οχι ,όλα με καπότα σε μέναΗ Ζάνα κάνει ακα μπουκι?![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 746
Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!Οπότε ποτέ πάνω από 20 ευρώ, εφόσον βρίσκεις τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες. Τα στούντιο μόνο λύση ανάγκης όπως σε καμιά καραντίνα. Το να δίνεις 30+ παραπάνω και να σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό ή σκουπίδι είναι τέρμα τραγικό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.339
- Πόντοι
- 47.170
Στη φάτσα ναι έχεις δίκιο αλλά όχι και μιλφονι...#Φωκαιας 24 απογευματινή βάρδια είδα το καινούριο μιλφονι την Νίνα....δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά... έχει γουρουνοφατσα...?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.339
- Πόντοι
- 47.170
Ναι δεν το έχουν πια οι Γεωργιανοι που το είχαν, εγώ με τη Παολα ποτέ δε ταιριαξα, πιο καλά περνούσα με την αδερφή τηςΣτο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 746
Και οχι μονο οι ντουζιερες, εχουν ποιο καθαρα σεντονια, τα δωματια μυριζουν ωραια! Τελος παντων, μονο αυτα τα καλα εχουν! Κατα τα αλλα ,50 ευρω για 15 με 20 λεπτα θεωρειται κοροιδια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.604
- Πόντοι
- 4.646
Να προσθέσουμε και τη Μαρία τη Λευκορωσίδα από Μεγαλέκου 28 στις Λιστερινούχες πόρνες.Πρέπει να συνηγορησουν πολλοι λόγοι για να κολλήσεις κάτι από ακαπελα πιπονι. Αλλά κολλάς. Με Listerine παντως μετά από κάθε πιπα δεν έχει η ιερόδουλη θέμα διότι σπαει το οποιοδηποτε μικρόβιο. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει καμία που να το κάνει μετά απο καθε πελατη. Η μονες που όταν πηγαινα μυριζαν έντονο Listerine, και κάνανε ελευθερο στοματικό, ήταν η Μπαρμπορα και η Αννίτα στο Μετάξι που τώρα έγινε Αντζελίνα στα μασάζ κατ'οικον. Βέβαια μπορει να ήτανε και τυχαίο γεγονός. Εγώ ακαποτη πιπα δίνω μόνο σε call που οι περισσότερες από αυτές κάνουν χρήση Listerine.
Μακάρι να επανέλθει κάποια στιγμή...

Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.604
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, ισχύει ότι η συγκεκριμένη έκανε πρωκτικό εκτός προγράμματος σε σταθερούς πελάτες?Στο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Ή μούσια?
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.901
- Πόντοι
- 206
Ιωαννίνων 3 κατω πήγα σήμερα ειδικά για Σαμπίνα, πήρα τα αρχίδια μου, ήταν μια "καινούρια" η Ρωξάνα. 55-60ρα η "καινούργια" και μάλλον αδιάφορη.
Ιωαννίνων 3 επάνω, ήταν η Αναστασία κλασικά επιθετική.
Ιωαννίων 5 Αννα η γνωστή με μαλλια πιασμένα. Αν είδα καλά την φάτσα της, είναι μια μίξη Βλαντιμίρ Πούτιν με Βάσω Χατζή.
Απογοητευτηκα και το 20ρι πήγε σε βενζίνη για το αμαξι...
Ιωαννίνων 3 επάνω, ήταν η Αναστασία κλασικά επιθετική.
Ιωαννίων 5 Αννα η γνωστή με μαλλια πιασμένα. Αν είδα καλά την φάτσα της, είναι μια μίξη Βλαντιμίρ Πούτιν με Βάσω Χατζή.
Απογοητευτηκα και το 20ρι πήγε σε βενζίνη για το αμαξι...
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???
#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...
Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????![]()
Μήπως είσαι black list, τύπε;Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
jon δεν γνωρίζω για 2018 ...Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???
#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...
Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????![]()
πιθανολογώ ότι είναι άλλη,
το σώμα της καμία σχέση με kickboxer, η φάτσα της καυλόφατσα(όχι σούπερ) ,
ωραία καθαρή επιδερμίδα
σε σώμα
κ πρόσωπο καθαρό με ωραίο μαύρο μαλλί πιασμένο πάνω
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.
Μήπως είσαι black list, τύπεΚ
Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.
Μήπως είσαι black list, τύπε;![]()
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Τι να σου πω, μπορεί να μοιάζεις με κανέναν που τον έχουν black list τότε. Πήγαινε αλλού, έχει καλύτερες από την Κωνσταντίνα.Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.
Eternal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Φίλε με πήρες στον λαιμό σου.
Αφού μπήκα στο δωμάτιο και γδυθηκα άκουσα φασαρία απο το αλλο δωμάτιο που ο προηγούμενος παραπονιόταν οτι τον άφησε στο 10 λεπτο αχυστο.
Η κοπέλα ειναι τελείως ξεπετα και αν εξαιρέσουμε την συμπαθητική πιπα που κάνει δεν θα την πρότεινα ούτε στον αγώνα αλλά ούτε και εμφανισιακά.
Άκυρο από εμένα.
Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Υπονοείς ότι είμαι προμότορας;Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 9.450
Μύστη, ισχύει ότι η συγκεκριμένη έκανε πρωκτικό εκτός προγράμματος σε σταθερούς πελάτες?
Ή μούσια?
Μούσια μύστη δεν έπαιζε αυτό..
Τη ξέρω χρόνια.
Καλησπέρα, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση η γνωστή Τατιάνα (τώρα όπως αναφέρεις Τάνια) στο Ιάσωνος 1β σχόλασε 18.30, οπότε ήταν πρωινή βάρδια σωστά?τώρα live
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλία ξανθιά νταρντανα με λόγο ανοιχτή περιφέρεια 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος,οπότε έμπαινε αλλοδαπός η υπηρεσία δεν ανακοίνωνε ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά Τατιάνα ξανθιά μιλφ μ3 κοντό μαλλί, κοντή παχουλη με 3αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, ενώ πριν λίγο (18.30)σχόλασε η Τανια ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά λεπτό γυμνασμένο κορμί 1.5αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η Τανια είναι η Τατιάνα που πριν τη καραντίνα δούλευε απέναντι στο 2β, τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Ιάσωνος 1γ Κάτια/Κατερίνα ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί από κάτω ξυρισμενο, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζέσικα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.
Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι βυζι αρκετά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 20α Δανάη ξανθιά Ελληνίδα γκρανι με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Ιάσωνος 20β Γκαμπριέλα ξανθιά παχουλη, με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και Ήρα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Ρωξανη μελαχρινή χοντρή με μακρύ μαλλί, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19α κλειστό.
Ιάσωνος 19 β Ναόμι μαυρουλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λεωνιδου 28 ισόγειο Άννα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λεωνιδου 28 όροφος Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λεωνιδου 6 Ιβαννα ξανθιά χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ακομινάτου 2β Ρένα ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ακομινάτου 2α Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Eternal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Μερικοί είναι.. Για σένα δε ξέρω.. Ούτε θα εκφέρω γνώμη ότι είσαι δεν είσαι..Υπονοείς ότι είμαι προμότορας;![]()
Πως θα μπορούσα να το αποδείξω άλλωστε ?
Απλά εγώ αυτές που διαφημίζουν εδώ στην ενημέρωση ΔΕΝ μπαίνω γτ είμαι ξύπνιος και ξέρω τι παίζει με τη διαφήμιση..
Εξαίρεση για μένα ειναι ο Σμύρνης.. Χωρίς αυτό να παρθεί σαν κοπλιμέντο η οτιδήποτε.. Απλά αυτή τη γνώμη έχω..
Eternal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Τα θετικά που αναφέρεις είναι η εξωτερική ομορφιά; "πιπίνι 20 Μαΐων γάλακτος στο τάδε μαγαζί σπεύσατε" αν δεν είναι αυτό προμοσιον τότε τι ειναι; (τα δικά σου λόγια παραθέτω) ?Μία κριτική έχει δείγμα ''προμοσιον'' όταν γράφεις μόνο τα θετικά και κρύβεις τα αρνητικά...!!!
Όταν όμως γράφεις και τα θετικά και τα αρνητικά για μία κορασίδα... τότε πρόκειται για μία αντικειμενική κριτική.!!![]()
Οπότε οποιαδήποτε κοπέλα επισημαίνετε εδώ μέσα ως μεμονωμένα εγώ δεν μπαίνω καν ως γενικό κανόνα..
Φολες εννοείτε δεν τις αποφεύγω ποιος μπορεί άλλωστε.. Αλλά ακολουθώντας αυτό το κανόνα εγώ τις έχω περιορίσει.. Καθώς κάποτε εδώ μέσα γινόταν ενημέρωση.. Πλέον όπως θα δείτε έχουν μείνει 6 άτομα που γράφουν και οι 5 είναι προμότορες. (η δική μου γνώμη είναι αυτή)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις