορμαλ πραγματα , ολα οκ , μια χαρα , δεν χρειαζεται τοση επιθετικοτητα , ολοι πληροφοριες θελουμε
σου εξηγησα το λογο, δεν ειμαι επιθετικος αλλα δεν ειναι και να λεμε για σκ@τα και κ@τουρα δημοσια και με ονοματα
διαβαζεις κριτικες, γραφεις κριτικες και αναλογα με ποιον ταυτιζεσαι ανταλλασεις πμ, simple
κοπρο ειναι εξτριμ , αλλα ουρολαγνεια παιζει αρκετα σαν υπηρεσια golden shower , δεν νομιζω με αυτο να υπαρχει θεμα δημοσια
για τα αλλα συμφωνω , πμ οκ
και ομως φιλε
προφανως δεν θελω να σε κανω να με πιστεψεις
δεν ξερω για τον φιλο σου
αλλα προσωπικα της αρεσα υπερβολικα , 29 χρονων ημουνα τοτε και εμφανισιακα (οχι τοσο σωμα οσο ιδιαιτερα προσωπο) μου ελεγε συνεχεια οτι ειμαι ο πιο ομορφος που εχει παει.
Προς θεου δεν θελω να σε κανω να με πιστεψεις για κανενα λογο , αλλα χωρις κανενα εξτρα και απο την πρωτη κιολας φορα που την γνωρισα μου τον εδωσε.
Μου ειπε οτι τον εχει δωσει σε 2 ατομα μονο απο πελατες , αν θες με πιστευεις , αν οχι δεν πειραζει , ολα καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οσον αφορα την Ευη απο ντιβα , οταν την πηρα απο κωλο , τις λεω τωρα θα σε παιρνω συνεχεια απο κωλο ,
και της λεω να γραψω κριτικη , και μου λεει τρελος εισαι ? μετα ολοι θα θελουνε να με παιρνουνε απο κωλο .
Δεν θελω να το παιξω σουπερ γαμιας , απλα αυτη ειναι η αληθεια
Εγω ειμαι 43 στα 44, απο 18 ασχολουμαι με το σπορ (εντος και εκτος Ελλαδας, χιλιαδες ραντεβου) και δοξα τω Θεω, τα περναω πολυ καλα και εκτος πληρωμενου ερωτα (βοηθα η εμφανιση, μορφωση καλλιεργεια, οικονομικη επιφανεια, χιουμορ και αλλα πραγματα στην δικη μου περιπτωση).
Αφροδιτη αποκλειεται! Στους 100 που θα το διαβασουν αυτο εδω μεσα, οι 110 θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Δλδ πιο πιθανο να γαμησα εγω σε τριπλο, Τζει Λο και Μονικα Μπελουτσι, χωρις καποτες τιποτα και με creampies παντου.
Ευη ΟΚ αντε να παμε πασο (λεμε τωρα), αν και γενικα τετοια "φιδια" εχουμε διαβασει πολλακις εδω μεσα.
Με αυτο το νικ ειμαι απο το 2016 εδω, αλλα το παλιο το ειχα απο τον πρωτο μηνα λειτουργιας (ο Αντισθενης ξερει).
Αυτα και ΔΕΝ χρειαζεται περαιτερω αναλυση. Βλεπω και εγγραφη πριν 3 μηνες, ελαχιστη συμμετοχη και 0 κριτικες, αλλα ΟΚ, μην το πιασουμε και αυτο τωρα...
Μάλιστα, μας αφήνει μετά από 3 σελίδες με παραλήρημα μεγαλείου και ναρκισσιστικής υπεροψίας. Δε συνδυασμό με την εξιδανικευμένη εικόνα που έχει για τον εαυτό του, συμπεραίνω πως πρόκειται για διαταραγμένο άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Παιδια κατι τελευταιο για το πρωκτικο .
Συνηθως το καλυτερο πρωκτικο το κανουνε οσες δεν το διαφημιζουν και χωρις εξτρα .
Δηλαδη αν βλεπεις η αλλη να ζηταει 50αρια κτλπ για να της γαμησεις τον κωλο 8 στις 10 φορες θα βγει μαπα το καρπουζι.
Εγω προσωπικα ενα απο τα καλυτερα πρωκτικα τα εκανα με την Αφροδιτη απο το ντιβα που απο το πρωτο κιολας ραντεβου της ειπα για κωλο , κατευθειαν εγνεψε θετικα και εγινε χαμος.
Βεβαια ακολουθησαν πολλα ακομα ραντεβου , αλλα το ιδιο μου εγινε και με την Ευη αν θυμαστε απο ντιβα παλι που επαιζε στα 200 , αλλη τρελαμενη με κωλο , που δεν το ανεφερε πουθενα ,
μαλιστα ανεφερε και την ατακα "ετσι να με γαμας απο κωλο , να αρεσει και σε μενα " και τα ματια της ειχανε παρει φωτια λες και ητανε γκομενα μου .
Και γενικες απειρες περιπτωσεις που οι γκομενες δεν εχουνε κωλο στο προγραμμα απλα πρεπει εσυ να κανεις την πρωτη κινηση και να ρωτησεις. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε .
Πραγματικα θα ηθελα να μαθω απο που ερχεται αυτη η σιγουρια γιατι εισαι 100% λαθος .
Ο ιδιος ειπες οτι δεν το εκανε για τα χρηματα , αρα και 5.000 ευρω να της εδινες για κωλο παλι οχι θα σου ελεγε.
Μου κανει πραγματικη εντυπωση γιατι δεν δυστασε καν μολις της το προτεινα.
Θα καταλαβαινα αυτο που ελεγες αν ητανε μα μου σου ξου του , και μου εβγαζε το λαδι και εδινε κωλο στο 4ο ραντεβου .
φιλε απο το ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την πρωτη ΕΡΩΤΗΣΗ κατευθειαν εγνεψε θετικα !!!! για αυτο μου κανει τρομακτικη εντυπωση το 100% κτλπ της σιγουριας σου , τι σκατα , τον Ωραιοπουλο τον ξερεις ? ρωτα τον αυτον εστω μπας και στην λυσει
την απορια που ητανε τοτε στο γραφειο , τι να πω ρε φιλε
τεσπα αυτο εδω ειναι το τελευταιο μου μηνυμα
θα μπαινω μεσα μονο για να ανταλλαζω πληροφοριες με πμ με αλλα ατομα που ειμαστε στο ιδιο στυλ
γιατι δεν ψηνομαι να μπαινω να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τον καθε κουασιμοδο εδω μεσα , οποτε οποιος γουσταρει για ινφος , κωλους , ξεφτιλισματα , φαπες , φτυσιδια κτλπ για αγριο σεξ μεσω πμ
Πραγματικα θα ηθελα να μαθω απο που ερχεται αυτη η σιγουρια γιατι εισαι 100% λαθος .
Ο ιδιος ειπες οτι δεν το εκανε για τα χρηματα , αρα και 5.000 ευρω να της εδινες για κωλο παλι οχι θα σου ελεγε.
Μου κανει πραγματικη εντυπωση γιατι δεν δυστασε καν μολις της το προτεινα.
Θα καταλαβαινα αυτο που ελεγες αν ητανε μα μου σου ξου του , και μου εβγαζε το λαδι και εδινε κωλο στο 4ο ραντεβου .
φιλε απο το ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την πρωτη ΕΡΩΤΗΣΗ κατευθειαν εγνεψε θετικα !!!! για αυτο μου κανει τρομακτικη εντυπωση το 100% κτλπ της σιγουριας σου , τι σκατα , τον Ωραιοπουλο τον ξερεις ? ρωτα τον αυτον εστω μπας και στην λυσει
την απορια που ητανε τοτε στο γραφειο , τι να πω ρε φιλε
τεσπα αυτο εδω ειναι το τελευταιο μου μηνυμα
θα μπαινω μεσα μονο για να ανταλλαζω πληροφοριες με πμ με αλλα ατομα που ειμαστε στο ιδιο στυλ
γιατι δεν ψηνομαι να μπαινω να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τον καθε κουασιμοδο εδω μεσα , οποτε οποιος γουσταρει για ινφος , κωλους , ξεφτιλισματα , φαπες , φτυσιδια κτλπ για αγριο σεξ μεσω πμ