Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (18 μέλη και 186 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.337
Πόντοι
47.170
συνέχεια live

Άγκυρας 9 κλειστό.

Άγκυρας 12α Έλενα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Άγκυρας 12β, Φυλής 81 & 105 νέο κλειστά.

Φυλής 105 Αναστασία μελαχρινή μιλφ με πράσινα μάτια, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109α Συλβια ξανθιά σώμα με πιασίματα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 134, 134α, 134β & 136 κλειστά.

Μαγνησίας 11 Σοφία κοκκινομάλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Βαλερία ξανθό γκρανι σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48β Ναταλία καστανή γκιλφ χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48α Χριστίνα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 36 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.337
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live

Περγάμου 1 ισόγειο Μαίρη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16α κλειστό.

Αλκιβιάδου 16β Άννα μελαχρινή μιλφ ψηλή χοντρή με 3αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Αλκιβιάδου 16γ Βικτόρια ξανθιά μιλφ με πράσινα μάτια, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Τελευταία τροποποίηση:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
ρε ηλιθιε τι ποσταρεις μια σκατωμενη καποτα ρε εμετικο ναυαγιο ρε βλακα ρε ζωο
Σωστός ... νομίζει ότι έκανε κάτι σπουδαίο... μπράβο του... κατι τετοια βλέπει κάποιος και δεν θέλει να ξαναπατήσει σε μπουρδέλο αλλά ώρες ώρες είναι μεγάλες οι καυλες

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
ντάξει ρε μανάρια είναι ένα καλτ σκηνικό ας μην διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας! Όλοι μας ξέρουμε τι είναι τα κακάκια! Δεν είμαστε 5χρονα! Ναι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο! :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Προτιμούσες δηλαδή να έβλεπες μια σκατωμένη πούτσα ρεεέεεεεε τύπε;;;; :think:
Θα μπορούσε να μην ποσταριστει καθόλου,όλοι ξέρουμε τι μπορεί να γίνει όταν γαμας κώλο,αλλά είναι αηδία ρε αδελφέ,δεν χρειαζόταν αυτό.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.829
Πόντοι
11.096
Απογευματινή και '''μερεντιασμένη'' :shit: ενημέρωση από σιχαμερό Μετάξι:

Επιστροφή από το αποψινό σύντομο πέρασμα κατά τις 18.30 περίπου.
Κατάθεση στο πρώτο που μπήκα στο Κολωνού 45, στην αλλήθωρη χοντρή Τζοάνα, :vomit:
γνωστή από Ιάσωνος 2 και πρόσφατα Ιάσωνος 27. Σαν πρώτος πελάτης της
βάρδιας της πήρα την πρωκτική παρθενιά. Μετά από σύντομο ΑΚΑΠΟΤΟ
μπούκι με χέρι, την έστησα στα 4 κι αφού σάλιωσα το κωλοτρυπίδι της, :kissass:
της τον έβαλα αποκλειστικά και ΜΟΝΟ κώλο :rockon:. Αργά για αρχή κι έπειτα έδωσα
πόνο :zfuck:, χωρίς όμως να συμμετέχει ιδιαίτερα. Χύνω και γειά σας. :birdman:
Από κάτω παραθέτω μια εικόνα-αποτέλεσμα του ''σκαψίματος'' :zfuck:
στο κωλάντερό της:

WP_20210908_18_53_33_Pro.jpg
WP_20210908_18_53_33_Pro.jpg

No comments... :hi:
Ρε αδερφέ τι κινητό έχεις; Nokia του 2005 με VGA κάμερα;

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.
Μου χει τύχει και μένα αυτό πριν κανα μηνα. Πηγα και μου είπε η τσατσά οτι είναι κλεισμένη για μια ώρα. Το θεμα είναι ότι δεν την εχω δοκιμάσει ποτέ. Μάλλον έφαγα άκυρο γιατί λογο δουλειάς είμαι μαυρισμένος στα χέρια και στο πρόσωπο ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
για Κασσανδρα και αουρορα φυλης ξερουμε τπτ?

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.829
Πόντοι
11.096

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Πολυ σκατο όμως η τυπισσα.... Τι διάολο τόσο βρωμιαρα;;; Καθόλου προετοιμασια;;
Κάτι τέτοια βλέπεις κι εκτιμάς το αηθαλες γυάλινο κωλαντερο της Μπαρμπορας!
Κάτι τέτοια βλέπω και δεν κάνω πρωκτικό. :confused:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.829
Πόντοι
11.096
Αυτό μια χαρά είναι.... για φαντάσου να γαμάς με καποτα, να σπάσει στο κωλαντερο και να βγάλεις το πουλι σου μέσα στο σκατο;;; Και να είναι κωλος ιεροδουλης και όχι της γκομενας σου...!!
Εκεί μετά θα κάνεις μήνες για να ξανακοιμηθεις.....!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
λοιπόν, τι ισχύει (κατ εμε) για Τζοάννα!
1) πίπα πολύ μέτρια με πολύ χέρι και βασικά σχεδόν όλοι πάνε σ αυτήν για πίπα και ΟΥΤΕ ΚΑΝ η ίδια θέλει ή επιδιώκει να την γαμήσουν
2) όταν πας μαζί της θα κοιτάξει να σε τελειώσει με πίπα θες δεν θες...τ άλλα πιο πολύ είναι σαλονοπαγίδες να περάσεις μέσα

τι έχει γίνει τώρα....
λόγω covid την γνώρισα παραπάνω και έχουμε πει και 4-5 λόγια. Την έχω πάρει 3 φορές! Τη μια που την γνώρισα μου κανε μόνο πίπα, άλλη μια που την πήρα πίπα και μουνί και μια που της γάμησα τον κώλο.
Θα σας πω για την τελευταία μου εμπειρία κανα μήνα πίσω...
Κλασικά μέτρια πίπα, καλό στήσιμο, σάλιωμα και ένας κώλος σχετικά "αχρησιμοποίητος" για πουτάνα! Κατά δήλωσή της κάποιος της γάμησε τον κώλο 4 μέρες πριν! όντως δεν έχει λιπαντικό αλλά παίζει σάλιωμα! Στήθηκε όπου δεν έκλεψε μεν αλλά πραγματικά "την είχε ακούσει"! Στενός κώλος και την γλέντησα! Δεν είχα ατυχήματα με μερέντες κτλ!
Αντίθετα 2 μέρες πριν που την είδα και της είπα τι κάνεις κτλ και "θα μου δώσεις τον κώλο σου" μου χαμογέλασε, μου βγαλε τη γλώσσα και με έδιωξε γελώντας :grin:
Αν πάτε Τζοάννα για κώλο για μένα ατυχήσατε, πάλι αν σας τον δώσει είναι πιο πολύ αματόυρι παρά κώλος πουτάνας

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.604
Πόντοι
4.646
ρε ηλιθιε τι ποσταρεις μια σκατωμενη καποτα ρε εμετικο ναυαγιο ρε βλακα ρε ζωο
Πολύ μαλακοπουτσης ο τύπος...
Τραβάτε σε κανένα μπουρδελάκι σιχαμερά κλωνάρια να ξελαμπικάρετε. :jerking::jerking::jerking:
Κι όταν θα ποστάρουν οι λάτρεις του γυναικείου κώλου :zfuck:θα στέκεστε προσοχή. :rockon::rockon::rockon:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.604
Πόντοι
4.646
Πολυ σκατο όμως η τυπισσα.... Τι διάολο τόσο βρωμιαρα;;; Καθόλου προετοιμασια;;
Κάτι τέτοια βλέπεις κι εκτιμάς το αηθαλες γυάλινο κωλαντερο της Μπαρμπορας!
Μύστη της πρωκτικής διανόησης, το κωλοτρυπίδι της Μπάρμπορας είναι πραγματικά ελαστικό,
καθαρό και φιλόξενο. Αλλά, δυστυχώς, φοβάται ότι θέλω να της το πάρω ΑΚΑ και έτσι δεν
περνάω μαζί της πια...:undecided-old:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom